iskam_keri_russell написа:
Samoth написа:
iskam_keri_russell написа:
бтв все пак като споменахте правни въпроси и лекса, наскоро попаднах в ситуацията че имам доста силно подозрение че едно дете е продукт на кръвосмешение между брат и сестра.
Само моля не ме питайте как и защо. Да кажем просто че... абе, знаете ги моите умения...
Просто уникално.
По мое мнение децата които са плод на инцест въобще не им личи... толкова е нормално че наистина трябва да си някой буквален шерлок холмс за да го проницаеш това.
Вадиш заключения на базата на неща, които дори не съм заявявал. Аз дори не съм виждал детето.
А ти да не би да си имал сблъсък с деца плод на инцест, че изобщо
имаш впечатления че не им личи?
Освен това аз говоря за кръвосмешение първа степен на родословна връзка - такова между брат и сестра - където шансът за израждане на потомството е най-висок.
значи не си виждал детето, но благодарение на вродените ти способности на пророк имаш "силно подозрение" и "впечатление" че то е плод на инцест и искаш от нас съвет как да го повдигнеш на въпрос така че да не изглеждаш масивно аутистичен или долен интригант?
правилно ли разбирам?
и няма значение за какво кръвосмешение говориш, защото резултатът почти навсякъде е един и същ - ненормално, недоносено и наебано от генетична гледна точка дете.