Сентри не пиша нищо съществено, защото нямам какво да кажа в този форум. Просто го преглеждам по навик в свободното си време и ми става супер тъпо като чета някакви неадекватни глупости и нареждам едни и същи хора всеки път, защото са жалки. Нямам предвид теб, а доста по-тъпи парчета. Повечето ми постове са целенасочен хейт към някого, който е неадекватен в случая и е смешен в очите на нормалните хора. От доста време те забелязвам, че като се пита препоръчайте......... пишеш каквото ти падне и ефекта е от това да напишеш в гугъл едно '' Modern FPS '' , '' Classic RPG'' и ще ти излязат пак 5000 резултата. Да имаше смислени теми, да пиша....
Sentry
Заглавие: Re: 3D игри
Публикувано на: 06 Апр 2010 11:24
Предпочитам да напиша 10 по-неизвестни игри, отколкото да повторя същите четири, които казват всички и освен тебе никой не се оплаква, честно казано, така че мисля да продължа да правя каквото правя. Ако някой има нужда от повече информация за дадено заглавие, спокойно може да попита, винаги съм отговарял, а и не е като да няма google, да няма youtube и gametrailers. Когато предоставяш по-голям избор на някого то е по-вероятно той да намери това, което търси, а не да си блъска главата с пет игри, които всеки ги знае и ги е играл.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения