Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account
Публикувано на: 29 Окт 2009 21:47

The Chameleon написа:
Seigar -X- написа:
Offtopic: The Chameleon като те гледам какво пишеш и какви теми пишеш (сериозно пич погледни за какво пишеш), наистина ми е странно как мене можеш да наричаш жалък. За разлика от тебе аз се опитвам да говоря по темата и да помогна на човека, който я е постнал. Тебе освен за offtopic бива ли те за нещо друго ? И знам че няма да съм първия, който ще пита но .... ти педофил ли си (btw аватара ти те издаде) ?

:lol: :lol: :lol: Аре ве, уоу маниаче, по-жалък трудно можеш да станеш ;д Яко тъп си батка. Другия път ще трябва да изберат аватар, който няма да ми изобличи педофилската наклонност толкова много! :Oooops:
Личи си че си от онези недорасло психически хора на по 20-30 години (ако не и повече). Още по жалкото е, че дори като те гледам признаваш педофилските си интереси :? И за глазура на мизерията, която твърдиш, че си виждам, че много искаш да влезеш в сексуалния живот на Emanuil :? Пич ....you are one sick fuck :? Плашиш хората в форума :? Няма да се очудя ако те видя по БТВ новините с заглавие на темата "Известен педофил най-накрая заловен с помоща на интернет форум" :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com