Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: биг сех трабъл, плийз хелп йор френд
Публикувано на: 05 Май 2008 13:07

ми начи от месец насам съм самичък, няма с кой да се забавлявам а сухите чекии ми писнаха- та бях преди 45 минути до плод зеленчука да си купя ябълки (обичам ябълки да ям, и са полезни) и ми хрумна идеята да си купя нещо да разнообразя скучния ми напоследък еднополов живот (щот съм сам, не че го правя с мъже !). огледах рафтовете и видях една много напръщяла диня... викам си леле тва ше е адското, ама беше прекалено голяма пък и си помислих че няма да е голям кеф, затва минах към пъпешите - както знаете са по мекички, горе долу стават! и си зех едно пъпешче...
затоплих го в микровълновата на 2 минути да има така по нормална температура иму направих една дупка... и на там се сещате, еми да ви кажем не беше зле много Cool са мисля да поканя гости и да им направя една плодова мелба, сметана си има в пъпеша!
мисля утре да разнообразя с групов, ше прескоча да зема 2-3 пъпеша

туй то, срам не срам, кур подбирач не е ебач!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: биг сех трабъл, плийз хелп йор френд
Публикувано на: 05 Май 2008 13:15

И като се събуди кво стана? Мокри ли бяха чаршафите?
Някой пак е гледал "Американ Пай" преди лягане.
Темата е за творческия форум ми се струва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 13:15

куцо, кьораво, сакато-има ли дупка-злато

Профил

Публикувано на: 05 Май 2008 13:17

чекайте не бързайте да си хабите клавиетърите и мозъчната клетка - тва беше вчера забравих да кажа, днеска на принципа "утрото е по мъдро от сутринта, щото мъдете сърбят сутрин" стана тоз бъркоч преди има няма дваесе минути ве!

вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...

както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачите Cool вкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?

пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 13:26

Плодовете и зеленчуците са толкова старомодни! Бъди модерен, купи си...

Надуваема кукла с три отвора Pamela
Сега тази наистина мечтана жена може да бъде ваша. Бъдете с нея винаги когато пожелаете. С нейното нежно лице, тя изглежда като ангел и Вие наистина не можете да и устоите. Надуваема кукла с три отвора за проникване: уста, вагина и анус. Тази мацка ще изпълни всяко ваше желание на момента. Тя е страстна любовница и ваш покорен слуга. Никога повече няма да чуете "Не!"

Цена: BGN98.80 (EUR 50.67)

Профил

Публикувано на: 05 Май 2008 13:27

ибати кефа шъ я сцепя памела кат дебел гъз прогнила пейка в южния парк!

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 13:37

Slaanesh rule them all :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 13:43

УЖАС!!!! Как може да затварят шкембеджийница и да отварят секс шоп. То секса не етолкос важен колко шкембето. Пък и едно шкембе отпери с три люти чушлета да видиш как се гони магарица по село за едно "въргаляне" я у сено я у некой кенеф...

Профил

Публикувано на: 05 Май 2008 13:46

а тъй мой чвек, и аз се чудя
едно е да удариш шкембето люто горещо

не сичко е секс ве

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Май 2008 14:42

много неоригинално

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 21:51

Брат не целя оригиналност а изкам да изкажа възмущение. А съм го написал така поста, щото бях зациклил много здраво тогаз.

П.П>- Vanderverken !!!! Kва е таз анорексичка дет я постваш. Изкара ми акъла с тоя психясал поглед!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com