В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Как да си направим Jägerbomb
Публикувано на: 28 Авг 2010 16:37
тема за големите пиячи у форума ето ви луики ако незнаете какво е Jägerbomb http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4gerbomb значи от прочетеното ни трябва ред бул и Jägermeister който обаче в БГ май го няма та въпроса ми е с какъв алкохол може да заместиме Jägermeisterа за направата на същинския Jägerbomb са ни необходими както споменах отгоре ред бул и някакъв алкохол подобен на Jägermeisterа сипвате ред була в една чаша(препорачително по голяма примерно за бира) след това взимате едно "шотче" пълно с алкохола и внимателно го пускате в чашата с ред була изчаквате от половин до една секунда(за да стане магията ) и цялото на ех тва е не съм опитвал защото аз самия не съм голям пияч но ми е интересно и мисля да го пробвам ето и едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=pGCwBjLoKY0
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Как да си направим Jägerbomb
Публикувано на: 28 Авг 2010 17:13
{SuPa-1337-Killa} написа:
Jägermeister който обаче в БГ май го няма
WHATANOOB!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam 1.0
Публикувано на: 28 Авг 2010 17:32
По всеки един параграф...
Раскольников
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Публикувано на: 28 Авг 2010 18:30
1. Jagermeister в България има - при това се консумира доста.
2. Не желая да споря с Wiki, но личния ми опит от страни, където Jager-a e основния "клубен" алкохол , описания в статията коктейл се зове "Jagerbull".
3. С "Jagerbomb" се назовава друга базова напитка , комбинираща шот Jagermeister "потопен" в чаша с бира, като съответната в Германия, Австрия и Финландия също така се ползва с неласкавото име "Давещия се Негър"(За протокола - Единственото състояние на бирата, в което консумацията й ми носи удоволствие)
4.Автора на темата , така - профилактично е n00b...
5.To всъщност да си n00b в алкохолната област е по-скоро положителна практика....Така че освен n00b e и идиот...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
THE KING OF TIME
Публикувано на: 28 Авг 2010 18:33
Jaegermeister има в България бе . Във всеки по-голям магазин или специализиран за алкохол такъв се намира. Струва около 23-25 лева ако не се лъжа. Но все пак тази напитка се пие в Германия, не тука! Иначе е добра, ама не като да прекалиш, че после мамата ти се ебе от махмурлук. Иначе комбинации с бира-ужас . Най-добре да си се пие чист.
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 28 Авг 2010 19:02
Точно от Jager глава гарантирано няма да те цепи. Това нещо са го ползвали през WWI да свестяват солдатите и дефакто си е билков сироп за кашлица с приличен процент алкохол и вкус, който обичам толкова, колкото ми е и противен.
Jagerbomb-а (с Ред Бул) не е нищо особено, но става да се направиш на разбирач в компания от въздържатели или водка/раки джии.
THE KING OF TIME
Публикувано на: 28 Авг 2010 19:37
Зависи си и от човека, аз лично не го понасям в големи количества. Виж уиски доста мога да пия, ама като го пия често така става.
Псевдо рейцър
Публикувано на: 28 Авг 2010 19:45
както казах не съм голям пияч за тва не хейтваите ама щом Jägermeister го има тука мисля ся като почнем даскало да се изфукам едно яко пред балъците мс за инфото а некой всъщност да го е пробвал това
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 28 Авг 2010 22:19
Ей с ей тоя пич сме си удряли наздраве.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 28 Авг 2010 22:38
ся като почнем даскало да се изфукам едно яко пред балъците
Е много ше се изкфукаш тва е ужасно се 1 пиеш сироп за кашлица, а и коктеили с шот в чаша има множество не е само тоя
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
Публикувано на: 28 Авг 2010 22:50
за смешниците с които аз движа ще съм като бог те за друго освен водка и "чичо Джак" не са чували а и от когато гледам Джързи Шор виждам колко сме назад тука в БГ с всичко най-вече купоните and yes im kinda guido поне нямам гейска прическа
Раскольников
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Публикувано на: 29 Авг 2010 00:46
Той каза:
за смешниците с които аз движа
а и от когато гледам Джързи Шор
гледам Джързи Шор
Цитат:
колко сме назад тука в БГ
Цитат:
поне нямам гейска прическа
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Авг 2010 02:14
Мнооо обичам йегермайстер с биричка
ама го разбирам момчето де - и аз като бях малък си мислех че е някакво мега rare питие
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
Публикувано на: 29 Авг 2010 08:42
gota love all the hate Denik а я кажи бързо ли се напиваш от тва особено с бирата
THE KING OF TIME
Публикувано на: 29 Авг 2010 09:34
Като стана дума за водка, някой пил ли е Кремльовская или Легенда Кремля? Че ми е мерак да я пробвам.
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
Публикувано на: 30 Авг 2010 19:58
WTF ви става с аватарите!!!! Сори за офтопика
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
Публикувано на: 30 Авг 2010 19:59
за какво говориш
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
Публикувано на: 30 Авг 2010 20:01
I mean тия лица на бял фон
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
Публикувано на: 30 Авг 2010 20:05
кво нещо ти има на компа мен по добре го закарай на сервиз
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения