Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Продавам Guild Wars: Complete Collection + account
Публикувано на: 18 Окт 2009 12:25

Един приятел ме помоли да питам във форума, дали някой се интересува от оферта за
Guild Wars: Complete Collection с всички екстри към пакета + акаунт с 2 героя 20 левъл ( necromancer/elementalist и warrior/monk) + още 2 героя нисък левъл. Комплектът е в отлично състояние, вътре са и плаката и книжката + др. джунджурии. Героите 20 левъл са с добри айтъми и бая голд + доста ачийвмънти и някой от специалните минипетове ( голем и др. ) . Според мен сделката си струва, щото сега като излезе Guild Wars 2 , която май ще е мн яка, всеки който има първата част ще може да си прехвърли героите и вс. Във втората. Аз лично бих си я взел ако вече не бях пристрастен към WOW :D.
Офертата за всичко е 80 лева, но пичът каза че е склонен и на “пазърлък” :D (но не по-малко от 60, щото само играта струва толкова). Та тва е, ако има желаещи да пишат във форума или 1 ЛС.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Продавам Guild Wars: Complete Collection + account
Публикувано на: 18 Окт 2009 13:23

Не е оферта. Щеше да е ако продавахте под 60лв.
Иначе ако някой иска, аз съм готов да си продам акаунта за 50лв., но без герои...с обложки и тем подобни включени в пакета :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 14:53

maitap4o написа:
сега като излезе Guild Wars 2 , която май ще е мн яка, всеки който има първата част ще може да си прехвърли героите и вс. Във втората.
не?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 15:59

Това за прехварлянето на геройте го четох в брой №4 от 2007 + в пресрелийз на 1 от директорите на NCsoft. Пише, че става посредством hall of monuments - специално място, където си запазваш епичните предмети, титли, минипетове и вс. друго. После в Guild Wars 2 можеш да си ги прехвърлиш и да играеш с тях.

п.п Вече казах, че цената е по договаряне.

п.п 2 Пропуснах да кажа че аз съм от Пловдив, а пичът на когото е играта е от Панагюрище. При евентуален интерес размяната може да се извърши чрез куриер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 20:40

:lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: