Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: РАМБО Е В БЪЛГАРИЯ!!!!111
Публикувано на: 26 Авг 2008 15:19

"Аз съм Рамбо и ще ви избия всичките. Жив циганин няма да остане тук. Ще ме запомните за цял живот", това крещял почти всяка сутрин 31-годишният Рали Милев

Четири момченца са били простреляни от мъж с ловна пушка в бургаския квартал "Победа".

Инцидентът е станал вчера след обяд само на метри от полицейското управление. Децата, които са от ромски произход, са били ранени със сачми, вероятно за птици, уточняват от полицията.

Пострадалите са получили първа помощ, като в последствие са били освободени за домашно лечение.

И четирите деца били улучени в гърба и в главите. "Имали са късмет, че не са били улучени в слепоочието. Децата са в шок", коментираха от Спешния център.

10-годишният Тодор, 14-годишният Георги и 4-годишният Емил показаха раните си. Белезите още личат, въпреки че лекари са извадили сачмите.

За срок от 24 часа в Първо РПУ-Бургас е задържан предполагаемия извършител - 31 годишния Рали Тодоров Милев, който досега не е дал логично обяснение по случая.

Според свидетели мъжът е стрелял срещу децата, тъй като предположил, че са брали от прасковата в двора му.

Предният ден той е насъскал собственото си куче и го пуснал да гони ромите в квартала.

Дни по-рано, след употреба на алкохол Милев гонил с нож по улицата други деца, но след намесата на полицейските служители е бил настанен за едно денонощие в отрезвителното и санкциониран по Указа за борба с дребното хулиганство.

"Аз съм Рамбо и ще ви избия всичките. Жив циганин няма да остане тук. Ще ме запомните за цял живот" - това крещял почти всяка сутрин Рали Милев.

"Той ще ни избие. Страхуваме се от него. Всеки ден се разхожда гол до кръста из квартала с препасан нож и с ловна пушка. Ако някой го погледне накриво, скача отгоре му и гърми на месо", оплакаха се циганите пред екип на БГНЕС.

Цялата ромска махала е настръхнала от случая. Ромите са готови да водят война с малкото български семейства в квартал "Победа" и тя вече е започнала. Тази нощ три български семейства са осъмнали със счупени прозорци, а покъщнината, която е била вън на дворовете им, я няма.

"Вижте какво направиха циганите с нас. Изпочупиха всичко. Здрави дървета не оставиха. Изпращат децата да ни замерват с камъни и да ни кълнат да умрем", оплакаха се Дешка и Димитър. Семейството българи живеят над 20 години в квартала и от първия ден са имали проблеми с циганите.

Често осъмват окрадени, а в двора вече не смеят да гледат животни и да сеят плодове и зеленчуци. През нощта всичко се обирало. Димитър показа пушката си, която купил, за да стреля по ромите.

"Казаха ми да слагам едра сол и да стрелям така по циганите. Не ми се лежи на стари години в затвора, въпреки, че искам да ги изтрепя всички", не крие негодуванието си той.

"Синът ми е непоправим, оплака се бащата на "Рамбо" - Тодор Милев. Прекалява с алкохола, хората ми казват, че взима и наркотици. Два пъти са го прибирали в психото, но след това са го пускали. Не иска да се лекува".

Бащата потвърди за случилото се, но каза че нищо не може да направи, защото се страхува от собственото си дете. "Той е непредвидим. Може да ми направи нещо, както заплашва с нож приятелката си", разказа още той.

Рали живеел на съпружески начала с момиче, което също е потърпевшо от неадекватните му действия. Цялата махала говори, че често я гонел с нож по улиците.

Самият Рали не пожелал да разговаря с екипа на БГНЕС, но показал оръжията си им направил знак да се махат от територията му. При появяването му на улица "Огоста" насъбралата се тълпа роми веднага се разбягали от страх.

Мъжът е добре познат на полицията. Той и друг път е отправял заплахи към местни жители и деца с брадви и ножове. От Центъра за психично здраве в морския град обаче отказвали да го настанят за лечение. Сега ще бъде изискано прокурорско разпореждане, с което Милев да бъде настанен принудително на лечение.

Мога само да му кажа-евалата пич :D .

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: РАМБО Е В БЪЛГАРИЯ!!!!111
Публикувано на: 26 Авг 2008 15:55

Да, евалата, че гони малки циганчета, нещо като избиване на комплекс, щото по-големите ще му натрошат главата от бой? И само предизвиква мангалите да трошат и крадят покъщината на невинните български семейства. Мноо яко. :roll:

ЕДИТ : Да не споменавам, че едва ли не малтретира приятелката си и самия му баща е вдигнал ръце от него.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2008 17:01

King of Time написа:

Поредното националистче/скинарче/расистче, което като види циганин на живо ще се насере от страх. Ти нали слушаше сръбско бе? Що мразиш циганите тогава?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2008 18:11

Der Meister написа:
King of Time написа:

Поредното националистче/скинарче/расистче, което като види циганин на живо ще се насере от страх. Ти нали слушаше сръбско бе? Що мразиш циганите тогава?

И аз искам да му кажа евалата, щото така трябва да се действа (е, към близките не трябва да се посяга, но ползата от избиването на тази смет, също както и бездомните псета бтв), а не да се стои като другите нещастни - "заключваме се вкъщи и ни е шубе" или пък "ние не оставяме нищо на двора, щото го крадат"... Нещастници... Има си поговорка: "Око за две, зъб за чене"!

А къде е връзката м/у сърбите и мангалите?

П.С. Ако не мразиш циганите, значи си циганин :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2008 18:27

Бе ти чуваш ли се кво говориш? Кой ще го е шубе от деца, че да се заключва? Пък и ти вярваш ли, че са искали да му крадат прасковите? Тоя е некъв наркоман. Дори да са искали да му откраднат прасковите това ли е начина? И що да съм циганин? Аз също мразя мангалите (поне тия, които са крадливи и мързеливи и само чакат всичко наготово) ма не съм тръгнал да ги трепя. После що мангалите мразели българите. Е заради такива като тоя педал. А връзката между сръбската чалга и циганите много ми е чудно каква ли е :roll:

Профил Skype

Публикувано на: 26 Авг 2008 19:48

Цитат:
"Той ще ни избие. Страхуваме се от него. Всеки ден се разхожда гол до кръста из квартала с препасан нож и с ловна пушка. Ако някой го погледне накриво, скача отгоре му и гърми на месо", оплакаха се циганите пред екип на БГНЕС.

Кой каквото ще да говори, това ме радва. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2008 10:25

http://www.dnes.bg/article.php?id=56364

:D :D :D :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 28 Авг 2008 10:42

Вече започва да ме съмнява, че има роднински връзки с един форумец. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2008 10:56

Код:
Смърт за циганите да еба тяхната майка грозната тъпата шибаната да мрът! ДО ЕДИН!Браво Рамбо,евала!

:twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2008 11:07

Поредна вечер е без ток цял един квартал,
а циганина мазен в своята колиба на топло е заспал.
Тая долна измет има милиони левове задължения,
а българина честен-за жълти стотинки го режат,без възражения.

Ей сомалийци недорасли България не е курортно село,
от нас нежелани-измитайте се с чумата,която Ви е довела.
Всяка педя земя е завоювана и отстоявана с кръв,чест и пот,
а те са решили да я направят на компот.

Циганка с още 12 деца пред социални грижи,
а защо ли само в леглото толкова старателно се движи?
Не си тръгва без скандал,докато не вземе парите,
и настоява "Вие моите деца сте длъжни да осигурите" .

Имат късмет,че държавата е със слаба политика,
иначе щяха да сте праисторическа музейна антика.
С ДДС това мерзавско племе източва държавната хазна,
Хитлер,Черния орел,пречупения кръст-нека изберат си знак.

Имали са късмет някои от тях да оцелеят,
и до ден днешен труда на нашия народ с лека ръка да пилеят.
По улиците просят,правят се на бедни,
за обществото са в графата "фактори вредни".

Броят им расте по-бързо от този на немски хлебарки,
такава бързина не е виждана и при българските нестинарки.
В транспорта се качват,пътуват без билети,
още малко ще искат и от кондукторските солети.

Циганските гета непрестанно се множат,
от мизерия,болести,инфекции винаги гъмжат.
Всички общини пред тези факти са безсилни,
мазни,неокъпани,отблъскващи,но иначе мобилни.

"Аз съм български гражданин" се бият в гърдите,
а не знаят владетеля разширил България до моретата-и трите.
Нови цветущи фрази към езика ни от тях се носят,
Кирил и Методий за тях щяха да ги анатемосат.

На групи се движат,с рязани пръсти обират пазарски чанти,
заслужават раирани ризи с тежки окови,вместо тиранти.
Една от главните причини са те за упадъка на тази нация,
заедно с тази апликирана американска демокрация.

Само аз мога да им покажа светлината,
приготвил съм им казан и една локомотивна лопата.
В гробове,обрасли с черни рози нека до един да изгният,
майката родина познава своите чеда,в нея няма да попият.

Профил

Публикувано на: 28 Авг 2008 11:14

Циганинът сам по себе си е измет и не може свестните цигани и тези, които се чувстват българи да служат като инструмент за оправдание на цялата малцинстверна група, паразитиращи на гърба на честния данъкоплатец.

Профил

Публикувано на: 28 Авг 2008 14:05

Код:
"Луд простреля четири ромчета в Бургас" - Лудите, лудите - те да са живи!...

Профил

Публикувано на: 29 Авг 2008 09:30

ТОВА Е ПЪТЯТ!

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 29 Авг 2008 09:46

Защо е стрелял по малки циганчета? Страх го е от по-големите ли?
И бтв сега мангалите там яко са почнали да крадат :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2008 10:49

Napster написа:
Защо е стрелял по малки циганчета? Страх го е от по-големите ли?
И бтв сега мангалите там яко са почнали да крадат :roll:

Ама на него нищо не смеят да му направят, дори бягат като го видят и се оплакват, че ги е страх. Типично за мангалите - дай да изтарашим съседите, и те са българи - заслужават да умрат.
Епа да им еба майката - колкото повече циганска сган пострада - по-добре. Деца ли ще са , майки ли ще са , боли ме куро !

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com