Изтеглих Q4,инсталирам,но като тръгна да играя мулти,на всеки сървър ми казва CD Key is Invalid и т.н.Сега трябва да я купувам ли или има разрешение този проблем?Благодаря предварително на отзовалите се
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Изход
Заглавие: Re: Quake 4 Multiplayer проблем
Публикувано на: 17 Яну 2010 18:29
Тъп ли си? Изтеглил си я и питаш що в мултиплеър ти иска цд-кей. Хахахах ти си за бисерите
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
Daath
He who devoures cookies
Публикувано на: 17 Яну 2010 18:42
При Quake 3 нямах такива проблеми само да те светна,а пак беше пиратска!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 18 Яну 2010 02:03
Същност аз първите 2 пъти като я стартирах играх он-лайн с некъв фалшив цд-кей, на 3тия път като я стартирах ми пойска цд-кей, аз написах стария каза ми че се ползва, сложих но-цд-кей крак и оттогава немога да играя он-лайн. Извод: Обречени сме да духаме с пиратските игри.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения