Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Препоръчайте ми 3D бойна игра...
Публикувано на: 27 Сеп 2009 15:37

От доста време вече имам проблем с доиграването на игрите по простата причина, че ми омръзват много преди да им стигам даже до средата, че да не говорим за превъртане... Единствените игри които съм играл и превъртал много пъти с голямо удоволствие досега са били Prince of Persia частите, The Matrix: Path of Neo, SW KOTOR I и II, Fable, Forgotten Realms: Demon Stone, Tekken 3(играх я с емулатор на компютъра),DMC 3(исках и 4 да играя ама компютъра ми не е от най-силните и не ми тръгна)... Та както се подразбира от заглавията по-горе съм любител на типа игри с динамична бойна система и най-различни готини бойни движения, магии и всякакви други подобни работи в тази сфера...

PS: Естествено има и игри от други жанрове които са в колекцията ми на любими като например Halo частите, Diablo(чакам 3-ката с нетърпение) или Fifa от спортните игри. И все пък въпреки това любимата ми игрална сфера си остава тази на изброените игри по-горе :)
PS2: А и искам предварително да благодаря на всеки който си е направил труда да прочете темата и да ми отговори :)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Препоръчайте ми 3D бойна игра...
Публикувано на: 27 Сеп 2009 15:56

X-Blades?

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 16:10

Legacy of Kain поредицата, Rune, Bloodrayne, Prince of Persia, Братва и Кольцо

Профил

Публикувано на: 27 Сеп 2009 16:17

Street fighter 4 е приятна за кратко времево игране , а от 3d-та е prince of persia warrior within и от Kain Blood Omen 2 , Resident Evil провери в замунда също , гец гец

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 27 Сеп 2009 17:42

Evil Dead: Regeneration , MUGEN (2D е но е много разнообразна ако знаеш как да си слагаш герои) , Batman: Arkham Asylum , Dungeons and Dragons Online , The Last Remnant , CABAL Online.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 18:05

Assassin's Creed - играта с най-добра бойна система, която съм играл (не че съм играл много такива игри де :) )
Spider-Man: Web Of Shadows - не е кой знае какво бойната система, но не е за изхвърляне.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 18:40

Der Meister написа:
Assassin's Creed - играта с най-добра бойна система, която съм играл (не че съм играл много такива игри де :) )

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:OMGOMG:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 27 Сеп 2009 19:11

Der Meister написа:
Spider-Man: Web Of Shadows - не е кой знае какво бойната система, но не е за изхвърляне.

ЕПИК ФЕЙЛ, майсторе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 20:07

Охо Пешо ,ъ тъй де ,"deamonkiller" :lol: От кога те причаквам да пуснеш тема ,за да я наспамя не е истина просто :twisted:
За да не съм офтопик (каква хубава българска думица ) играй World in Conflict !!! Не е игра по твоите критерии ,ама не ми дреме ,адски е зарибителна :!:

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 27 Сеп 2009 20:50

Offtopic: Btw защо си насирате гащите от това, което е написал за Assassin's Creed ? Ако го прочетете пак ще видите "бойна система, която съм играл". Той говори за себе си това е негово предпочитание. От кога почнахте да избирате какво хората харесват и какво не :shock: Пичове .... дългото седене пред PC-то не те прави господ. Слезте на земята малко :?

Ontopic: Ако имаш PS2 с приятел можете да почнете (Action RPG) Champions of Norrath или Baldur's Gate: Dark Alliance II. Гарантирам Good Time :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:16

Seigar -X- написа:
Ontopic]: Ако имаш PS2 с приятел можете да почнете (Action RPG) Champions of Norrath или Baldur's Gate: Dark Alliance II. Гарантирам Good Time :D

Да ама той няма PS 2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:23

Ами благодаря за всичките предложения, но абсолютно всичките игри които бяхте изредили досега съм ги пробвал и или не ми тръгваха на компютъра или вече съм ги играл и превъртал... иначе все пак благодаря за добрите предложения, но все още не съм намерил нещо което да мога да играя от този жанр... :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:33

На Path of Neo Ми хареса бойната система. Всъщност, за мен, само Arkham Asylum е екшън игра с по-добра.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:34

Пробвай ТОВА ,голяма бруталия е човек !!!

П.П. И аз ти препоръчвам Batman : Arkham Asylum ,стига да ти я подкара компа ,че моя се издъни яко в тая работа :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:52

Е какво и на бойната система на Assassin's Creed? Пак казвам, че това не е моя жанр и не съм играл много такива игри, но на мен ми се видя супер добра.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 21:54

Path of Neo съм я играл и превъртал толкова много пъти, че до болка знаех всяко едно бойно движение и всеки метър от играта :D Просто бях забравил да я добавя към любимите ми игри в първият пост(сега ще го направя)... иначе тая batman доста се говореше около нея и сега тръгнах да я свалям и се надявам да ми тръгне, но не храня големи надежди понеже щом DMC 4 не ми тръгна(а тя е май с по-малки изисквания) ме съмнява тази да ми тръгне...

PS: Assassin's Creed също не ми тръгна :x

Edit: Със сигурност няма да ми тръгне... като си направих тест на компютъра за играта дали ще ми тръгне и даже неможах да покрия минималните изисквания в две области("CPU" и "CPU Speed")

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 22:16

deamonkiller написа:
PS: Assassin's Creed също не ми тръгна :x

Edit: Със сигурност няма да ми тръгне... като си направих тест на компютъра за играта дали ще ми тръгне и даже неможах да покрия минималните изисквания в две области("CPU" и "CPU Speed")

Welcome to the club :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 01:07

Братва и Кольцо мога да се обзаложа както, че ще ти тръгне, така и, че не си я играл. Други игри: Enclave(задължителна), FAKK 2 Heavy Metal, MDK(задължително 2), Gun(препоръчвам), Tomb Raider, Infernal(!), Phantasy Star Universe(!), Resident Evil 4, Urban Chaos, KAAN: Barbarian's Blade, Overlord(може и да не ти тръгне, но не пречи да опиташ-струва си), Chaos Legion, Shade: The Wrath of Angels(доста трудна и много добра игра), Jedi Academy(!), The Suffering, Black Buccaneer, Rogue Trooper, Total Overdose, Psi Ops: The Mindgate Conspiracy, Stubbs The Zombie, Bad Day LA, Alice(!), SpiderMan(Ultimate май е най-добрата...), Marvel: Ultimate Alliance, Warriors Orochi, Knights of the Temple, Beyond Good & Evil(препоръчвам), Advent Rising(препоръчвам), Onimusha(задължително 3), Hellgate London, Wolverine(има две игри, новата и още една-по-стара, която е със същия сюжет, и двете са готини), Freedom Fighters, Armed and Dangerous(много добър хумор), Legend of Zelda: Ocarina of Time и Majora's Mask(играят се с nintendo 64 емулатор, но като цяло са задължителни за всеки фен на жанра... поне да се погледнат), Heretic 2, Drakan

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2009 12:31

Относно тая игра "Братва и Кольцо" аз си мислех, че се базикаш и затова даже не обърнах внимание :D иначе благодаря за останалите предложения... има около 10-на които не съм играл от тях и може да ги пробвам :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com