Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Осмина се бият за банички,девети стреля.
Публикувано на: 04 Дек 2007 20:21

Девет души се сбиха,за да разрешат спора кой да си купи първи баничка в смолянския квартал Райково.Въргалът почна в неделя към 3,30 часа след полунощ пред баничарница на връщане от дискотека.Един от участниците в мелето-Валентин Б.,дори произвел изтрел с газов пистолет,за да надделее.От изтрела няма пострадали.4-ма души от с.Смилян се връщали с такси от дискотеката,когато и друго такси стоварило пътници пред същата баничарница.Мелето настанало,защото взели да спорят кое такси е с предимство за купуване на закуски,обясниха полицията.Най-дейните-близнаците Светослав и Валентин от Смилян,са били глобени с решение на районния съд по бързата процедура с 50 и 150 лева за проява на дребно хулиганство.

Тези хора нямат мярка :shock:

Едит:Източник 24 часа.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 20:48

Каква е тая баничарница дека работи в 3.30 след полунощ ? Не отваряха ли некъде у 6-7 :?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 20:50

Кире_Гръчата написа:
Каква е тая баничарница дека работи в 3.30 след полунощ ? Не отваряха ли некъде у 6-7 :?

И аз в това се усъмни но има вероятност да е денонощен магазин в който да има и закуски.Все пак малката статия във вестника показва и малкота информация на написалия я по темата.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:02

Да ма аз и човек бяхме виждали няколко циганки да се бият пред каулфленд и то яко :lol: едната я биеха с мекици :lol:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:05

Ако имаше и безплатна бозичка и аз щех да се включа :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:10

Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:12

bOtLik3 написа:
Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова :shock:

Съмняваме въпреки големите опашки там няма сбивания или престрелки между гангстери :lol:
Не представяте ли си отивате да ядете голямото междучасие и трябва да се биете като вълци или да се стреляте за да ядете :lol: Ах това първичното в човека за оцеляване е голяма работа :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:16

Vermic написа:

Съмняваме въпреки големите опашки там няма сбивания или престрелки между гангстери :lol:
Не представяте ли си отивате да ядете голямото междучасие и трябва да се биете като вълци или да се стреляте за да ядете :lol: Ах това първичното в човека за оцеляване е голяма работа :lol:

Ahahahahа :lol:
Всекидневието ни все повече заприличва на живота в джунглата!

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:17

Вий не знаете какви боеве стават в Руската у голямото междучасие :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 21:19

Нашата баничарница работеше 24 часа, просто защото беше пълно с около 50 гладни руснаци всяка вечер. То толкоз дискотеки, бла-бла :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 22:18

Нищо чудно.
Нали знаеш как става селски въргал?
....

Лице А:
- Извинете, столът свободен ли е?
*мълчание няколко секунди*.
Лице Б:
- Абе ти на кой ще ебеш майката, бе?!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 22:22

:lol: ебати глупаците

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Дек 2007 22:23

Кире_Гръчата написа:

То ако беше така аз по цяла нощ щях да стоя гладен. Към 2 и 30 обикновено има прясно изпечени банички и саламки. Rape teh salamka!1!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 00:10

Бе оставете тая работа, ама зайците в даскало не ги чака светло бъдеще, ако продължат да се предреждат в барчето. Деба и наглите пишлемета, деба. Не помня да съм бил такъв в осми, а и в който и да е, клас, така че ще раздавам правосъдие с кожения... :lol:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 00:54

AcTivE написа:
Нищо чудно.
Нали знаеш как става селски въргал?
....

Лице А:
- Извинете, столът свободен ли е?
*мълчание няколко секунди*.
Лице Б:
- Абе ти на кой ще ебеш майката, бе?!

Това е някакъв сложен начин за сбиване... на мен са ми забивали директно шамар 5 сек. след като съм застанал на бара, защото съм "непознат". Тъкмо щеше да стане веселото, и един се обади, че съм му роднина, че съм им на гости, и всичко стана ок.
А тези с баничките, ако са имали 1 трезвен, е щял да кара колата, не да взимат такси.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 01:26

Мноо интересно ми стана - не излизате ли бе ? "Ква е тая баничарница дето бачка в 3 ?" ... Само от Студентски до Лозенец се сещам за три или четири които подминавам всеки път . Не говоря за магазини, а за баничарници с пекарни ... Да не говорим за пици, дюнери и т.н.

Онтопик - нищо ново - миналата седмица некви се бяха клали по същото време пред "Флора Бургер" ... Минавах с аверите оттам, некви патрулки ... Един път, пак на Флората, некви се бяха сбили чий сандвич е станал пръв, даже и един приятел стана да ги разтървава. Нищо невиждано не е със сигурност.

2Д - ама ти търпиш ли ги да се предреждат ? При нас си знаеха мястото, йерархията беше строга ... Не трябва да се допускат своеволия.

Актив - и мен така ми се е случвало - най-си спомням веднъж като бях в 9ти клас на детска дискотека в небезизвестния Амор :
Страшна блъсканица, вървя внимателно, но въпреки това побутвам некъв сигурно 20 годишен чалгаджия (те там не пускаха ако си над 18, сиурно си е крил личната карта в гъзъ). Обръщам се и викам "Извинявай" и си продължавам ... След 5 секунди здрава ръка ми фаща рамото, обръщам се пак и гледам същия гьон, троен на размерите ми, се мръщи и ми вика "Кво ми каза бе ?" ... Викам "Казах ти извинявай" ... "А ти искаш ли да се разберем отвънка ?" ... "За кво да се разбираме бе човек, аз ти казах ИЗВИНЯВАЙ". След като изкрещях последната дума, така че и диджея в другия край на клуба ме чу, онзи най-сетне се усети кво му говоря и си отиде при компанията.

Тъпи копелета с мозъци колко сини сливи дал Бог, сигурно 20 пъти са ми се случвали подобни неща като по-горното, а ако броим и пътите когато някой от компанията с която съм попадне в подобен разговор броя сигурно става трицифрен. Истината е че повечето могат само да приказват и когато им отвърнеш на заканите вече стават сговорчиви. Има и баш селяни, дето не ги боли и да ги набият, само гледат да стане въргала ... Затова съм фен на домашните партита ;) *напоследък обаче няма никви*

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 01:40

Ф Амор е лудница да :D

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 10:56

Да и аз съм голям фен на домашните партита :D

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 11:23

На човек, който иска да се бие, му дай само повод, пък гледай какво става след това. Едва ли приочината за въргала е толкова защото са били много гладни, просто агресията трябва да се излива при първия удобен случай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 11:54

Не се учудвам. Ама въобще. Това лято бях на семинар в Смолян и по емпиричен път установих, че не трябва да се доверявам на гръмки имена на дискотеки, например "Елит". "Елитната" дискотека "Елит", която е пълен бардак, е една от двете дискотеки в Смолян. Тя е нещо средно между публичен дом и кръчма с много силна музика с ужасно качество и сепарета. Също по емпиричен път установих, че хората дето ти се репчат там са прекалено тъпи да ги наредиш и прекалено силни, за да ги пребиеш. Разбрах, че единствения начин да се справиш с тях е да се покажеш по - психопат от тях. Например, заплахи от сорта на "Ще ти изям гръкляна" + силен контакт очи в очи + щракване на челюстите, върши прекрасна работа срещу местните побойници, но мен точно тая реплика успя да ме вкара в РПУ - Смолян за 24 часа. :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com