Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Mythos
Публикувано на: 01 Дек 2009 17:57

Сигурно има и много, които не са чували за играта, но като цяло не мисля, че са чак толкова много. Та, след като отрочето на Flagship отиде в ръцете на HanbitSoft преди повече от година, сега за първи път се завръща на английски език. Официалния сайт на играта е http://www.mythos.com/ и се очаква скоро да започне затворената бета.

За тези, на които не им е ясно, за какво става дума... еми май трейлъра е най-добре да покаже:
http://www.youtube.com/watch?v=j8PNd0KRVZs
Ако още не сте разбрали за какво става дума - Mythos e MMORPG от част от създателите на Diablo 2 и Torchlight. Общо взето май се оказва, че когато Diablo 3 най-после излезе, на пазара вече ще има конкуренция :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Mythos
Публикувано на: 01 Дек 2009 18:23

Цитат:
и се очаква скоро да започне затворената бета.

fu :x
Мислех, че затворената е започнала още лятото и очаквах отворена в скоро време :(

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 19:28

Затворената започна лятото, ама на корейски, което беше супер простотията, ама карай.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Дек 2009 19:34

Уха, Митос се завръща! Чудя се дали ще задмине Торчлайт? :) Изглежда доста обещаваща, но още не сме видяли ММО-то по Торчлайт.. смисъ, очакват ли се промени освен факта, че ще се цъка мулти?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:00

Ми по Torchlight-а се очакват нови класове, раси, местности, умения, крафтинг и какви ли не още простотии :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:01

Охоо.. ще бъде голяма конкуренция значи.. :D Чудя се дали Близард наистина ще смогнат да докарат по-добър продукт. Има още доста време и викат, че постоянно задобрявали над разработката и са щели да преработят началните неща, щото всичко се променяло към по-добро с времето.. та ще видим накрая. :) 100% ще имат някакъв скрит коз. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:11

The Chameleon написа:
Чудя се дали Близард наистина ще смогнат да докарат по-добър продукт.

E... :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:11

Never lose faith in Blizzard, eh? :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 20:46

Ами, честно казано на мен на Mythos skill системата ми се струва най-добрата в подобна игра, излизала до сега, защото ти предоставя възможност да си трупаш колкото си искаш точки в даден skill, независимо кой level си и знаеш, че така или иначе няма да си направил грешка. Освен това ти предоставя възможност да решиш дали ще си развиваш по-бързо някакво умение, което е малък level, или ще се стремиш по-бързо да отключиш skill-овете, които са за по-високи нива. Класовете от друга страна също не са обвързани с някакви точни роли. Примерно един pyromancer си става толкова добър магьосник, колкото и войн и същото важи за всеки един клас. Крафтинг системата е най-добрата, която съм виждал в MMORPG и не иска grind-ене, за разлика от всички останали. Единственото, над което трябва да се поработи, е историята и още content, но за сега, на този етап, стига.

Torchlight от друга страна е работа на същите хора и MMORPGто, което ще се развива в същия свят като single player играта, може би ще вземе най-доброто както от Torchlight, така и от Mythos и ще го съчетае по някакъв начин, а и света ми изглежда най-интересен(което е WTF дори и за мен, все пак света на Diablo ми е един от любимите), и историята, дори в тази си начална и никаква форма, е добра. Стила на графиката също ми харесва.

И все пак каквото и да си говорим ей така - Diablo си е Diablo и Blizzard са си Blizzard. Играта им ще бъде много много добра, и доколкото съм видял до сега, skill системата ще бъде лудница с тези камъни, с които си модифицираш скиловете. И все пак, ако наистина са махнали слагането на точки към различни атрибути на героя, тогава цялата item game отива по дяволите. Пак ще си търсиш най-добрите брони и най-добрите оръжия и така нататък, но ще бъдат разделени най-вероятно на tier-и или, което би било още по-лошото, на класове. Честно казано това са двете неща, които най-много мразя в MMORPG-тата, така че ако ще слагат подобно нещо в Action RPG, където едно от най-забавните неща е, че всеки може да носи всичко, може и да ме откажат от играта.

Друга страна е, че Diablo не е MMORPG и затова няма да присъстват някои от елементите, присъщи на такова. Например едва ли ще сложат crafting система или random instance-и за големи групи. Честно казано точно такива карти напълно сменят облика на една игра... но се отплеснах много и не мисля, че е добра идея да продължавам. Та... вие какво мислите?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 21:04

Мерси за поста! :D

Мога да коментирам единствено около Диабло, явно съм поизостанал с новините около него.. не бяха ли руни дето модифицират скиловете?? А това с автоматичните атрибути ми изглежда адски тъпо и се чудя защо го правят... Иска ми се да го няма грайнденето за най-добри предмети, ама ... това е Диабло! А това с Тиерите като при УоУ.. Нали и в 2-ката си го имаше ? :| Всъщност, нали знаеш, че не само instance-ите ще са рандом, но и части от самите карти, така че да има куестове, мини босове и т.н., които да са различни всяка игра? :) Още в 2-ката имаше Крафтинг система и имам чувството, че ще се завърне много по-добра в 3-ката! А за " специални рандом инстанси " за големи групи може само да се надяваме! :D Въпреки че.. Найтмеър и най-вече Хел си играе точно тази роля :) Голяма трудност и по-добри предмети, може би ако променят Q reward-овете на по-големите трудности?..

Главният разработващ беше казал, че пак ще има грайнд, но няма да е докато ти изтекат очите като преди, Босовете пак са щели да пускат най-добрите предмети, но все пак битките с босовете ще са доста разнообразни и предизвикателни, ще видим точно какво имат предвид. :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 01 Дек 2009 21:44

На мене ми се струва на безмозъчно ММО. Hack&Slash all the time. Но щом ви харесва на вас.... more power to you!

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 23:08

Tochlight > Mythos

Само да вметна :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 09:24

The Chameleon написа:
Мерси за поста! :D

...

Руни, камъни - на мен ми е все едно как ги наричат, нали си правят това :)

Иначе за случайността на света - те и трите игри ползват рандомизация на повечето нива с изключение на няколко, които са зададени винаги да са едни и същи и всичките имат случайни куестове и босове. Идеята ми беше, че в Mythos и Torchlight можеш да си купиш карти, които като ги занесеш на определени места и ги цъкнеш и ти се отваря портал към местност, която си е само за теб и за твоето парти и е по-трудна от обикновените нива. В Mythos имаше и така наречените Epic Maps, които да ги минеш сам трябва да си най-голямото животно на света ever и мисля, че бяха направени точно за партита.

Иначе крафтинг системата в Diablo 2 си беше по-скоро enchancement система, а не точно такава за създаване на неща. То не, че има голяма разлика, но повечето от crafted item-ите бяха почти безполезни. Runeword-овете бяха готини, но пък и бяха сравнително редки и общо взето го нямаше онова чувство, че всъщност craft-ваш. А бе малко е особено, не мога да го обясня точно, но сякаш нямаше прогрес в крафтването. Просто виж crafting системата в Mythos и я сравни с тази в Diablo 2.

Seigar -X-, тя малко всяка игра е безсмислено правене на нещо, ако искаш да я погледнеш по този начин, въпроса е да ти е забавно :D

Amigo, като цяло и аз така мисля, но в Mythos има някои неща, които са много по-добре направени, отколкото в Torchlight single player играта.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2009 15:32

Очаквам, че в Д3 ще има много по-добра Crafting система, остава само да видим.. :D Но покрай добрата реализация в Митос, 100% Диабло ще го копират.. :lol: Дано е осъществимо подобно нещо и за картите, щото всички Caves/Caverns/Sewers не бяха с по-голяма трудност и въпреки " epic chests " не пускаха кой знае какви неща.. :lol: :?

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com