Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Айде пак :) Публикувано на: 28 Окт 2007 12:56
Стойте си по домовете и не гласувайте! Корабът "България" потъва нормално!
Голяма избирателна активност в ромския квартал в Сливен
news.bg
Необичайно голяма активност се наблюдава в ромския квартал в Сливен, предаде БНР.
Големите опашки от избиратели пред секциите в ромската махала се охраняват от полицията.
6-ма непълнолетни младежи са лепили листчета със надписи „Внимание джепчии" върху предизборните плакати на кандидатите за кметове и общински съветници в Сливен.
Нарушителите са били заведени в полицията, където били разпитани.
================================
Агенция “Фокус”
Двама души са уличени за купуване на гласове в ромската махала в Добрич, единият е избягал, предаде кореспондентът на радио “Фокус” - Варна.
Двамата са купували гласове в полза на ПП ГЕРБ. Като веществени доказателства в полицията са представени пачка с банкноти от 20 лева и адресите на 271 избиратели от квартал "Изгрев".
Местни хора са хванали единия преди час и сами са сигнализирали в полицията. Задържаният е на видима възраст около 40 години и в момента дава показания в 1 РПУ в града.
Говорителят на ОДП в Добрич Данчо Минчев съобщи, че по случая е започнала полицейска проверка, данните от която ще бъдат предадени на прокуратурата.
50 автобуса с избиратели от Турция дневно
news.bg
През ГКПП на турско-българската граница в страната са влезли общо 50 пътнически автобуса над обичайния трафик.
Данните са от ГД "Гранична полиция", съобщиха от МВР.
За същото време през македонско-българската граница са преминали общо четири автобуса.
От превозвачески фирми твърдят, че автобусите се движат по редовните линии до южната ни съседка, според таксиметрови шофьори обаче част от автобусите са извънредни, тъй като са на фирми, които нямат маршрут от Кърджали за Турция.
Според информация на БНР една част от автобусите са насочват към Ардино, където се очаква оспорвана битка за кметския пост.
Тази сутрин присъстващи на автогара в Кърджали са направили опит да попречат на екип на БНТ да заснеме пристигащите автобуси и да вземе интервюта от наши изселници.
Припомняме, принципът на уседналост беше отхвърлен от народните представители.
Според него можеха да гласуват само онези, които са живели най-малко 10 месеца преди датата на изборите в съответното населено място.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:02
какво се очудваш, няма нищо ново, и сега ходих до магазина и гледам в едно магазинче се събрали мангали и ги черпят не с какво да е, а с хайнекееееееееееен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7470.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:04
Till Lindemann написа: какво се очудваш, няма нищо ново, и сега ходих до магазина и гледам в едно магазинче се събрали мангали и ги черпят не с какво да е, а с хайнекееееееееееен
Точно с Хейнекен трябва, и без тва е ебаси пикнята ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Дади
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4190_1297016474.jpg) |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:04
Принципно който и да бъде избран - все тая. С циганси гласове, без тях, с турци в автобуси, без - все бат' Бойко ще спечели и все нищо няма да се подобри особено ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Hova
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10716.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:20
Дади написа: Принципно който и да бъде избран - все тая. С циганси гласове, без тях, с турци в автобуси, без - все бат' Бойко ще спечели и все нищо няма да се подобри особено ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
То тука не става въпрос толкова за София ами за провинцията.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:30
Disturbеd написа: Till Lindemann написа: какво се очудваш, няма нищо ново, и сега ходих до магазина и гледам в едно магазинче се събрали мангали и ги черпят не с какво да е, а с хайнекееееееееееен Точно с Хейнекен трябва, и без тва е ебаси пикнята ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ох божеееее, да ти имам вкуса...
|
|
![](images/spacer.gif) |
zip0
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4095.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:32
THE KING OF TIME написа: Disturbеd написа: Till Lindemann написа: какво се очудваш, няма нищо ново, и сега ходих до магазина и гледам в едно магазинче се събрали мангали и ги черпят не с какво да е, а с хайнекееееееееееен Точно с Хейнекен трябва, и без тва е ебаси пикнята ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ох божеееее, да ти имам вкуса...
Няма гадна бира. Има само по-хубава и тя е Каменица ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7470.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:33
zip0 написа: THE KING OF TIME написа: Disturbеd написа: Till Lindemann написа: какво се очудваш, няма нищо ново, и сега ходих до магазина и гледам в едно магазинче се събрали мангали и ги черпят не с какво да е, а с хайнекееееееееееен Точно с Хейнекен трябва, и без тва е ебаси пикнята ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ох божеееее, да ти имам вкуса... Няма гадна бира. Има само по-хубава и тя е Каменица ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Right'o ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:34
Бяло, Тъмно и май имаше една класик й викаха
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Creator_
|
Цар |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9769_1407616131.jpg) |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:37
Гласувах за живота си.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bitch
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9742.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:39
Така както са тръгнали нещата, май никога няма да гласувам. ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
Sirius
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6294_1318757851.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 13:44
Излизам да гласувам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 14:00
Прайм кавър на Darkthrone и 'ич ми нее до гласуване !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
martinkfreеman
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9711.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 15:33
zip0 написа: THE KING OF TIME написа: Disturbеd написа: Till Lindemann написа: какво се очудваш, няма нищо ново, и сега ходих до магазина и гледам в едно магазинче се събрали мангали и ги черпят не с какво да е, а с хайнекееееееееееен Точно с Хейнекен трябва, и без тва е ебаси пикнята ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ох божеееее, да ти имам вкуса... Няма гадна бира. Има само по-хубава и тя е Загорка ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
fixed
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The.Rampage.Rado
|
![Аватар](http://img368.imageshack.us/img368/8923/avatarpcm3nl.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 15:43
Мен ми е студено и не ми се излиза... Бойко и без моя глас ще отнесе над 50%
Защо мислите не са нанесени промени в законите тея изселници да нямат право на глас?! Щот същите тея турци и цигани ни управляват.
АДМИНА, заключи тъпата тема докато не е станала 0158 страници
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MetalGearRex
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3352_1205269833.jpg) |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Айде пак :) Публикувано на: 28 Окт 2007 16:21
Ледник Фир Болг написа: Голяма избирателна активност в ромския квартал в Сливен news.bg
Необичайно голяма активност се наблюдава в ромския квартал в Сливен, предаде БНР. Големите опашки от избиратели пред секциите в ромската махала се охраняват от полицията. 6-ма непълнолетни младежи са лепили листчета със надписи „Внимание джепчии" върху предизборните плакати на кандидатите за кметове и общински съветници в Сливен. Нарушителите са били заведени в полицията, където били разпитани.
ЛолЗ! Коя ромска махала по-точно, понеже в Сливен има поне 3 места, които могат да се нарекат "ромска махала". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тия репортери да вземат да си направят труда да обърнат малко повече внимание на провинциалните градове, защото там не всичко е "по тертипа на София".
Иначе това не бива да ни учудва много (ромската активност по изборите) - за разлика от нас те умело си използват правото да гласуват, защото общо взето знаят кой представлява техните интереси. Докато ние българите само ревем, че "всичките са маскари", чудим се "за кое по-малко зло да гласуваме" и в крайна сметка си оставаме по домовете... и нищо не се променя (освен в полза на ромите, които вече имат повече права в България от нас българите).
Затова именно призовавам и аз всички, които имат правото (а лично според мен - задължението) да гласуват, да го направят. Знам, че е малко нахално от моя страна да казвам това, при положение, че аз няма да гласувам (няма да се прибирам в Сливен тази седмица, а изпуснах срокът за записване за гласуване на софийски кмет), но това не променя позицията ми.
БТВ, каквото и да си говорим, ясно ни е, че "купуване на гласове" има в България, и то не от една партия... Общо взето на различни места винаги се намират разни "активисти" на дадена партия, в повечето случай вероятно несвързани с нея, които да плащат за да гласуваш за тях. Вчера един приятел (софиянец) ми каза, че са му предлагали 30лв. или 50лв. (не помня точно) за да гласува за дадена партия. Така че това си е реалност в България и е глупаво да се набелязва само една партия или друга в "купуване на гласове", защото за всички тях се прави. Само не знам дали е правилно да казвам името на тази партия или не...
п.п. Един виц относно офтопика:
Събрали се световните производители на бира на конференция. Говорили каквото говорили, срещата минала. Решили да се почерпят и отишли в едно заведение. Но, естествено, ситуацията била неловка по отношение на какво ще си поръчват, понеже са конкуренти. Затова се разбрали или всички да пият бира, или никой да не пие бира. Започнали с поръчките. Първи бил шефът на Хайнекен:
- За мен един Хайнекен, това е най-добрата бира!
След това бил шефът на Бекс:
- За мен един Бекс. Няма по-добра бира!
След това шефът на Будвайзер:
- За мен един Будвайзер, просто тази бира няма аналог!
И така се изредили всички да си поръчват собствената бира и да казват някой комплимент за нея. Последен бил шефът на Загорка:
- За мен едно уиски.
Другите веднага реагирали:
- Е, че нали всички щяхме да пием бира?
- Че то вашите бири ли са?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9030_1252706268.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 18:13
Цитат: 50 автобуса с избиратели от Турция дневно
У на дядя! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 18:27
Абе всеки със вкуса си.Но откакто пийнах истинска немска бира не ща и да помирисвам наште ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 18:33
Гласувах и съм доволен от себе си!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sirius
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6294_1318757851.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 18:43
ласация на най-гледаните филми в столичните кинотеатри към 17,30 часа
28 октомври 2007 | 18:41 | Агенция "Фокус"
София. Много софиянци избраха облачния неделен ден на 28 октомври, за да отидат на кино. В софийските кина тази седмица се предлагат филми от различни жанрове - от екшън, до драма и комедия. Агенция “Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от софиянци към 17,30 часа:
“Умирай трудно” 2, САЩ, 1990, екшън трилър с Брус Уилис в главната роля – 53,3% процента;
“Бригада”, Русия, 2002 г. военен сериал – 15,3 процента;
“Банкерите на Господ”, Италия, 2002 г., режисьор Джузепе Ферара – 18,7 процента;
“Тигър и дракон”, Хонг Конг, 2000 г. 4,5 процента;
“Д-р Куин Лечителката”, САЩ, сериал, Джейн Сиймор в главната роля 2,2 процента.
Банкерите е Мартин.
Ама Тигър и Дракон нз кой е? Да не е оня Бриго?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|