Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Diablo fans
Публикувано на: 28 Авг 2009 19:18

Дам.. :)

Бачка. ;) Мноооого по-трудно се бият и дават много повече ХР.. :)

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 29 Авг 2009 01:52

в диабло 3 ще има ли нещо различно от това да се разкарваш и трепеш мобове? (не че не е яко де :)).
и за мулти пак ли ще се използват същите карти/места както за сингъл или ще има нещо съвсем ново?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 08:44

Диабло 3 ще е неизмеримо по-мащабно от предишната си част, предполагам си видял картата на света? http://www.diii.net/gallery/data/547/Diablo3map.jpg

Освен, че изглежда невероятно разнообразна всяка нова игра ще се появяват различни допълнителни куестове ( главните куестове ще са си еднакви ).. което е супер, щото колкото и епични да бяха куестовете в Д2 в един момент ти умира коня да правиш едно и също. Също така ще може да се проваляш в куестовете и да не вземаш яката награда от тях, не като Д2 дето като умреш и пак тръгваш за куеста. Беше даден пример за куест дето са видяли в Д3 демото - в пустинята, май, някакъв дядо иска да си извади съкровището от кладенеца ( или нещо от сорта ) и иска да го предпазваш от ордите фолънчета дето ще го нападат, ако фейлнеш куеста, няма да можеш да го вземеш отново и ще загубиш наградата, която си можел да вземеш от него. Ще има тръпка, ще е много по-интересно. :) Също, главния разработващ съобщи, че ще променят онова еднообразно странстване измежду актовете, вярно всеки акт беше уникален, но веднъж като го почнеш... сравнително еднообразен беше.. да допълня също ( :D ) вече няма да има grind fest на босовете за яки предмети. :) Т.е. пак ще има циклене, но няма да бъде толкова брутално.. не съм сигурен защо - ще падат по-често предмети от тях? Ще има други яки източници на предмети? Magic Find-a ще е изменен 100% към по-добро(полезно), дори бях видял Shrine в Демото с МФ. Много яко. :D

http://diablofans.com/forums/showthread ... post480350

Tyrael пее Hotel California
:!: :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 11:56

Що се отнася до максималния брой на играчите в една мрежа - не бих казал, че е повод за разочарование, предвид че въобще не е направено случайно. Забележете на gameplay клипчето на монаха как в действителност е малко трудно да разбереш кой какво точно прави, а пък персонажите си бяха само четирима. Разбира се, сигурен съм, че с времето ще привикнем с това и не би ни създавало проблеми по време на игра, но именно заради това е и поставено ограничението.

Blizzard си знаят работата и последното нещо, което бих си помислил, че са искали да направят, е да ощетят играча - дори точно напротив. Просто са балансирали нещата така, че да няма опасност да се развали преживяването, понеже повече хора са поискали да го споделят.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 12:29

Мхм, наистина си беше доста объркващо.. :? Ще свикнем де.. ноо 8 човека си беше прекалено за Диабло, определено( и без това никога не сме успявали да се съберем толкова? :shock: Май един път успяхме 6-7.. ама не може да стане добра игра така, не и в нашия случай). Сега ще е перфектното парти. :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 04 Сеп 2009 08:59

Допълнително инфо :

1.Очаква се да направят златото много по-полезно от 2-ката ( където общо взето го ползвахме за съживяване на наемниците си ). Ще е пълно с яки нещица, за които да си изхарчим париците! ;)

2. Ще можем да даваме предмети на всичките си герои без да се налага да влизаме в друга игра/да ползваме 2 компютъра, което лично според мен е СУПЕР!

3. Някои от най-мощните end-game предмети ще бъдат Bind on Equip, беше обяснено, че се прави заради Trading-a в Батълнет. По този начин редките предмети няма да загубят стойността си с времето ( като ще се появяват сред повече и повече хора ). Bind on Pick Up ще бъдат само Quest Items и други, които принципно не са с цел за размяна. Има я идеята като Bind on Equip-неш някой предмет да може да го ползват всичките ти герои от 1 акаунт, но не е сигурно. Bind on Equip предметите пак могат да се трейдват, дават на други твои герои/приятели, продават и т.н. ( стига да не си ги Bind-нал вече ).

:D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2009 12:26

Дееба! :x Бях написал коментари в поста, ама махнах таба по погрешка.

Как да е, достойните ще отсеят инфото. :lol: :roll:

Цитат:
And to clarify, our exterior zones have static borders, roads, and town placements. Most of the area in-between is static too, but there are these chunks of the map in various shapes that are essentially cut out. We then create pieces to fit those shapes and sizes, a bunch of them for each, and the game randomly picks which ones to use. They could have quests, little events, mini-bosses, just different scenery, or whatever else we want to cook up in them. It keeps the exterior locations static, while still having some random bits in there to keep them fresh. We refer to it as the adventure system.

And to clarify on THAT in case anyone hasn't been following along much, we keep our exteriors static for the most part because following the edges of the map to find exits and find where the town/questgivers are just wasn't a fun use of randomization. You also couldn't easily or quickly meet a friend anywhere outside of town because nothing was ever in the same place. And lastly it helps us create a sense of a world that actually exists, the towns and cities and at least the important points of interest exist in stationary locations.

The dungeons, in addition to being random in design and flow, also use the adventure system to bring in random events and quests.

Цитат:
Skill caps start at 5 and go up from there. We'll have a way for them to be increased and right now we like the idea of the player being able to choose which one/s they want to increase. So if that's the case it'll probably be an item you can use to "unlock" a skill cap to a higher number, and maybe a few of these skill cap unlocking items will be provided through playing the game (major quest/act completion rewards) and then also maybe as very rare item drops.

Коментари? :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2009 03:38

За тези, които са харесали интервюто по Диабло 3, ето и пълната му версия на английски :

http://hellforge.gameriot.com/blogs/Hel ... d-Boyarsky

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com