Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: шах
Заглавие: Искам и аз да питам за един филм моля!
Публикувано на: 18 Фев 2008 12:27

Моля ви искам да ми помогнете да намеря един филм, който търся от години... Гледал съм го само веднъж и много ми хареса, давали са го преди по Диема+ и от там съм го гледал съответно... искам да ми кажете как е оригиналното заглавие на филма, мисля, че превода на български беше нещо от рода на "Два пъти вчера", но под такова заглавие не ми излизат никакви филми... дори в Youtube или Vbox7

Сега ще ви разкажа на кратко за какво иде реч у филма и ако някой от вас го е гледал и си спомня как се казва наистина ще съм много много благодарен! Става въпрос за нещо като романтична комедия, където момчето изневерява на приятелката си и решава да и каже... съответно тя не може да го приеме и се разделят... той разбира се много я обича и решава да не се вижда повече с любовницата си, но всичко вече е свършило и той мн страда за момичето, което обича... пожелава си да върне времето назад и да не и казва за любовницата си, с намерението да скрие истината и въпреки всичко да спре да се вижда с любовницата... Става така, че времето наистина се връща назад и той не казва на гаджето си... много се обичат съответно, но с течение на времето пък приятелката му се вхаресва в някъв друг пич и те пак се разделят... мисля че имаше и някакъв чадър замесен в цялата работа... Филма свършва, че те се разделят, щото съдбата все пак така е решила и нашия човек май се влюбваше в жената дето му беше дала въпросния чадър... или нещо такова --- айде моля ви помонете щото съм в шах... :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: Искам и аз да питам за един филм моля!
Публикувано на: 18 Фев 2008 12:39

и това си го гледал по диемата? :shock:
деба, къде са изчезнали добрите стари евтини американски екшъни, снимани в България, Сърбия, Украйна, Чехия и пр :notfair:

ама какво се чудя де, след като Делиос от Спарта го видях на плакат на някаква подобна романтична боза, вече се научих да приемам нещата философски...

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com