Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: [Сериозна Тема] Готови ли сте за семейство?
Публикувано на: 30 Май 2011 10:49

Абе форуме, напоследък с наближаване на четвъртвековната ми годишнина ( :x ) все повече се питам е тоя въпрос, по-горе? Вие как мислите - готови ли сте за такова нещ? Да издържате жена, дете, да им осигурите дом и нормални условия, да си загърбите неебателния ергенски живот, ей такива глупости...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: [Сериозна Тема] Готови ли сте за семейство?
Публикувано на: 30 Май 2011 10:54

Определено искам да създам семейство, но може би малко след като мина 30-те :) Тоест, искам близките 10-тина години да се забавлявам на макс и да има фън фън фън, защото задомиш ли се веднъж, нещата не са същите вече :(

Повечето новосформирани семейства се изправят пред много проблеми (основно финансови), но като цяло стандарта на живот расте и в България (въпреки че е бавничко), така че с времето се надявам нещата да стават по-добре и по-добре :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 11:07

За задомяването съм задомен; само келеме нямам, не планувам и да сея до поне 2024та. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 30 Май 2011 11:13

За какво ми е да издържам някаква тъпа мръхла и кирливото й лайненце, което има 50/50 вероятност да е от някой друг? Не искам да се занимавам с простотии и се надявам никога да не го поискам.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 11:23

Безпредметно е да сееш, ако не си имал времето да се убедиш в стопроцентовата ѝ лоялност, това би следвало да е ясно всекиму. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 30 Май 2011 12:02

denik написа:
Определено искам да създам семейство, но може би малко след като мина 30-те :)

This^

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 30 Май 2011 12:15

Валентин написа:
Безпредметно е да сееш, ако не си имал времето да се убедиш в стопроцентовата ѝ лоялност, това би следвало да е ясно всекиму. :?

Жена е, стопроцентовата й нелоялност й е вродена. Те са генетично обременени. Ама докато текат парите, поне ще гледа да го крие от теб.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 30 Май 2011 12:42

Лорде, прихващаш мирогледа на АлШу, не знам дали това е добре или не. :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 12:50

Ернестин написа:
Валентин написа:

Жена е, стопроцентовата й нелоялност й е вродена. Те са генетично обременени. Ама докато текат парите, поне ще гледа да го крие от теб.

Кои пари? :lol:

И незнайно защо не споделям предубежденията ти - явно поради една или друга причина си имал злощастието да попадаш само на гнилоч.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2011 12:53

Язе съм си безхаберен бекярин по природа и тая идея не ме влече.

Семейство не съм създал и не смятам да създавам. За мен то е една верига - излишна отговорност, която ти пречи да си живееш живота. Неприятен ангажимент, който, понеже е опционален, смятам да избегна. Има по-важни неща - властта, парите, славата, свободата, собственото удоволствие...

Семейството ограничава. Не искам да деля нищо с никого и никога никакви компромиси не правя. As far as I'm concerned, светът започва и свършва с мен. Егоизмът е добра основа за щастието, деца, запомнете го от баце ви Сашо.

Главната цел в живота ми е собственото ми щастие, което е невъзможно да вирее под игото на брака, който доминира целия живот на индивида. Моето оцеляване, моето удоволствие, е единственото което има значение. Хедонисти от всички страни, обединявайте се!

Бракът е остаряло понятие. В миналото е бил необходим поради редица легални, социални, икономически, прокреативни и духовни причини, но отдавна се е изживял и агонизира. Аз съм привърженик на отворените връзки - живеете заедно с някого и когато си омръзнете се разделяте и си намирате нови партньори. Без задължения, без обвързване, без ядове. Въпросната взаимна експлоатация е много приятна и - парадоксално - запазва романтиката, която иначе бързо избледнява, изправена пред всекидневните трудности на един брак.

Отсега виждам вълната от флейм, която ще дойде след този пост, така че да се разберем веднага: данък обществено мнение не плащам и за ваш'те възражения не ми пука. Авторът на темата запита за схващанията ми относно брака и аз му отговорих. Дали отговорът ми ви харесва или не, ми е през кура.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 13:01

До заключителния абзац на поста ти дори не подозирах всъщност какъв комплексар си - хвала, да го беше пропуснал и щеше да ни заблудиш всичките. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 30 Май 2011 13:06

Ернестин написа:
За какво ми е да издържам някаква тъпа мръхла и кирливото й лайненце, което има 50/50 вероятност да е от някой друг? Не искам да се занимавам с простотии и се надявам никога да не го поискам.

+1, /thread, QFT, FTW, /lock, etc........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2011 13:07

Валентин написа:
До заключителния абзац на поста ти дори не подозирах всъщност какъв комплексар си - хвала, да го беше пропуснал и щеше да ни заблудиш всичките. :lol:

Написах го, защото навсякъде където съм поствал такова мнение, винаги е следвал порой от обиди от страна на разни псевдо-моралисти. Последният абзац е своеобразна защитна реакция. И айде да не съдим кой какъв е без да го познаваме, а?

Впрочем, прав си, нямаше смисъл да го пиша, при положение, че от постовете по-горе си личи, че форумът е пълен с циници и мизогени.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 30 Май 2011 13:08

Ам, няма да коментирам никой от отговорите, просто ми е интересно кой накъде се е запътил...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 13:11

Жената я намерих :D. Желанието го имаме. Но все още не сме готови финансово, защото нямаме желание да живеем на кредит и да не вдигаме на непознати номера, понеже 99% е някоя от банките :). Реално в момента имаме възможност за поколение и без кредити и etc., но не ми се правят компромиси от финансов тип в отношение семейство. Отделно и двамата не виждаме абсолютно никакъв смисъл в брака преди да сме взели решение, че ще създаваме живот :).
Бих казал, че преди въпросното момиче темата ми беше донякъде не на дневен ред. Ама както казах, намерих я и нещата си дойдоха на мястото.
Най-рано след 2 години.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 30 Май 2011 13:27

Минотавъра написа:
Впрочем, прав си, нямаше смисъл да го пиша, при положение, че от постовете по-горе си личи, че форумът е пълен с циници и мизогени.

Нямаше смисъл да го пишеш най-вече защото просто посланието му се подразбираше от останалата част от поста ти и акцентирайки върху него изглеждаш най-малкото неубедителен, ако не и несигурен; последното нещо, което описаният по-горе от теб мироглед предполага, е необходимостта от такива обяснения относно убежденията ти, оттам и бележката ми. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 13:34

Ернестин написа:

Aко е твоя приятелка вероятността е 99/1 да е от друг

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2011 13:58

Валентин написа:
Нямаше смисъл да го пишеш най-вече защото просто посланието му се подразбираше от останалата част от поста ти и акцентирайки върху него изглеждаш най-малкото неубедителен, ако не и несигурен; последното нещо, което описаният по-горе от теб мироглед предполага, е необходимостта от такива обяснения относно убежденията ти, оттам и бележката ми. :D

Аз не обяснявам убежденията си, а нападам превантивно опонентите си :D

Ениуей, прав си. Наистина изглежда лошо, дори детинско, но така ми е писнало да ме плюят заради "неморалните" ми постове, че се тросвам дори ако никой не е казал нищо.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 14:05

Принципно съм за брака, защото го приемам като нещо, което просто трябва да се случи в един момент(дори да си мине по реда, ако така може да се каже). Създаваш семейство, продължава рода, възпитаваш деца ала бала.

Но на тоя етап ми е много рано още (бътърсе, ти си дъртак и явно ножа е опрял до кокала при тебе, ама ние сме млади момчета още :D)
рано ми е в смисъл - още нямам образование, доходи, определено нямам усещането, че съм се наживял, та да се затворя вкъщи, още не съм срещнал жена, която дори да е близо до образа на жената, която искам да виждам всеки ден докато умра, а и ако говорим за деца, как бих участвал от нулата в играждането като личност на някой дребосък, като аз още не съм убеден, че съм на 100% изграден като такава(ся тва изречение е толкова сложно, че дори и на ум не мога да го обясня, разбирай го както искаш). Просто още ми е рано. Щото въпроса вече от много време не е да забремениш някоя 13 годишна, да се ожениш на 16 и на 30 да си горд дядо и 20 човека фамилия да живеете на социални помощи. Ще се опитаме да не станем като началото на Idiocracy, но все пак трябва да се подготвиш за глава на семейството, щото тва си е отговорност.

абе в общи линии съм съгласен с тва, дето го каза денчо (денчо {}), без да отхвърлям това, което каза минотавъра. всеки си има гледна точка и според нея си прави изборите. за което после ще трябва да понася отговорност. което не го прави комплексар. точка.

даскале, писах ти в скайп, а ти ме игнорваш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2011 14:06

Till Lindemann написа:
даскале, писах ти в скайп, а ти ме игнорваш

Къде бе :shock: Я дай точно име.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com