Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 22:30
Можете ли да ми препоръчате някоя FPS игра.Ако може да е някоя от по-новите, някоя с добра графика, някоя, която не доскучава.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 22:42
Call of Juarez 2, Far Cry 2, Wolfenstein.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 22:44
Der Meister написа: Call of Juarez 2, Far Cry 2, Wolfenstein. Тва ебавка ли беше? BIOSHOCK
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 22:50
Що да е ебавка бе И трите игри са супер яки, нови и с добра графика. Wolfenstein-a не съм го играл още де ама чувам, че е добър
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 22:56
Der Meister написа: Що да е ебавка бе И трите игри са супер яки, нови и с добра графика. Wolfenstein-a не съм го играл още де ама чувам, че е добър Ми попитах, щото на мен и трите ми бяха скучни, а CoJ2 дори не я и превъртях. Но всеки с мението си, нали? Въпреки, че на мен не ми харесват, все пак нека ialo да ги пробва, може и на него да му харесат. Dead Space - не е ФПС, но е от добрите пуцалки Timeshift
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2009 23:01
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 23:12
WidowmakeR написа: Der Meister написа: Що да е ебавка бе И трите игри са супер яки, нови и с добра графика. Wolfenstein-a не съм го играл още де ама чувам, че е добър Ми попитах, щото на мен и трите ми бяха скучни, а CoJ2 дори не я и превъртях. Но всеки с мението си, нали? Въпреки, че на мен не ми харесват, все пак нека, ialo да ги пробва, може и на него да му харесат. Dead Space - не е ФПС, но е от добрите пуцалки Timeshift Мене и wolfenstein и Far Cry 2 и Bioshock и Timeshift ми бяха много скучни...Но Деад спеис сцепва,да.Fear 2 също ти препоръчвам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 03 Ное 2009 23:46
не Fear 2 e ужас по-зле направен шутер не бях играл даже май не можеше да се скача в играта , но и да е така не може да се сравнява с COD4 , най-добрия шутер за момента след като я превартиш ти отваря едни мисиики който трябва да минаваш за време те са супер любимата ми е да спасиш няк'ва важна клечка на най-висока трудност е невъзможно да се мине. Painkiller и Left4Dead също са приятни за разцъкване
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 04 Ное 2009 00:16
EcTeTa написа: не Fear 2 e ужас по-зле направен шутер не бях играл даже май не можеше да се скача в играта Нещо се бъркаш здраво
|
|
|
|
|
Fang
|
|
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 04 Ное 2009 06:46
Crysis, Far Cry 2, Call of Duty 4 и 5, Bioshock, Stalker. Сега само за тия се сещам.
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 04 Ное 2009 19:10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 08 Ное 2009 21:36
vreden написа: Scorpion Disfigured е съвсем отскоро. Отзивите засега са добри и ако се вярва на коментарите, прилича на СТРАХ. http://www.pcmania.bg/?go=video&videoId=422
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 08 Ное 2009 21:44
arschloch написа: vreden написа: Scorpion Disfigured е съвсем отскоро. Отзивите засега са добри и ако се вярва на коментарите, прилича на СТРАХ. http://www.pcmania.bg/?go=video&videoId=422 И защо да е офтопик о майти arschloch?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
BuK
|
|
В момента играе: Жмичка, Стражари и апаши, полицаи и бандити
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 16 Ное 2009 19:52
Браточки питайте Xtremal за CoJ2 дали не е яка
|
|
|
|
|
vista_xp
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 30 Ное 2009 22:16
В Call of Duty: Modern Warfare 2 е истината
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръка Публикувано на: 01 Дек 2009 01:40
EcTeTa написа: не Fear 2 e ужас по-зле направен шутер не бях играл даже май не можеше да се скача в играта , но и да е така не може да се сравнява с COD4 , най-добрия шутер за момента след като я превартиш ти отваря едни мисиики който трябва да минаваш за време те са супер любимата ми е да спасиш няк'ва важна клечка на най-висока трудност е невъзможно да се мине. Painkiller и Left4Dead също са приятни за разцъкване Noob! ialo пробвай Crysis ако държиш много на графиката. Силно препоръчвам Star Wars: Republic Commando - завладяваща история, супер визия много добър геймплей с чудесни тактически елементи, и все пак вече е леко старичка Нещо забавно и неангажиращо? Serious Sam HD ако си падаш по RPG FPS- Borderlands
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|