Автор |
Съобщение |
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 12 Сеп 2009 15:22
No Life Baby написа: Tiny oткъде си свали Zombie Panic! Source,защото аз свалих единствената версия от замунда и като се кънектна към някой сървър ми изписва няква грешка за стийм.Кво през стийм трябва да я играя ли Еми аз си я свалих от стийм,та ти препоръчвам и ти така-с 300-400кб/с ми се сваляше ама си цъкаш без никакви проблеми!
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 12 Сеп 2009 15:31
Благодарете на The Presator 1.Теглите стийм http://www.download3k.com/Install-Counter-Strike.html (не обръщайте внимание, чe пише CS), инсталирате и чакате да се ъпдейтва. 2. Теглите този пач, слагате го в папката на стийм и го пускате. Когато ви попита натискате Y и enter. http://4storing.com/8ewwa9/9aa637b7ccad ... 411de.html3. Пускате стийм, регистрирате се, ако нямате акаунт. Избирате My games и скролвате надолу докато не намерите zombie panic. Избирате му install и чакате няколко часа, докато се свали.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 12 Сеп 2009 17:49
Добре да му еба мамата у стийма как да го убедя да записва игрите у :Д а не у C щото у ц нямам почти никакво място
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 12 Сеп 2009 17:58
Не знам с какъв стийм сте но при оригиналния,нормалния,то си записва игрите в папката на самия стийм.В папката steamapps.И така че,където е стийма,там и игрите.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 12 Сеп 2009 18:12
Drovage написа: Не знам с какъв стийм сте но при оригиналния,нормалния,то си записва игрите в папката на самия стийм.В папката steamapps.И така че,където е стийма,там и игрите. Да бе оправих се,ся свалям тва дето тайни вика ЕДИТ-ХОЛИ ШИТ тва много голямо ве
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 13 Сеп 2009 19:52
Tiny написа: Благодарете на The Presator 1.Теглите стийм http://www.download3k.com/Install-Counter-Strike.html (не обръщайте внимание, чe пише CS), инсталирате и чакате да се ъпдейтва. 2. Теглите този пач, слагате го в папката на стийм и го пускате. Когато ви попита натискате Y и enter. http://4storing.com/8ewwa9/9aa637b7ccad ... 411de.html3. Пускате стийм, регистрирате се, ако нямате акаунт. Избирате My games и скролвате надолу докато не намерите zombie panic. Избирате му install и чакате няколко часа, докато се свали. Добре а ще стане ли и с други модове? Например с Pirates vikings and knights 2,Dystopia,Fortress Forever? На тях пише че искат Half-life 2( оригинална игра) или по точно source engine и Source SDK Base.Трябва ли да имам друга игра в стеам преди това или става с празен Steam буквално по реда които си ни написал? Във всички сарвари ли може да се играе?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 13 Сеп 2009 20:40
SouLSteaL написа: Добре а ще стане ли и с други модове? Например с Pirates vikings and knights,Dystopia,Fortress Forever? Открих този списък http://freetexthost.com/bnzptwvdahЦитат: На тях пише че искат Half-life 2 или по точно source engine.Трябва ли да имам друга игра в стеам преди това или става с празен Steam буквално по реда които си ни написал? Не знам и не съм пробвал други игри/модове. Предполагам, че ако в steam го пише, трябва да е така. Цитат: Във всички сарвари ли може да се играе? Със Zombie panic нямам проблеми да вляза в нито един сървър в internet игрите. Не съм се интересувал дали са оригинални или кракнати. Има хора, които го ползват по=отдавна и предполагам, че могат да отговорят по-добре.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 13 Сеп 2009 21:10
да, това са оригиналните съвръри. с този кракнат стийм може да се играе всеки един безплатен мод/игра който първоначално изисква да имаш игра на valve.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 13 Сеп 2009 21:46
Благодаря за информацията.Има вероятност да се видим в Zombie PANIC! и други игри(модове) nick in all games "Zinwaz"
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Търся неква игра с зомбита Публикувано на: 13 Сеп 2009 23:13
RE5 PC излезна.Който има акаунт в TorrentLeech да сваля,който няма ще чака българските цигани :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|