16 Мар 2008 11:50 Мнения: 907 Местоположение: на изток
Заглавие: Далечната страна на Луната
Публикувано на: 22 Юни 2008 00:19
Какво ли ще стане с Луната след края на Света? Дали ще последва Земята и ще се самовзриви, след като се депресира, че няма около да се върти вече? А Можеби хората ще избягат там, а после на Марс?
ПС. Обичате ли понички?
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Далечната страна на Луната
Публикувано на: 22 Юни 2008 00:37
Със съзирането заглавието на темата ти ми се доядоха магически гъбки.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 22 Юни 2008 01:43
След края на света хлебарките ще вдигнат епик fortress на Луната и, положително, ще ебат мамата на галактиката.
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 22 Юни 2008 09:09
След края на света Луната ще се разходи из галактиката докато накрая не се прегърне със своят лубим приятел а може и нещо друго да излезе от тази връзка :Д Слънцето бе :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Юни 2008 09:50
Наркомани
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 22 Юни 2008 10:00
Далечната страна на Луната
Е
ЛУНАТЕРИУМ
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
на опаковката пише по 3 на ден !!! ако прекалиш с дозата се консултираш с личния лекар и си правиш промивка на стомаха с разреден разтвор на калиев перманганат !!!!!!!
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
WHEN IT'S COOOOOOOLD AND WHEN IT'S DAAAAAARK .................................................
___________________________________ джумерки
LetteRman
07 Юни 2007 07:34 Мнения: 398 Местоположение: Пловдив/Велико Търново
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 22 Юни 2008 16:40
Луната не съществува... измислена е от американците...
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
SkyDrifter
Публикувано на: 22 Юни 2008 16:52
LetteRman написа:
Луната не съществува... измислена е от американците...
''Американската'' луна -
Гиро мекицата
Публикувано на: 22 Юни 2008 17:10
ето, пак тулумба във тавата стои, мазна, по средата кой ли ще я вземе нея, за 30 стишки сякаш ще му излезат пришки
един човек дойде, с джобове във ръце или ръце в джобове беше, ама римата по-добре звучеше тулумбата зе, келеша изяде я, барабар с една бозица после нагъна и една пица
The lunatic is on the grass. The lunatic is on the grass. Remembering games and daisy chains and laughs. Got to keep the loonies on the path.
The lunatic is in the hall. The lunatics are in my hall. The paper holds their folded faces to the floor And every day the paper boy brings more.
And if the dam breaks open many years too soon And if there is no room upon the hill And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
The lunatic is in my head. The lunatic is in my head You raise the blade, you make the change You re-arrange me 'til I'm sane. You lock the door And throw away the key There's someone in my head but it's not me.
And if the cloud bursts, thunder in your ear You shout and no one seems to hear. And if the band you're in starts playing different tunes I'll see you on the dark side of the moon.
"I can't think of anything to say except... I think it's marvelous! HaHaHa!"
___________________________________ Negative Frequency Entity.
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 23 Юни 2008 14:13
Луната е космически кораб на Андромеданците (или там както се казваха). Сериозно, срещал съм и такава тория по конспиративните форуми, но имаше много малко поддръжници
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения