Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: 14-годишно турче почина след сбиване в училище
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:04

С риск съвсем да ме намразите,пускам тема,свързана с нещо не много приятно.

Цитат:
14-годишен ученик почина след сбиване в двора на ОУ "Никола Икономов" в Разград, съобщи директорът на полицията в града комисар Кръстю Сотиров.

Инцидентът станал през междучасие днес по обяд на спортната площадка в училището след скандал между двама ученици от 8-ми "б" клас. Присъствали
и други ученици.

Сигналът за случилото се е подаден в полицията малко след 13.00 ч. от Спешния медицински център.

При пристигането на автопатрула детето все още е било живо, уточни Сотиров.

Причината за настъпването на смъртта ще стане известна след аутопсията утре. По случая е образувано досъдебно производство.

Предстои да бъдат разпитани над 20 деца, очевидци на инцидента, съобщи окръжният прокурор Огнян Дамянов.

В училището има охранител, но той не е бил свидетел на сбиването, уточни Тезджан Бошнакова, инспектор към Детската педагогическа стая.

Тя каза, че родителите на починалото дете все още не са уведомени, тъй като са в чужбина.

Животинско,не мислите ли?

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:09

И какво ще се случи с убиецът, питам аз?

Ако го/ги оправдаят, защото са малки...до като не навърша 18 ще убивам всеки, който ме дразни :smash:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:10

Човекът си е глътнал езика.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:21

Squiz написа:
И какво ще се случи с убиецът, питам аз?

Ако го/ги оправдаят, защото са малки...до като не навърша 18 ще убивам всеки, който ме дразни :smash:

Ако му тежи на съвестта,това ще е въобще най-гадният товар,по-гаден дори и от затвора.
Но за да се сбиеш с някой,най-вероятно заради някаква глупост и да го удряш до смърт-едва ли този "герой" има някаква съвест.
Не знам,аз досега друго човешко същество не съм наранявал,пък и ако съм удрял някой-след това не мога да се отърся от мисли в стил "можех да направя друго,защо го ударих?" и прочее в продължение на няколко месеца.
Но всичко си идва от родителския пример и възпитанието до седмата година.Някои бащи се занимават с децата си през свободното си време.Други седят на дивана полу-голи и крещят като побеснели жена им да им донесе 7мата бира от началото на сутринта и докато минава я пощипват или още по-зле - да заврат някое друго пръстче в дупето й.На нея не й става приятно,прави му забележка и той я пребива.През това време малкото детенце гледа ли гледа какво става и си мисли,че това е правилно.Накрая убива другарче.
"Яки" родители-деградирали деца.Деградирали деца-деградирало общество.
Тъпото е,че срещам такива примери всеки ден.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:23

Чукопад написа:
Някои бащи се занимават с децата си през свободното си време.Други седят на дивана полу-голи и крещят като побеснели жена им да им донесе 7мата бира от началото на сутринта и докато минава я пощипват или още по-зле - да заврат някое друго пръстче в дупето й.

:18: :ROFLROFL: :thumbsup:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:26

AcTivE написа:
:thumbsup:

Тоя пръст за чие дупе е мръснико?

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:33

Да ве и ас неска като се сбихме с един паднах на един два санта от парното и накрая се свърши с насинена ръка и насинена дясна част на корема(сега ме боли :( ).Е оня беше малко по добре щот той ми скочи пръв и тъпаците дойдоха да ни разтърват и ми хванаха ръцете :x DAMN ASSHOLES ! :doh: :die: Да не ви учудва това че някав е умрял,един път ти биеш друг път ти си доло тей е - живота е кръговрат.Неска някой ще те свали с тупаник и ще те пребие утре ще го гръмнеш с газовия и ще му кажеш "Soo who is number one BITCH !"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:44

Това не е вярно. Смъртта е настъпила вследствие на мозъчен кръвоизлив. Момчето което е убило другото се казва Хюсеин. Убитият - Халил. Бащата на този Хюсеин го малтретирал жестоко (нещо типично за турците)... Това додоха в репортажа. Убиецът Хюсеин е бил известен побойник.

Цитат:
Тези нрави при турците са били пред очите ми около 5 години, докато работех в русенско село с 40% мюсюлманско (турско и татарско) население. Веднъж, докато бях в лекарския кабинет, дойде заедно с баща си около 14-годишно турско момче, на прасеца на което имаше зейнала към 5-сантиметрова разрезна рана, доста дълбока - направо се виждаше мускулатурата. Обяснението на бащата беше, че момчето нещо разсърдило майка си с непослушание и тя в гнева си метнала по него нож... :shock: И пак леко му се беше разминало - раната можеше да бъде и на по-критично място. Докато лекарката го шиеше, момчето на няколко пъти извика от болка, но баща му, вместо да го окуражи и подкрепи, му се скара много гневно на турски, нещо в духа на "виновен си, затова мълчи и кротувай!". Отделно съм виждал ежедневно, докато чаках автобуса към Русе, как на спирката малки турчета (на 3-4 години) се бият като зверчета пред очите на родителите си, но те не им правят дори забележка, камо ли пък да ги спрат и разтърват. Само се подсмихват, едва ли не доволни... Мисля, че за такъв манталитет обяснението е в култа към грубата сила и безстрашието, който има у турците. Силните и смелите при тях са на почит. И всеки иска детето му да израсне такова. Затова тези прояви на децата още от ранна възраст де факто се поощряват. Пък и нали самите турци са си избрали за символ сивия вълк, и то твърде сполучливо. Твърде сходни са с него като нрав, та дори и като външност...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:46

Ледник фир Болг написа:
Това не е вярно. Смъртта е настъпила вследствие на мозъчен кръвоизлив. Момчето което е убило другото се казва Хюсеин. Убитият - Халил. Бащата на този Хюсеин го малтретирал жестоко (нещо типично за турците)... Това додоха в репортажа. Убиецът Хюсеин е бил известен побойник.

Цитат:
Тези нрави при турците са били пред очите ми около 5 години, докато работех в русенско село с 40% мюсюлманско (турско и татарско) население. Веднъж, докато бях в лекарския кабинет, дойде заедно с баща си около 14-годишно турско момче, на прасеца на което имаше зейнала към 5-сантиметрова разрезна рана, доста дълбока - направо се виждаше мускулатурата. Обяснението на бащата беше, че момчето нещо разсърдило майка си с непослушание и тя в гнева си метнала по него нож... :shock: И пак леко му се беше разминало - раната можеше да бъде и на по-критично място. Докато лекарката го шиеше, момчето на няколко пъти извика от болка, но баща му, вместо да го окуражи и подкрепи, му се скара много гневно на турски, нещо в духа на "виновен си, затова мълчи и кротувай!". Отделно съм виждал ежедневно, докато чаках автобуса към Русе, как на спирката малки турчета (на 3-4 години) се бият като зверчета пред очите на родителите си, но те не им правят дори забележка, камо ли пък да ги спрат и разтърват. Само се подсмихват, едва ли не доволни... Мисля, че за такъв манталитет обяснението е в култа към грубата сила и безстрашието, който има у турците. Силните и смелите при тях са на почит. И всеки иска детето му да израсне такова. Затова тези прояви на децата още от ранна възраст де факто се поощряват. Пък и нали самите турци са си избрали за символ сивия вълк, и то твърде сполучливо. Твърде сходни са с него като нрав, та дори и като външност...

Еми животни ще.
ЕДИТ:Оно не мога да повярвам,получи се малка баничка :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:50

А щом са рязани чаршави да си турят по един рязан хуй в устата и гъза аз мисля че българи пък то мангали.Да се избиват и без това са черна непотребна мусалманска сган с педалски наклоности и резани пишки :18: :finger: :mgun: :fingers: :nooo: :kilt: :15: :hangman: :hangman: :hangman: НА БЕСИЛОТО ЦИГАНИ ДОЛНИ ВАШТА МАМА ! :hangman: :hangman: :hangman:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 23:53

Frosty написа:
А щом са рязани чаршави да си турят по един рязан хуй в устата и гъза аз мисля че българи пък то мангали.Да се избиват и без това са черна непотребна мусалманска сган с педалски наклоности и резани пишки :18: :finger: :mgun: :fingers: :nooo: :kilt: :15: :hangman: :hangman: :hangman: НА БЕСИЛОТО ЦИГАНИ ДОЛНИ ВАШТА МАМА ! :hangman: :hangman: :hangman:

Ти си 12 годишно ламе, нали?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 00:00

Не на 17 съм

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 00:00

Indiana Jones™ написа:
Ти си 12 годишно ламе, нали?

За съжаление, това са масата new-gen националисти :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 00:01

Дойде Ледник и постави тмета на расова основа. :shock:
Иначе, не трябва да се позволят такива неща. То е нормално, "боричкането" в про-гимназията, н овсичко трябва д аси има граници.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 00:01

Куц Пръч написа:

За съжаление, това са масата new-gen националисти :lol:
Написах че съм на 17 ама кой да чете

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 00:02

Frosty написа:
Не на 17 съм