08 Фев 2004 14:09 Мнения: 1732 Местоположение: Гори тилилейски
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие: ЧРД на Андрей!
Публикувано на: 03 Сеп 2011 23:58
Честит рожден ден! Много здраве и щастие и още дълго да ни радваш с присъствието си
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
OnePageLife
16 Фев 2006 17:56 Мнения: 634 Местоположение: Lost
Заглавие: Re: ЧРД на Андрей!
Публикувано на: 04 Сеп 2011 00:40
ЧРД Андро! Да си жив и здрав баце!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аз
Публикувано на: 04 Сеп 2011 01:43
Честито и дано някога си свалиш синьо-червените очила
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 04 Сеп 2011 08:23
Искам да пожелая на Андрей да е жив и здрав, още дълго да ни радва с присъствието си и някой ден да разкаже за тайландските лолита, които е докосвал.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Progressor
Публикувано на: 04 Сеп 2011 12:36
ЧРД! Жив и здрав
Serious Sam 1.0
Публикувано на: 04 Сеп 2011 12:56
ЦК на ВКП(б) Поздравява
Другаря Андрей 358 с настоящия юбилей и по случай празника с единодушно решение на ЦК бива награден с орден "Народен артист по въртене на пой" и "Герой на социалистическия труд" първа степен с пожелания все така неуморно да участва в строежа на нашето социалистическо общество, да му помага да върви към светлото комунистическо бъдеще. Също така с пожелания за приятно прекарване на юбилейната нощ от долуподписаните:
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6143 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 04 Сеп 2011 13:16
Тъй като не смятам да пускам втора тема за себе си в рамките на един ден искам да използвам момента за да спомена че тъкмо чукнах 3К поста, което разбира се е нищо в сравнение с постижението на Хами, но все пак
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения