Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 14:14
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Знам/убеден съм, че 90% от посетителите в този форум НЕ заслужават да им поствам подобни оферти заради ТОНОВЕТЕ ABUSE по <кой да е адрес>, offtopics & spam ( включително и 50+ изпратени доклади от мен ), но все пак ще го направя и ще си помисля дали изобщо да има следващ път !3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mercenaries 2 Кво ми пука кат е оригинална като няма мулти и мога да я дръпна от замунда бе капут
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 14:21
Орк - Паладин написа: ¦•••SHERIFA•••¦ написа: Знам/убеден съм, че 90% от посетителите в този форум НЕ заслужават да им поствам подобни оферти заради ТОНОВЕТЕ ABUSE по <кой да е адрес>, offtopics & spam ( включително и 50+ изпратени доклади от мен ), но все пак ще го направя и ще си помисля дали изобщо да има следващ път !3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mercenaries 2 Кво ми пука кат е оригинална като няма мулти и мога да я дръпна от замунда бе капут Недей бе,ще те репортне и ще му станат докладите 51.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 16:55
Странно. Аз съм писал за 3 игри ( мн. ч. ), а той ми отговаря... в ед. ч. Mercenaries 2: World in Flames има Multiplayer.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 20:37
ама да не забраиш да го репорт-неш
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 20:51
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Странно. Аз съм писал за 3 игри ( мн. ч. ), а той ми отговаря... в ед. ч. Mercenaries 2: World in Flames има Multiplayer. Шерифе,първо се уточнява на кой се говори,защо се говори с каква цел се говори и бих ти казал,че правила за общуване знаеш колкото хамстерът ми. Второ-ти откъде знаеш,че не говори за ТОЧНО определена игра,но не я споменава? Трето-като цял престани да правиш забележки за щяло и нещяло щото ти пикльо мамин си последният човек от който очаквам редакция на каквото и да е било
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 21:36
- Аз по форумите не ГОВОРЯ ( +Voice ). Ако някой може да ГОВОРИ, вече друг въпрос. Да ми прати картичка от Бяла;
- Знам, понеже съм му чел и други негови мнения, един дол дренки. Добре, че не сме руснаци . Кой знае колко подажи щеше да обърка;
- Като цял, като ½, като ¼, ... не съм писал предният си пост като отговор на твоят абсолютен Flame/Spam/Offtopic-коментар. И все пак, относно разбирането, в тази тема съм писал "50+", което не знам как ти го разбра, че е = 50, щом пишеш "... докладите 51". Pwnd и толкоз'.
Поздрави. Темата може да се затваря вече ( което няма да стане де, as usual, но все пак трябва да го напиша за протокола ).
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 12 Окт 2009 22:24
ба деник гошо тоо оня дори княза шо не го намерите тоя да му биете по един чеп в темето бе дееба путките ви
|
|
|
tomblover™
|
|
В момента играе: Prince of Persia The Forgotten Sands™ Tomb Raider - Underworld Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Silent Hill 2 Silent Hill 3 Silent Hill 4: The Room Silent Hill HomeComing
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 18 Окт 2009 10:46
а аз искам оригинална LEFT 4 DEAD 2
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 18 Окт 2009 12:04
Ми купи си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 18 Окт 2009 14:15
Шерифче,get a life
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: 3 БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ игри: Mirror's Edge, Dead Space и Mer Публикувано на: 18 Окт 2009 14:29
Орк - Паладин написа: Шерифче,get a life get a контейнер
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|