Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Боят пред джамията в София.
Публикувано на: 20 Май 2011 19:32

Кратък,ама "Атака" натрошиха няколко глави :lol:

П.С Горенето на килимите и изказването на Сидеров бяха епични.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Боят пред джамията в София.
Публикувано на: 20 Май 2011 19:45

Държавата е абдикирала.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 19:57

все от някъде трябва да се започне

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 20 Май 2011 20:02

То е едно мнение пък за него...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 20:04

High_voltage написа:
Till Lindemann написа:
все от някъде трябва да се започне

Кое? Пълният крах на общественото мнение за Сидеров ли?

Кво е тва на аватара ти бе :?:

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 20:19

Одобрявам случилото се на 100%

Профил

Аватар
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Публикувано на: 20 Май 2011 20:20

Къде по дяволите е Турски Бор :!: :?:

Профил

Публикувано на: 20 Май 2011 20:45

:shock: , LINK PLS !!!

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 20 Май 2011 20:47

High_voltage написа:
Кое? Пълният крах на общественото мнение за Сидеров ли?

Няма крах човече,
всичко е предизборна кампания :lol:
Волен още от началото си печели гласове чрез скандализиране. Но този път ще са доста по-малко и ше претърпи жесток провал на изборите, струва ми се!

Не знам какво има да му се одобрява де, това днес беше поредица от груби престъпления, които са си регламентирани по закон. Пак ше ядем натопорчения от ЕС. И с право, ебал съм ви в атакистчетата, честно :!:

Ако зависеше от мене БСП, ДПС и Атака щех да ги пратя у Белене, за гориво на реакторите :!: :D

Профил ICQ

Публикувано на: 20 Май 2011 20:50

The Grim Reaper написа:
[
Ако зависеше от мене БСП, ДПС и Атака щех да ги пратя у Белене, за гориво на реакторите :!: :D

Това е недемократично и нехуманно, засрами се от изказването си! :x

Профил

Публикувано на: 20 Май 2011 21:04

Сега научавам какво е станало и се разрових за повече информация, ето и видео от боя: http://vbox7.com/play:9a48678c

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 22:18

Сидеров консолидира електората на ДПС - те и без това бяха разцепени заради търканията м/у Доган и Касим Дал, сега поне им даде прекрасен общ знаменател, общ враг и мотив да загърбят междуличностните конфликти. Не ми се мисли за мнението на европейската общественост - парламентарно представена партия (и в местния, и в европейския парламент) да провокира антирелигиозни настроения ..
За мен Сидеров и участниците днес до един следва да подведени под наказателна отговорност и да бъдат изправени пред съд - и без това дела по
Код:
Чл. 165. (1) Който със сила или заплашване пречи на гражданите свободно да изповядват своята вяра или да извършват религиозните си обреди и служби, с които не се нарушават законите в страната, общественият ред и добрите нрави, се наказва с лишаване от свобода до една година.
този член не съм виждал, ще ми е интересно.

Профил ICQ WWW

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 20 Май 2011 22:48

WOW
а тука миналата седмица циганите на главната се биха с чукове :roll:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 20 Май 2011 23:00

Sirius написа:
Сидеров консолидира електората на ДПС - те и без това бяха разцепени заради търканията м/у Доган и Касим Дал, сега поне им даде прекрасен общ знаменател, общ враг и мотив да загърбят междуличностните конфликти. Не ми се мисли за мнението на европейската общественост - парламентарно представена партия (и в местния, и в европейския парламент) да провокира антирелигиозни настроения ..
За мен Сидеров и участниците днес до един следва да подведени под наказателна отговорност и да бъдат изправени пред съд - и без това дела по
Код:
Чл. 165. (1) Който със сила или заплашване пречи на гражданите свободно да изповядват своята вяра или да извършват религиозните си обреди и служби, с които не се нарушават законите в страната, общественият ред и добрите нрави, се наказва с лишаване от свобода до една година.
този член не съм виждал, ще ми е интересно.

+1. Сидеров е най-големия педал.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 20 Май 2011 23:03

И ДПС и Атака печелят сила с подобни простотии, даже за ДПС съм по-сигурен отколкото за Атака, щото Волен и да му минаваше номера допреди няколко години, сега получава доста негативни реакции от обществото (в Батак се заканиха да затворят пътищата за да не влезе в града догодина) и наистина ми се струва че ше изпадне жестоко на изборите. Ше видим какво ше стане с парламентарното мнозинство ако влезе в опозиция обаче. Във всеки случай всичко това е в абсолютна вреда за България на вътрешно и на международно равнище.

Иначе дела най-вероятно няма и да видим, макар че от МВР са поискали от всички медии видеоматериали за да разпознават личица...
Иначе,
Код:
Чл. 164. (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) (1) Който проповядва омраза на религиозна основа чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин, се наказва с лишаване от свобода до четири години или с пробация, както и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева.

Щяхме да запълним бюджетния дефицит само с глоби на форумци тука. :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 20 Май 2011 23:36

High_voltage написа:
The Grim Reaper написа:
И ДСП и Атака печелят сила с подобни простотии, даже за ДПС съм по-сигурен отколкото за Атака, щото Волен и да му минаваше номера допреди няколко години, сега получава доста негативни реакции от обществото (в Батак се заканиха да затворят пътищата за да не влезе в града догодина) и наистина ми се струва че ше изпадне жестоко на изборите. Ше видим какво ше стане с парламентарното мнозинство ако влезе в опозиция обаче. Във всеки случай всичко това е в абсолютна вреда за България на вътрешно и на международно равнище.

Не съм съгласен. Ако настъпи хаос, това е добре за България. Може да принуди хората малко да се поотърсят от ступора.

Ако настъпи хаос, ще умрат хора.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 00:15

Къде видя да говоря за хаос? Говоря за мобилизиране на електората на ДПС и Атака. Това ли ше те освободи от ступора, или ше осигури политическа гняс още 6 години? Преди да говориш първо чети, после мисли, и накрая пиши, молим ти се. :lol:

Иначе последния път когато настъпи хаос на етническа и религиозна основа наоколо беше 1992-1995 в Югославия, особено около Сребреница, а общото между Сидеров и Милошевич не е само бялата коса. Виж какво освобождение от ступора им донесе това, някога велика Сърбия дето се гъзеше на Русия повече и от нас и беше най-голяма сила в района ше влезе в ЕС 10 години след нас. А на Турция й е баш през кура за всички, там по-малко се крещи за влизане в ЕС отколкото тук за "НЕ на Турция в ЕС". Все пак си говорим за една от най-бързо развиващи се икономики, справяща се и без да крадне еврофондове, дреме й на парашмангела кой джафка из България. Е, освен това е и жестоко огъзена към САЩ, но това изглежда действа само в нейна полза за момента. :lol:

Ексцесии като днешната обаче привличат погледи отвсякъде. Ако се случи и по-голяма от днешната, считай че майка ти и баща ти в България ше бъхтат за хляба си до края на живота, щото от санкции ше станем битото куче на съюза, еле па както още не сме във валутно-курсовия им механизъм. По-лесно ше си изселим циганите отколкото да пречим на мюсюлманите да си изповядват вярата, из европа нямат никакъв толеранс към такива неща. Особено по едно рамково решение на Съвета на Европа за борба с проявите на расизъм и ксенофобия посредством наказателно право, което е със задължителен характер за България. Отвън искат да видят дела и публичност, ако Воленчо е решил да продължава така през ден (на Великден с поповете, сметката на Уорлик, митинга в Батак, днес джамията), с гузно мълчание няма да се разминем, щото трее сме европейци :!:

Знам че не си историк, но публичният хаос никога, никъде не е действал в полза на обществото. Дори всяка кървава революция без адекватност и прецизност е просто масово клане. Надигне ли се прахоляка, ше ни клатят.
А точно в момента в България няма основание за хаос. Знам че тия дни е модерно да се опява какъв овчи народ сме и нищо не правим, ама ако си бил в съзнателния си живот през 1997, сети се че всъщност сме си здраво и функциониращо гражданско общество. Когато се наложи. Просто има лумпени, които смятат че винаги се налага и може да се протестира за всичко пред омнипотентната държава. Е, не е така. А стигне ли се до хаос на религиозна и етническа основа, ще се лее кръв без никакъв смисъл. А турците и циганите са и полезна сган, лишават ни от нуждата да събираме боклуци и да сме общи работници по строежи. Аз бях втрещен като видях в Швеция как младо, хубаво, русо момиче остригва храсти из общински земи, очаквах на тая длъжност да видя тъмна, мустаката лелка. :roll:
Шегувам се де, и на мен ми е писнало от ония дето са решили че държавата им е длъжна за издръжка, или пък другите неколко хиляди дето си мислят че с копане на тютюн се вади цялостна прехрана и реват за огромни субсидии в умрелия им сектор за да вържат двата края, които в крайна сметка са си данъчна пара. Ама това не е основание за хаос, това е основание за реформи. Бойко привидно се опита уж, ама не мина, ше чакаме следващите.

На мен лично най ми е чудно кой тъпанар в общината е дал разрешение за протест пред джамията в петък по време на молитва. Нали точно за да се избягват напрежение, провокации и сблъсъци е въведено това, че не можеш да протестираш без да ти се разреши да го правиш. Ако това не е случая да не се издаде разрешение, не знам кой е. Пак показахме бесна неадекватност в местната власт.

PS: Написах огромен пост без дори да кажа на някого, че е тъп. Гордея се със себе си. 8)

Профил ICQ

Публикувано на: 21 Май 2011 00:24

АТАКА работи за ДПС и дестабилизирането на държавта от външни сили - накратко без да чета предишните постове :!:

Бих писал повече от няколко реда, ама няма смисъл и ми се яде нещо :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 21 Май 2011 00:57

„МВР работи като еничарски корпус, срам и позор за българската полиция“, заяви Сидеров.

/readonly has quit #bg

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 21 Май 2011 02:07

Eeeми очакваше се, като се има в предвид, че днес на 21 май, казват, че щял да свърши светът....

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com