Предварително се извинявам за погрешния раздел, в който създавам тази тема. Просто зная, че ако я направя в Специализирания, то тя ще бъде забелязана след три дни най-малко, а на мен ми трябва бърз отговор. Ако ще бъда линчуван, нека. Но първо ми помогнете, преди да ме нашляпате една хубавата...
И така, проблемът ми е следният. Както си щъках аз из добрия стар пълен с ловки рекламки Интернет, по едно време, ми поиска плъгин, за да ми зареди едно филмче. Добре, викам аз, давам му да се инсталира и по едно време разбирам, че това е хитър ход от някаква скапана компания с цел да им купя антивирусната програма. Е, да, по принцип може да се правят такива работи, ако са само като банерче в някой уебсайт, а не да се инсталира рекламата на компютъра ти и да ти прекъсва работата със досадни минимизации. Ето и иконката, за която говоря, тази с кръстосания щит:
Ако някой знае как бих могъл да елиминирам този досаден процес, или поне му говори нещо, бих му бил изключително благодарен. Разберете, въобще не е приятно както си играеш, или пишеш във форума, изведнъж да ти се минимизира прозореца и да ти се изпше невероятното съобщение "Купи ни програмата, 'щот имаш вируси. Купи ни програмата, или няма да спрем да те тормозим". Предварително и горещо ви благодаря.
За линчуването ще си говорим после, де...