Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Assasins creed
Публикувано на: 28 Ное 2009 20:23

на 7 блок от паметта съм и утрепах мастъра и се будя пак при токтора и неговата помощничка(любовница) и тогава онези казват вече да ме ликвидирали , а тая русата казва , че можело все още да бъда полезен.Тогава излизат през една врата и доктора казва , че след малко щели да се върнат а аз седа и никои не идва отидох в стаята уж да спя ама не ще да спи , навсякъде обиколих и не ще да interactva ? Какво трябва да сторя тука ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Assasins creed
Публикувано на: 28 Ное 2009 20:27

EcTeTa написа:
на 7 блок от паметта съм и утрепах мастъра и се будя пак при токтора и неговата помощничка(любовница) и тогава онези казват вече да ме ликвидирали , а тая русата казва , че можело все още да бъда полезен.Тогава излизат през една врата и доктора казва , че след малко щели да се върнат а аз седа и никои не идва отидох в стаята уж да спя ама не ще да спи , навсякъде обиколих и не ще да interactva ? Какво трябва да сторя тука ?

Мисля,че вече си превъртял играта :) Натисни "Е" и ако виждаш червени надписи и рисунки,значи си стигнал до края.Ако си я превъртял мисля,че може да се върнеш в анимуса,но като цяло няма какво много да се прави.

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2009 20:49

да тъй било благодаря.Някой знае ли защо по земята имаше сатанински символи знаци на божества и някакви латински словосъчетания някой да ги разчел м ?

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2009 20:57

Някой беше давал линк където обесняваше тези неща. Имаше и тва за 2012 сред символите. :D

Edit: http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=175552

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 28 Ное 2009 22:21

1-вия път когато врътнах играта успях да вляза в залата където бяха онези мафиоти, но след това изгубих интерес и зарязах играта. Сигурен съм обаче, че може и още малко да се доиграе (нещо като края на новия PoP).
и btw наистина става въпрос за края на света и 2012.
някакъв умник ми спойлна историята в форумите на замунда без никакви предупреждения...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com