Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Заглавие: Re: Златен век - Българска Игра
Публикувано на: 17 Юни 2009 16:57

ами нищо не пречи да опита щом има желание

Профил

Публикувано на: 24 Юни 2009 15:59

Здравейте,

Виждам, че тука сте подхванали тема за мен, та реших да се включа да внеса малко яснота.

Извинявам се за леко повишения тон на текса по-долу, но по-меко не мога да отговоря на клеветите от някой по-горни коментари.

1) Не съм "дебилен автор"!
2) За играта не съм получавал пари от никакви програми. Какво Ви дразни вас, че преди 3 год. съм използвал лични пари и съм направил дискове, които съм подарил?!
3) Никъде не карам никой да играе играта, тя е алфа и не е предназначена за употреба; Разбирасе, тази алфа я има заради заинтересовани хора, като този пуснал тази тема.

Извинявам се ако прозвучи грубо, но повечето негативни коментари са автоматични, без вобще да се запознаете за какво става на въпрос.

Моля, Ви не ме определяйте като накадърен или кадърен. Всеки се учи и е тръгнал от някъде. Кода по играта съм писал на 18 год възраст, без образование в сверата на ИТ. :IMNOOB: Тази 3D версия, която в момента обикаля интернет пространството е първата и последна 3D версия и беше пусната да се покаже до къде е стигнато.

Естествено последваха псувни, обиди и какво ли не, сякаш най-голямото зло правим като се опитваме да направим нещо безплатно и образователно.

Уважавам мнението на всеки, но моля Ви! Не съм крал и ограбил никого, напровтив - вобще не ме познавате що за човек съм. Не съм "дебил" и не правя "педерастки" номера. Моля, придържайте коментарите в/у играта и обърнете внимание, че на всякъде съм упоменавал че е алфа версия и че хич не е завършена.

Знам че в България, подкрепа за каквото и да е, трудно се намира. Но тука се среща едно рядко явление - Всеки трябва да те хули и да ти пречи, да не би случайно да успееш, пък той не.(и това е нещо като народна поговорка - OMG!) Сега разбирам, защо толкова познати напуснаха родината.

Приятен ден Ви пожелавам и се извинявам, че играта толкова силно Ви е афектирала и нарушила спокойствието, че е било нужно да загубите от "ценното си време" за да нахулите някого. :D

Благодаря от сърце на всички, които подкрепят идеята и помагат за нейното развитие. :!:

Поздрави,
Виолин Илиев

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 24 Юни 2009 16:20

Баце, вкарваш се в некви филми. Единственият човек, който е писал такива неща е орк паладин, но него никой го не взима насериозно.
И все пак 2д и 3д версията са безидейни, затова никой не ги харесва.

Профил Skype

Публикувано на: 24 Юни 2009 16:35

Прав си, така на второ четене май само "орк паладин" е писал такива неща. :oops: Но подобни коментари, са често явление и доста ме дразнят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com