Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: NEXT
Публикувано на: 10 Дек 2012 19:15

лайно миризливо

къв си ти деба и говното, от твойте простотии целия чат е задръстен и от неколко дена, който е требвало, не е успял да прочете квото съм написал

следващия път като решиш да се прайш на мъж в чата на сайта на геймърско списание, ще те намеря, ще ти счупя детските пръстенца и ще ти ги навра в осраната ти уста, та да не можеш и вербално да оскверняваш пространството с малоумието си

ясен ли съм :!:

Профил

Заглавие: Re: NEXT
Публикувано на: 10 Дек 2012 19:17

Nocturno написа:

Подмий се, идвам! 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2012 19:20

Ноктурно нали знаеш как по плажовете има гаменчета, които правят неравности и бабунки покрити с пясък, а вътре се крие накъв остър камък. Ти си тоя дето след като го изгонят от работа, след като го заебат всичките му познати, след като се разори тотално, ще отиде да погледа вълните, както правят лузърите и депресиралите се скапаняци във флмите и ще ритнеш с яд тея бабуни и ще останеш без нокти, глезен и кокълчета и ще станеш инвалид. Винаги ще има такива крайни балъци, просто защото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2012 20:02

просто защото аз не ходя по насраното ви море и само ти ги познаваш тия неравности с остри камъни у тех толко подробно и затва вместо една, имаш осем дупки на гъза

заеби

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2012 20:20

То явно му се е случвало, тва което описа и за тва е толко запознат с бабуните, бая пъти са му засилвали главата към тях...
Тоя форум за нищо не става вече, освен да влезнеш да праснеш напълно рандъм коментар един път на ден и да затвориш страницата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2012 20:57

Не разправяли сами как някъв си счупил пръста в таквоа и веднага реших, че е някой от форума, влязох в общия и видях тема на ноктурно. Съдбата ми го посочи. Иначе на плажните дискотеки наистна е много яко да хвърляш някой на пясъка бясно, защото после няма да те осъдят, че си му пукнал черепа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2012 21:00

Ти само гледай да не хвърлиш приятел на няква мутра, Варна ще ти се види тясна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 02:08

за кой става въпрос

кой е тоа NEXT

ПОСОЧИ МИ ГО БЕ

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Silent Hill 4 : The Room
Amnesia the dark descent
Tekken 6
Mortal Kombat
Публикувано на: 11 Дек 2012 09:25

Nocturno написа:
лайно миризливо

къв си ти деба и говното, от твойте простотии целия чат е задръстен и от неколко дена, който е требвало, не е успял да прочете квото съм написал

следващия път като решиш да се прайш на мъж в чата на сайта на геймърско списание, ще те намеря, ще ти счупя детските пръстенца и ще ти ги навра в осраната ти уста, та да не можеш и вербално да оскверняваш пространството с малоумието си

Хайде тарикат да те видим колко струваш !

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 13:15

Не се хаби, в тоя форум едно 10 човека съм ги навивал да излязат от полата на майка си и поне веднъж в живота си, да си изядат боя, но няма братче, ще си останят такива мръхльовци.

Профил

Публикувано на: 11 Дек 2012 15:11

NEXT, наистина ли си мислиш че болният анорексик Ноктурно ще дойде да те бие?! :lol:
То като го видиш ще ти стане жал да го потрошиш, ебаси. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 15:19

Чакай сега, NEXT не твърдеше ли че е жена? Тоя даже не се опитва, поне да смени акаунта и тогава да раздава адреси :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 16:59

Next ако видиш истривалката утре изпрана и входа заметен, хич не се чуди, общака Ноктурно е бил на работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 18:12

песък ли гълташ по тва море, че си все така надрусан, деба и мутрата :D не видим как точно ще наливаш някому акъл, ако той дойде по своя воля да се бие с теб, без значение дали ще го смелиш или той тебе. ти да не си му родител или па у некой поправителен дом надзирател? бая си прост, ма то и за тва всеки път се фърляш на боя направо, щото нищо не моеш да измислиш :D

па заради тая безумна изцепка верно мое ти избия зъбите с един винкел като имаш такова неуважение към работата, дето работих. съвсем случайно ако се наложи ти да метеш лайната, а не на тебе да ти ги метат, както обичаш да повтаряш постоянно, пак ще требва да те уважават, щото срамна работа нема. ама тва и аз май го повтарям на патката си само, щото досега никой не го е оценил и май никой не го разбира в тоя форум, пълен с журналисти и юристи, дето идея немат как се дръжи чук, ма иначе са големата работа

къ е, а :D :D

Профил

Публикувано на: 11 Дек 2012 19:08

Верно, щом кърджалийският циганин Алминатора ще става юрист, смятай колко е зле ситуацията! :lol:
Респект! :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 22:28

Nocturno написа:
песък ли гълташ по тва море, че си все така надрусан, деба и мутрата :D не видим как точно ще наливаш някому акъл, ако той дойде по своя воля да се бие с теб, без значение дали ще го смелиш или той тебе. ти да не си му родител или па у некой поправителен дом надзирател? бая си прост, ма то и за тва всеки път се фърляш на боя направо, щото нищо не моеш да измислиш :D

па заради тая безумна изцепка верно мое ти избия зъбите с един винкел като имаш такова неуважение към работата, дето работих. съвсем случайно ако се наложи ти да метеш лайната, а не на тебе да ти ги метат, както обичаш да повтаряш постоянно, пак ще требва да те уважават, щото срамна работа нема. ама тва и аз май го повтарям на патката си само, щото досега никой не го е оценил и май никой не го разбира в тоя форум, пълен с журналисти и юристи, дето идея немат как се дръжи чук, ма иначе са големата работа

къ е, а :D :D

Интересно мнение от човек, който прави по 3 теми в месец, как щял да смачка еди кой си и кой какъв лайнар бил. Да та еба в селяка. Иначе виж ми пак предния пост, писал съм че ще му изчистиш входа, така, от тук нататъка ти понеже си комплексар написа съчинение с разсъждения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 22:33

важното е че па нищо не каза

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 22:35

Селяндур си по душа. Тва искам да кажа. Дори да станеш Бойко Борисов, за мен пак ще си общака, щото такова ти е нивото, поне от това което виждам тук, а аз рядко бъркам. Както ББ винаги ще е тъпото селско момче, ако ще и до папата да стигне.

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 11 Дек 2012 23:22

dj cat ако не е трол ,... :cry: лошо....

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 12 Дек 2012 07:23

В тоя ред на мисли, дайте да организираме едно събиране и сърбане на огнена вода.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com