Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Някой знае ли
Публикувано на: 01 Сеп 2008 00:46

гледам първенствата навкякъде все хубави спортни екипи само нашето с някакви скапани измислени марки
избягаме от изразът НЕ ЕКИПА ВКАРВА ГОЛОВЕ и отиваме направо на въпросът
някой има ли си идея колко струва в България обурудването на един Български футболен отбор с маркова спортна екипировка-говоря за Найк, Адидас и Пума
моля само сериозни отговори, имам доводи да правя такава тема

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Някой знае ли
Публикувано на: 01 Сеп 2008 08:34

Съвсем не знам :/
Предполагам това са неща, които само счетоводителите на дадения клуб знаят...
Иначе не знам какво имаш предвид под неизвестни марки - верно, че не са найк, пума и адидас, но много други отбори извън България също ползват диадора и улшпорт (както Левски и ЦСКА, ако не се лъжа)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2008 10:24

не бе не бе не бе
знам, че примерно националния на Англия е с Умбро, или че половината италиа са с лото, но просто конкретно тези марки ме интересуваха
дали няма някъде из нета нещо под формата на оферти, онлайн каталози или нещо такова
защото аз не намирам нищо конкретно

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2008 11:21

Няма как да разбереш, просто защото за клубните отбори си има оферти, които трябва да бъдат заявени от самия клуб. Всмисъл - телефонно обаждане, имейл или директна среща между представители на фуболния клуб и производителя на спортни облекла. Все пак тук говорим за не само облеклото на футболистите, но и целия помощен състав, топките, както и за облекло извън игрището. Важат и много фактори като колко дълъг ще е договорът, какви ще са количествата, еветнуалните премии от фирмата в случай, че отборът играе в групите на УЕФА или ШЛ, как ще изглеждат в крайна сметка фланелките, от каква материя ще са, популярен ли е отборът и още дузина въпроси, които могат да ти дадат само икономическия отдел на клуба или фирмата за облекла. Виж ако искаш просто 11 обикновени фланелки и футболна топка, във всеки спортен магазин би могъл да намериш отговора.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2008 12:46

ами направи си отбор и поръчай екипи бе, кво разпитваш, да не си малък !

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2008 17:53

Nocturno даде най-добрият отговор евър

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2008 17:07

Според мен всичко се прави строго индивидуално. Английския отбор например е с Умбро, но почти никои от клубовете (Ман.Юн., Арсенал, Челси) не е на Умбро, а на други марки. В Италия е същото. Единствено германците използват предимно свои, защото до голяма степен са без конкуренция. Иначе нашия нац. отбор е в Пума и наскоро имаше доста шум по този въпрос. А клубовете използват безиствестни марки. Не, че Уулшпорт са боклуци, но явно излизат доста евтино на Левски и ЦСКА. Доколкото се сещам единствено Литекс се обличат с Адидас 8)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com