Заглавие: Re: Студентски Бригади.
ще се опитам да напиша нещо сериозно
чувал съм всякакви мнения-едни познати бяха заминали за англия да берат някакви плодове, наистина работили до сцепване (много рано ставали, един почивен ден), наистина направили доста пари + че били на работа в някакво скапано село, където просто нямало за какво да харчат пари
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
като се върнеш в българия и помислиш трезво да не съжаляваш за нищо
още повече-братовчедка ми преди години ходи в щатите, също сподели че наистина се иска здрав труд за парите, които получаваш, но имала шанс да разгледа разни забележителности (ходила в паркове разни, на големия каньон, ниагарския водопад, бостън, ню йорк и минеаполис, въпреки, че самата работа е била в атланта), купи си айфон, найкове, пури за баща си............... и като се прибра със спестеите пари отиде в египет
направо мечтичка изглеждат тия бригади
обаче имам и познати, които са били подведени от фирми, тоест отиваш на мястото (няква нива в испания примерно) и се оказва че никой не е чувал за теб, никой не предлага работа, и вместо да спечелиш нещо, дори влизаш вътре с пари за преспиване и връщане
на едни познати и в англия им се беше случило нещо подобно, още повече че им загубили супер много багаж, което пак са си нерви