04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Заглавие: Помощ с 1 филм
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:33
Хора въпроса ми е много глупав. Та търся един филм дето на Бг се казваше Бъди бърз или умри, нещо от сорта. Та въпросният филм е уестърн и аз искам да го гледам ама не е Be fast or be dead. Та можете ли да ми кажете как му е името на английски.
"Долар за мъртвия" май се казваше филмчето,мн яко.Както и "От здрач до зори 3" и "Див,див запад" С Уил Смит...Все уестърни с историческа достоверност...
Виж в imdb за Клинт Ийстууд. Препоръчвам също така Django с Франко Неро, Butch Cassidy and the sundance kid с Робърт Редфорд и Пол Нюман, Once upon a time in the west .. Страшно много са.
21 Сеп 2006 22:46 Мнения: 1443
В момента играе: Singularity
Заглавие: Re: Помощ с 1 филм
Публикувано на: 26 Юни 2008 18:02
Serious Sam написа:
"От здрач до зори 3"
В този филм нямаше ли нещо с вампири , в една крайпътна кръчма/бар ? С Джордж Клуни( или както е там ) ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 27 Юни 2008 11:26
The Good, the Bad and the Ugly epik!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 27 Юни 2008 11:29
Великолепната седморка?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 27 Юни 2008 12:40
"Аз съм Сартана - вашият гробар" (румънски уестърн...без майтап - румънски е и действието са развива 18хх година в дивия запад...където разни каубои се пуцат яко, а в свободното време обират банки... )
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
2D'
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:53
"За няколко долара повече" с Clint Eastwood. По-добър уестърн за мен няма. Иначе "Червено слънце" също е мега якия устърн.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:58
Имало едно време на запад
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения