Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с подкарването на игрите.
Публикувано на: 05 Яну 2010 15:42

Така не бях напълно сигурен дали е по-добре да пиша в този раздел или в специализирания форум, но понеже проблемът ми се отнася само за игри реших, че тук е по-добре. Та към съществената част:
Имам един странен проблем. Има някои игри при които когато се опитам да ги стартирам след като съм ги инсталирал ми излиза следният проблем: "(името на играта).exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Това ми се е случвало при повече от 7-8 игри, обаче за сметка на това съм успявал без проблем да подкарам по-нови и мощни игри.
Например да вземем играта "Devil May Cry 4". Инсталирах си я, прехвърлям си крака и всичко си правя нормално както при другите игри и като се опитам да я пусна изобщо не тръгва, а вместо това ми изписва "DevilMayCry4_DX9.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." През същото време в момента на компютъра имам инсталирани игрите "Dragon Age: Origins", "Crysis", "NBA 2K10, Borderlands, The Last Remnant, Lef 4 Dead 2" и всичките се тръгват и вървят идеално без проблем. Същият е проблема и с още няколко други игри като тази от примера...
Статистиките на компютъра ми са следните:
CPU: AMD Athlon(tm) XP 2500+ ; CPU Speed: 1.84 GHz ; RAM: 2.0 GB ; OS: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) ; Video Card: ATI Radeon Graphics Processor AGP with Video Ram 512mb Pixel Shade 3.0 Vertex Shader version 3.0, Sound Card: Realtek AC'97 Audio

Профил

Заглавие: Re: Проблем с подкарването на игрите.
Публикувано на: 05 Яну 2010 21:08

Преинстални си Windows-a. Най-вероятно това ще помогне.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2010 00:12

GiantR написа:
Преинстални си Windows-a. Най-вероятно това ще помогне.

Напротив... Аз имам 2 windowsa на компютъра(естествено всеки в различен драйвер) и тъй като досега не бях ползвал вторият windows(той е за спешни случаи) реших да пробвам от него тъй като той е все едно преинсталиран windows и въпреки това същият резултат се получава... Разрових се из google и там също бяха пробвали хора със същият проблем да преинсталират windowsa и играта, ама не помага и при тях...

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2010 16:50

deamonkiller написа:
CPU: AMD Athlon(tm) XP 2500+

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2010 18:39

High_voltage написа:
Нещо не е наред. Процесорът ти е античен и изобщо ме съмнява, че можеш да подкараш която и да е от тези игри. :shock:

Еми да знам компютъра ми е от преди 6 години и досега съм ъпгрейдвал само рама и видеокартата... Но иначе игрите които съм си писал наистина си ми тръгват, аз в момента си ги имам всичките до една инсталирани и даже не ми насичат(с малки изключения на някой места, но много на рядко и само толкова). На мен точно това ми е страното. Защо някой от новите игри ми вървят без проблем, а други (които даже някой от тях са малко по-стари) изобщо не ми тръгват...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com