Автор |
Съобщение |
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 08 Авг 2009 09:39
Здравейте, търся си игрица с много интересна история (примери: S.T.A.L.K.E.R.,CoD 4, Fallout 3...), да имаш свободата на действието, да не е толкова страшна като S.T.A.L.K.E.R. , защото вече буквално подскачам от стола като падне нещо от бюрото ми..., но същевременно да е брутална (Kane & Lynch: Dead Men) ! Мразя игри от типа на PoP... ! Ще съм много благодарен ако ми помогнете в избора, защото вече изкуфях...
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 08 Авг 2009 10:18
Сталкер ти е страшна така ли ? -.- Задължително: Mass Effect,The Witcher,Fable,Splinter Cell Double Agent,DMC 4(прилича донякъде на PoP,но е адската игра) Resident Evil All,Dead space,Bioshock(последните 3,ще са ти страшни може би,но са прекалено добри)
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 08 Авг 2009 10:20
DJ Cat написа: DMC 4 4 е тъпа,3ката е 15 пъти по-добра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 08 Авг 2009 11:16
FarCry 2, Crysis, Rainbow Six Vegas 2 и другите на Том.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 08 Авг 2009 12:41
Blood 2
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 10 Авг 2009 07:05
Благодаря на всички ! Ще пробвам всяка една от игрите, защтото вече няма на къде... DJ Cat, откога биошок е страшна ... ?Смисъл преди ми беше, но като излезе Killing Floor ми промени представата за страх ... Играта S.T.A.L.K.E.R. ми е стращна поради няколко причини: 1 - Знам твърде много за инцидента в Чернобил и съм се потопил в атмосверата на града Припят.И когато си обикалям из града призрак наслаждавайки се на атмосферата отпуснат на стола и БАМ - зачесват ма изродите мазни... 2 - На кой ще мо е приятно да го чешат подобни копеленца ? http://www.stalker-game.com/img/fanart/ ... 50_src.jpg ама още си седи тука...
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 11 Авг 2009 19:42
Лично аз препоръчвам Painkiller_overdose.Игра с може би най-внушаващата атмосфера от жанра си(мое мнение)
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми с избора на игра ... Публикувано на: 11 Авг 2009 19:54
Killing Floor в НИКОЙ ама НИКОЙ случай НЕ може да бъде страшна.Първо че враговете нямат ИИ,демек са само с пътека към играча и като го стигнат бой.Не дебнат,не заобикалят - зле са.Идват по много не е страшно,като е меле всеки си мисли абе аз добре ли следвам логиката пуцай куме или не ? и въобще не го ебе страх ли го е.Страшна игра може да се нарече AvP 1 например.А за СТАЛКЕР-а,тия ги еби,значи след първата ти среща ще ги видиш на открито където са никва опастност а после като си пак по катакомбите с тия приятели имаш нощно виждане и очите им(понеже докато не се стрелнат нали се виждат само очите) се виждат доволно ясно И аз ти препоръчвам RainbowSix Vegas 2 с две ръце и три крака !!!!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|