Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: А сега да ви видя.
Публикувано на: 12 Ное 2007 23:48

Ебати превзетите путки сте.
Когато ви беше "много зор" и ви пречеше как еди-си-кой спамел наляво и надясно пискахте, че админът не бил наоколо, призовавахте го, ревахте на умряло. Сега, когато е колкото трябва строг, вие се правите на путки и вдигате вой до небесата, че ви турил едно-две предупреждения, защото сте се направили на гъзове в някоя тема и сте си ги заслужили. Еми не може вие, дето се зимате за по-големи интелектуалци от дебилите, когато се лигавите като за световно да не отнасяте наказание, а останалите - напротив. Сега дойде някакъв пишман администратор, дето напълно ви удоволетворява изискванията за управител на перфектен форум - насира дебилите, трие и се бъзика с постовете им и т.н. Въобще - това е вашият рай бе !

Заспало поколение дееба отсекъде.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 23:51

И те така...

Строг е едно, садист е друго.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2007 23:51

за себе си мога да кажа че не съм се оплаквал от предупреждението,което получих,защото сам си знаех че заслужавам поне едно.Иначе сега ситуацията във форума е ужасна и наистина има нужда да дойде някой админ да банне всички,които го осраха

Профил

Аватар
Заглавие: Re: А сега да ви видя.
Публикувано на: 12 Ное 2007 23:52

Leviathan написа:
Когато ви беше "много зор" и ви пречеше как еди-си-кой спамел наляво и надясно пискахте, че админът не бил наоколо, призовавахте го, ревахте на умряло. Сега, когато е колкото трябва строг, вие се правите на путки и вдигате вой до небесата, че ви турил едно-две предупреждения, защото сте се направили на гъзове в някоя тема и сте си ги заслужили. Еми не може вие, дето се зимате за по-големи интелектуалци от дебилите, когато се лигавите като за световно да не отнасяте наказание, а останалите - напротив. Сега дойде някакъв пишман администратор, дето напълно ви удоволетворява изискванията за управител на перфектен форум - насира дебилите, трие и се бъзика с постовете им и т.н. Въобще - това е вашият рай бе !

Аз не съм Цензура и вдигам глава високо пред всека опастност!!!даже и пред admina(не че знам кой е)ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!! :devious:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 00:09

Спор няма... преди найстина мразехме спамерите (не че ся ги обичаме...) но сега си има причина се спам... заминаха си 2 убави човека :wink: :cry: пък да банва админа... съмнявам се да банне всички понеже и форума не е много популярен тука сме 20 макс 30 wtf :shock: човека на кръст (поне тея дето влизат редовно) то регистрирани си има много ама.. ако банне нас остава без клиантела :lol: а той найстина понякога не си върши работата ама какво да се прави... корупция :evil:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 00:38

Както имаше една песен: Goodbye, goodbye cruel world!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 00:45

Кои са тези двамата баннати, че не се се щам? Предполагам, че са си го заслужавали. Аз за моите не съм пискал, все пак админа си знае работата :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 04:59

Трима бре (поне доколкото разбрах)
Хамелеона, Деник и моя милост
Кажи ми само как без нито едно предупреждение и без кой знае какви провинения излетях от воле :D

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 09:27

И как сега пишеш и имаш хиляда мнения ако си бил баннат?
Както и да е не мисля че автора е прав, този форум по традиция е по-либерален. Хората пишат тука за фън. Не мисля че трябва да се прекалява с бановете.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 09:32

Andrey358 написа:
Хората пишат тука за фън. Не мисля че трябва да се прекалява с бановете.

Да, но някои хора не правят разлика м/у писане за фън и писане от лиготия ;р

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 11:11

Просто новия админ се боде повече от стария :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 13:14

Notorious™ написа:
Кажи ми само как без нито едно предупреждение и без кой знае какви провинения излетях от воле :D

Баннати са също Били, Наз и Odin :/От скоро съм във форума, обаче смятам, че админа не е прав...мисля, че има хора, които много повече заслужават банн, а и ако не се лъжа, никога Наз преди не е правил изцепки тук, а и неговото беше забавно.Нали това е целта, а не да правиш 1000 теми, за да се правиш на интересен и да те забележат другите...

Наз поиска някой да постне това -
[11/12/2007 10:15:23 AM] Herr Nhaz'Ul каза: Баннат съм от форума на ПЦМ. Изпросих си го и не съм горд с това. Не молете админа да ме върне, нека той го направи, когато намери за добре. Искам да постнете това съобщение във форума.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: А сега да ви видя.
Публикувано на: 13 Ное 2007 13:23

- написа:

Leviathan, [insert care here] ;)

Аз ви казах, че този форум трябва да бъде затворен, ама не.. :lol:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 13:24

Порежете се бре много филмирани партизани много неща като че ли си големия герой...кхъ кхъ мъченик де та да не молиме админа да те връща :lol: много филми много Смело Сърце и тем подобни :lol: ,ако ще да ме баннват кво ти пука наз тва е един форум :roll:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 13:28

Zelma написа:
Notorious™ написа:

Баннати са също Били, Наз и Odin :/От скоро съм във форума, обаче смятам, че админа не е прав...мисля, че има хора, които много повече заслужават банн, а и ако не се лъжа, никога Наз преди не е правил изцепки тук, а и неговото беше забавно.Нали това е целта, а не да правиш 1000 теми, за да се правиш на интересен и да те забележат другите...

Наз поиска някой да постне това -
[11/12/2007 10:15:23 AM] Herr Nhaz'Ul каза: Баннат съм от форума на ПЦМ. Изпросих си го и не съм горд с това. Не молете админа да ме върне, нека той го направи, когато намери за добре. Искам да постнете това съобщение във форума.

Абсолютно си права.Защо,за Бога,Админеца банва едни от най-свестните юзъри тука,заради една изцепка?!Баси,то дори не беше изцепка,беше си забавно.Нали това е целта на форума?Да е забавно.Не знам дали е нов админец или е стария,но нещо взе да се вживява малко повечко.Моите уважения,ако е стария Админ,но това е просто недопустимо.
Наз,Били и Один трябва да бъдат ънбаннати незабавно казвам аз и съм сигурен,че имам подкрепата на целия форум по този въпрос.Глупаци като Аркатраза и ония новия профан Фокър серат из целия форум,а Админа не им обръща внимание.
Така,а за автора на темата ще кажа следното.Има огромна разлика между смешен и забавен.Преди,ако сме се оплаквали е било за това,че форумните лайнари осираха всяка тема,било тя тъпа или там се е зараждала свестна дискусия.Това са смешниците.
А темата от ония ден си беше с цел флууд.На никой не пречи баси.И кво,беше си забавно.Та дори Админа да изтрие темата после,не е нужно да се раздават БАНОВЕ!
Това е форума на PCM,познат на всички с уникалните пичове,които го населяват.А в този рейт,Админа ако продължава да банва всички пичове за една изцепка скоро форума ще остане само с глупаци тип Аркатраз и Фокър,които са Алми wanna be.
Това е!Поздрави и не ме банвайте. :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 15:05

Аз си искам Хами обратно... :cry: Кви са тея глупости, дето ги върши админа? Ориндж както каза, че тука има няколко човека, дето серат навсякъде, ама бан не ядат. Еби му майката! :x

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 15:16

Строг,бих казал прекалено строг.Аз много искам Хами и Деник да се върнат но уви няма да се върнат.

Деник пък за кво е баннат?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 15:19

Jamaican Herbman написа:
Порежете се бре много филмирани партизани много неща като че ли си големия герой...кхъ кхъ мъченик де та да не молиме админа да те връща :lol: много филми много Смело Сърце и тем подобни :lol: ,ако ще да ме баннват кво ти пука наз тва е един форум :roll:

+1 :P

Е, нищо, де .. авторът си е прав ..

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 15:40

^^

PWNED!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 15:49

Голяма поредица от големи грешки. Чака ви време разделно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com