Форум Северна Корея написа:
Понеже това е пенсионерския форум на Северна Корея, някога другарите комунисти или пък неофашистите дали са имали идея да свалят по някакъв начин демократичният админ и да вземат властта в свои ръце.
Имали ли сте такава идея? Разбира се въпроса ми е към всичката утайка тук, но най-вече към оста на злото Vermic-Chameleon-Penny.
Мислите ли че фашизма и военната диктатура имат място в този връх на моралният и доховен упадък, наречен форум на PC Мания?
P.S Човекът, с надпис "аз съм боклук" на челото да не поства!
Ако комунистите или фашистите вземат властта КГБ,Гестапо или ДС ще преследват всички плодове на кръвосмешения изродили се в маймунопедофили и по този начин 99% от така наречените "потребители" на този форум ще бъдат дислоцирани на места като Гулаг или Аушвиц и по този начин навсякъде по света сапуна ще стане безплатен,което от своя страна ще доведе по значително подобряване на хигиената на много хора по света след което ще изчезнат болестите и фармацевтичните корпорации ще фалират.След като фалират фармацевтичните корпорации няма да има лекарства и вируси.След като няма лекарства и вируси хората ще се лекуват само от настинка с ракия.След като всички хора станат алкохолици няма да искат да правят войни.След като хората не искат да правят войни ще фалира и военно-промишления комплекс и ето,че 2-та основни източника на пари и власт на капитализма ще бъдат унищожени и по този начин света ще стане едно по-хубаво място.