23 Авг 2004 17:59 Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
Заглавие: Честито 8-ми декември!
Публикувано на: 08 Дек 2007 00:14
Млади и стари колеги; баби и дядовци - вечни студенти, модератори от ПЦМания (Стелт, Лили..) - честит ви празник! Честит ни празник, като се замисля сега! Нека светлината бъде с вас в тъмните мигове от учебният процес! Пожелавам ви да джапате боси в океан от знания, очите да са пълни с готини колежки/колеги (хора всякакви, всичко обичат) и в крайна сметка, накрая, в студентската книжка да има достойни за уважение (и повод за пиене) оценки!
Ха наздраве!
___________________________________ Tip: Never surrender
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 00:44
Честито на всички студенти! След 2 години и аз ще празнувам
Frosty
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 01:35
Мерси за пожеланията,аз несъм студент но имам рожден ден днес на 8ми
IceQueen
18 Ное 2004 22:57 Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 02:04
Ами честит Рожден ден на Фрости ^^
А на всички студенти: Честит ни празник, постарайте се да (не) го запомните този ден И както Емо каза - повече поводи за черпене на края на семестъра ^^
Честит празник, хора Пожелавам ви едно весело изкарване на деня, независимо дали ще го прекарвате в някое хотелче из България или в кварталната кръмчичка ^^ Ще пийна и аз една чашка за ваше здраве (те май станаха доста, но следващата я посвещавам на вас )
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Platonika
01 Дек 2007 14:24 Мнения: 60 Местоположение: Там,където хората не вярват в детското.
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 02:58
Ъъх...8-ми декември го свързвам само и единствено - Darrell...А това име говори много... [R.I.P]
___________________________________ This could be...Heaven...
30 Май 2006 17:19 Мнения: 183 Местоположение: Малеее не зная къде съм
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 08:00
Абе честит празник ама какъв повод за пиене е днес?
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Fenrir
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 08:56
Айде честото!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 09:08
Айде честит!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 09:56
Честито на празнуващите, и нека техният празник зарази непразнуващите; и всички се веселят в една хармония Рекох.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
---
17 Дек 2005 10:15 Мнения: 1313 Местоположение: Да ви изпея песен ли искате?
Ъъх...8-ми декември го свързвам само и единствено - Darrell...А това име говори много... [R.I.P]
Word... Днеска ще се почерпя за мира на душата му.
Честито на студентите, и за вас ше се почерпя днес :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 13:03
И аз ще пия неска за всички студенти, и само 6ци на изпитите
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения