Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: [D'n'B] Therapy Sessions: ROBYN CHAOS & LIMEWAX 21.06.2008
Публикувано на: 05 Апр 2008 16:27

Световноизвестните "Therapy Sessions" започват като водещо събитие в лондонския клуб Herbal в края на 2003-та. От тогава популярността на вечерта расте непрекъснато, тъй като Therapy Sessions винаги представят едни от най-напредничавите американски и европейски дръм и бас продуценти. Самата марка е била представяна навред из модерния свят включително в Австралия, Япония и Нова Зеландия. В Англия, всеки трети четвъртък Anger Management представя селекция от най-тежките продуценти на дръм енд бейс сцената. Участници в терапевтичните сесии са били и някои от най-известните продуценти като Andy C, Bailey, Goldie, Pendulum, Red One, Strom and Trace, Counterstrike, Deiselboy, Evol Intent, Hive, Mason, Gein, System и др.

"Therapy Sessions" започват през 2003-та след като в ъндърграунд средите в Англия започва да се налага мнението, че на столицата и липсва разнообразието, което дръм енд бейс музиката би могла да предложи. Феновете пожелават и нови, по-разчупени експериментални звуци и по-мрачна атмосфера. От тогава мрачния звук и силните lineup-и печелят признание и днес регулярни "Therapy Sessions" има във Виена, Хамбург, Талин, Ротердам и Испания.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: [D'n'B] Therapy Sessions: ROBYN CHAOS & LIMEWAX 21.06.2008
Публикувано на: 05 Апр 2008 17:02

Найс.. ходи ми се. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие: Re: [D'n'B] Therapy Sessions: ROBYN CHAOS & LIMEWAX 21.06.2008
Публикувано на: 20 Апр 2008 16:15

NEW MUSIC AGENCY presentz

THERAPY SESSIONS BULGARIA

ROBYN CHAOS / LIMEWAX / EVOL INTENT / EWUN

21 JUNE 2008 23:00 : DUKE CLUB [former SPS] : BORISOVA GRADINA : SOFIA

http://www.newmusic.bg

Партито се организира от най-големия drum'n'bass промоутър у нас - New Music Agency, организирали вече в България гостуването на най-големите имена от световната дръмендбейс сцена като Goldiе (3 пъти), Aphrodite, Future Loop Foundation, LTJ Bukem, MC Conrad, Nookie, Krust, Die, MC Dynamite, Black Sun Empire, Invaderz, Dom & Roland, DJ Storm, Alley Cat, Total Science, Mayhem, Marcus Intalex, A Guy Called Gerald (2 пъти), Metalheadz Live, Digital, Loxy, DJ Size, Future Prophecies, Utah Jazz, John B. и др.

Jedi Mind Tricks:Uncommon Valor: A Vietnam Story

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com