Заглавие: Продавам battlenet и League of Legends акаунт
Публикувано на: 22 Ное 2011 22:37
League of Legends: Акаунта е ниво 30. Отключени са почти половината герои, много руни и 5 скина. В акаунта има около 5000 RP (Riot Points) и около 14 000 IP (Influence points) Това е най вайната информация която мога да дам. За повече инфо, а също и ако имате някакви въпроси ми пишете на скайп korea_nnc_ Продавам акаунта, защото не искам да играя вече. Цената е по договаряне ( пишете в скайпа ).
Battlenet: Акаунта съдържа Starcraft 2 Wings of Liberty , а също така и World of Worcraft , ъпдейтната до най - последния експанжан включително - Cataclysm. В УоУ акаунта има около десетина героя - всички в реалма Haumarush PvP. Най високите левели са Роуг - 85, Шаман - 82, Паладин 85 , Приест някаде кам 72 май беше ... и още няколко героя по 40-50ти левел. Продавам акаунта зашото не играя вече и не ми трябва. Цената е по договаряне. За повече инфо и въпроси ми пишете на скайп korea_nnc_
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Продавам battlenet и League of Legends акаунт
Публикувано на: 22 Ное 2011 22:46
Орг
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения