18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Честит Рожден Ден на Актив!
Публикувано на: 05 Юли 2011 12:55
Адаш, жив и здрав! Имам чувството, че влизаш по-често в пцм от колкото в скайп, затова тук ще изкажа поздрава си! Само напред и нагоре, опитвай се да ограничаваш ДОТАта до минимум и все такъв пич да си останеш! Ще пийна за твое здраве!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Актив!
Публикувано на: 05 Юли 2011 13:25
Да е жив и здрав и от мен
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 05 Юли 2011 20:45
Честит рожден ден, баца. Хубави мелета на РоН си правихме едно време.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Минотавъра
08 Фев 2004 14:09 Мнения: 1732 Местоположение: Гори тилилейски
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2011 22:37
ЧРД! Много здраве и щастие
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 06 Юли 2011 21:22
Шефе, вярвам, че си получил смс-а ми и си изкарал качествено. Още веднъж, да станеш правист, да събличаш мацки със зъби и да сториш пачка и тен!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения