уау...тия хора са луди...кво ли е търсила майка й у по малкия брат....а ти ква работа имаш в тийнпроблъм
стария гиро
Заглавие: Re: hahahahahahahahaha
Публикувано на: 17 Май 2008 21:56
е как каква работа? няма ли право човек да се посмее малко
Till.Lindemann
Публикувано на: 17 Май 2008 21:57
тоя сайт е табу
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 17 Май 2008 21:59
Прави си фъна човека Там се пишат най-големите комедии По темата...истинска любов по скайп
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
O6im
15 Яну 2006 15:37 Мнения: 485 Местоположение: В ЛЯВО ОТ КАНАЛА!!!
Публикувано на: 17 Май 2008 22:04
. И от тогава(минаха вече около 2 месеца) нещата станаха по-така. постепенно разбрах, че го обичам и той мен също. Все още дори не сме се виждали на живо (предстои тази седмица). Но въпреки всичко нещтата вървят супер дори казва на майка ме "мамо" , и тя знае за всичко между нас (между др имам супе майка) тя го покани на гости и той ще доиде. Ами тва е на кратко. На повечето сигурно ще им се стори странно( и на мен ми се струваше така, докато не ми се случи) ама ви гарантирам че тва между нас е истинска любов.
хаххаха коментар по долу: Усещам че майка ти го харесва и иска да се възползва от него сексуално Това ме уби. Знаете ли кое е най-фън,че със сегашната ми приятелка се запознахме по скайп и вече почти две години сме заедно.Хахах , но за щастие майка ми няма нищо общо.
Рофл Ошим такива тайни тук не се издават :Д Много бръдъ човек! :Д
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
Till.Lindemann
Публикувано на: 17 Май 2008 22:07
да е ясно смешно е там то ние бяхме намерили на един авер писанията в тоя форум как мрази едва ли не всички и как си мечтаел за мадамите в даскало и тнт и едно момиче му ги принтна да ге четем в даскало а тва са влубването в характеа е шит, представете си някой което по някакъв начин владее риториката и КУРтоазията и пленява някво момиче и се срещнат и се окаже, че той е с чудесен характер, но в същото време е един грозен Бил
Sentry
Публикувано на: 17 Май 2008 22:11
Хора, гръмнете се бе, това не е смешно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
O6im
15 Яну 2006 15:37 Мнения: 485 Местоположение: В ЛЯВО ОТ КАНАЛА!!!
Публикувано на: 17 Май 2008 22:12
Till Lindemann написа:
да е ясно смешно е там то ние бяхме намерили на един авер писанията в тоя форум как мрази едва ли не всички и как си мечтаел за мадамите в даскало и тнт и едно момиче му ги принтна да ге четем в даскало а тва са влубването в характеа е шит, представете си някой което по някакъв начин владее риториката и КУРтоазията и пленява някво момиче и се срещнат и се окаже, че той е с чудесен характер, но в същото време е един грозен Бил
Заглавие: Re: the best of teenproblem - hahahahahahahahaha
Публикувано на: 17 Май 2008 22:18
Дали е жена може го поставим под въпрос,както и достоверността на тая тъпотия. P.S Gamer's Workshop Зарибява....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
Till.Lindemann
Публикувано на: 17 Май 2008 22:20
абе чудя се дали в Gamer`s Workshop като напишеш някъде pcmania има звездички или нещо такова
reconnect
Публикувано на: 17 Май 2008 23:37
Смех
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
indica
Публикувано на: 17 Май 2008 23:53
ОМГ ХАХАХАХАХАХАХ
вижте това вижте го ахахаххахахааа http://www.teenproblem.net/f/profile.ph ... &u=1037319 тоя ме уби, освен ако не е някой съфорумник решил си направи ташак :Д
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Till.Lindemann
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения