10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: Арабско предаване по bTV
Публикувано на: 20 Юни 2008 22:55
Т'ва е от миналата година бре От "Танцувай с мен" Тая май беше на 3-то ли, 4-то ли место...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Ледник
Публикувано на: 21 Юни 2008 02:10
Till Lindemann написа:
и тоя се продаде
Нали?
А навремето, като водеше "Хъшове", така ме радваше... уви, явно като човек остарее започва да мисли повече какво ще скъта за черни дни, отколкото дали ще върви по правия път. :/
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 21 Юни 2008 07:19
Ледник е бил фенче на Слави. Мен и навремето си ме плашеше, с оная опашка и черните очила.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
човeк
Публикувано на: 21 Юни 2008 10:26
Ахахахха
15 Юли 2001 07:03 Мнения: 1613
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 21 Юни 2008 11:25
човeк написа:
Ахахахха
Ти пък кво си ме позиционирал в подписа?
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
човeк
Публикувано на: 21 Юни 2008 12:42
creator написа:
човeк написа:
Ахахахха
Ти пък кво си ме позиционирал в подписа?
Не бе, имах предвид ония сокчета , щото яко ги мразя. Никога не бих те наранил. п.п. Велик си.Мисля, че песента за козунака ще стане хит
22 Юни 2008 16:10 Мнения: 38 Местоположение: В SGC.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения