Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Guitar Hero World Tour - Песни
Публикувано на: 24 Юли 2009 21:46

Някой знае ли как мога да добавям песни към играта ? :)

Профил

Заглавие: Re: Guitar Hero World Tour - Песни
Публикувано на: 25 Юли 2009 01:33

Първо ми обясни как аджеба смяташ,че ще си добавиш свои песни към играта?Отваряш уинампа,избираш песен,копираш я в папката на играта и воала-можеш да си я цъкаш :doh:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2009 02:52

Орк - Паладин написа:
Първо ми обясни как аджеба смяташ,че ще си добавиш свои песни към играта?Отваряш уинампа,избираш песен,копираш я в папката на играта и воала-можеш да си я цъкаш :doh:

Всъщност има начин да се цъкат custom песни на Guitar Hero 3 и дори съм свирил такива песни,но беше адски сложен,а и повечето от песните са за Expert,което си е невъзможно на клавиатура.Сигурно и за World Tour ще има някакъв начин.Разрови се из google.Спомням си,че имаше някакъв форум само за Guitar Hero.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2009 10:53

Орк - Паладин написа:

Абе пич преди да говориш поразучи играта и тогава говори ! :wink: Нали съм слагал песни в GH 3 обаче бяха със специална програма за играта ! :) Процеса е доста по-сложен от това само да копираш песен и да я сложиш в папката на играта ! :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com