Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Няколко въпроса за Risen, помагайте!
Публикувано на: 22 Ное 2009 23:21

Не съм играл нито един Gothic :oops: Заслужава ли си да ги почвам при условие, че не обичам извънредно трудните игри с грпзмпвата графика, предпочитам нещо разтоварващо. Те такива ли са, защото само положителни отзиви съм чувал?

А за самия Risen-имам затруднения. Как да си вдигам скиловете? В началото къде да изпълнявам куестове? Втори левъл съм в града и съм изпълнил куестовете само във фермата. Трудно ми е, имам чувството, че съм доста под нивото, което трябва да бъда.
Винаги съм предпочитал да бъда войн с меч, магическите класове никога не са им се отдавали. В такъв случай на чия страна да застана? Трдно ли е да си магьосник?

Профил

Заглавие: Re: Няколко въпроса за Risen, помагайте!
Публикувано на: 23 Ное 2009 00:21

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 00:41

Еми честно казано играта хич не е лесна,и не е разтоварваща,по-скоро доста зарибяваща.Скиловете си ги вдигаш от съответните трейнъри.Тях ги намриаш по града и по различните населени места.Иначе ако сикаш чист войн,при наемниците (в блатото на запад).Другия варянт е рицар на ордена,който е пак мене,но и магии ползва

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 00:47

Зависи кой каква представа има за разтоварване. За мене нямаше нищо по-яко от това , преди години , да си ги цъкам първите 2 готика. Винаги съм се потопявал в историята и колкото и да е било трудно първия път като ги минавам , все съм извличал огромна доза кеф от целото преживяване.

Затова, ако можеш да преглътнеш графиката, пробвай ги.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 23 Ное 2009 02:01

vreden написа:
От скромния ми опит с първите два Готик, определено не са лесни игри. Първата е с отчайваща за съвременните стандарти графика и управлението беше доста нестандартно. Втората е значително по-добра във всяко отношение, но си остава предизвикателство.

На мен пък управлението ми е екстра. С W,S,A,D не е усобено сложно. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com