HPBD, много здраве, щастие, късмет, пиячка, евтини и много мръсни (демек slutty) жени! Следващата форумна среща ще се надпиваме с тебе в състезание! Да не ми избягаш с извинение, ей!
Аре поздрави!
EDIT: Вече не съм първи. Изпреварихте ме, хаймани!
Честито Антихристе! Едно Блъд Орджи да си спретнеш по тоя повод!
ЕДИТ: И много Антихристчета да ти се народят!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Страхотна тема. Кире Гръчата е роден! Певци песни за него пеят.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения