Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Филми от сорта на The Core, Sunshine etc.
Публикувано на: 05 Окт 2007 17:22

Аре тука всеки ако е гледал подобен готин филм да му кажи името. Рових в ИМДБ но от там си харесах Event Horizon само. Бтв имам някви смътни спомени от тоя филм, само си спомням лафа " целта на кораба беше да стигне до звездите, но стигна много по далече"

Миси предварително

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 17:29

The Day After Tomorrow
Armagedon

Изобщо търси за филми в жанр Апокалиптични.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 19:31

Цитат:
подобен готин филм

Ъъъ...всъщност не намирам за готини повечето от изброените по-горе филми... :lol:
Event Horizon е готин, но той не е точно "научна" фантастика, а футуристичен хорър. Според мен напрактика няма добър филм по серьозна фантастика (предимно лоши - да кажем двата Соларис-а)...може би Сталкер...обаче него го избива на мистика и алтернативно кино (за разлика от литературния оригинал - "Пикик край пътя").
Имаше един доста стар полски филм - "Изпитанието на пилотът Пиркс", който донякъде представя истинската литературна дарба на Станислав Лем...но ако го гледате сега, сигурно ще ви звучи демодирано.

Outland http://imdb.com/title/tt0082869/ също вече е демоде.

Сещам се за един трилър - Супернова - http://imdb.com/title/tt0134983/ ама той не беше нищо особено.
Не препоръчвам и Соларна криза - той вече си е откровен дебилизъм.

През главата ми минават маса нискобюджетни кретении със сюжет сходен на това, което търсиш и не смятам дори да ги споменавам.

Просто в Холувд се продуцира "измислена"-та фантастика (и то като правило с дебилен сюжет)

Абе направо пак си изгледай Starship Troopers или Матрицата 1-ва част...може да се потърсиш и това сериалче - http://imdb.com/title/tt0112173/ донякъде е по-оригинално от разните там Стартрек и Вавилон 5 сапунки.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 00:37

Трябва да си ебати мазохиста за да изтърпиш Съншайн целия :ROFL:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 14:17

Sunshine го изтърпях и ми беше интересен горе-долу. Само не разбрах що като се скачиха с кораба Икарус 1 някви странни глупости пресвяткаха от време на време. Или ми е било от качеството нз. Армагедон и Звездни Рейнджъри ъм ги гледал всеки по един милион пъти. Иначе мерси за останалите предложения.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 14:21

Arcatraz написа:
Само не разбрах що като се скачиха с кораба Икарус 1 някви странни глупости пресвяткаха от време на време. Или ми е било от качеството нз.

Така си е филма. Нещата които пресвяткват бяха лицата на тези, които са умрели там. Аз го гледах много отдавна и не си спомням точно подробности, но мисля, че после ги показваха на един плакат (или нещо от сорта) всичките и там се виждаше, че картинките, които пресвяткват са лицата на загиналите. Нещо такова беше :) На мен този филм много ми допадна, но като цяло повече бих удобрил някакъв нормален филм-фантастика, в който няма такива психо елементи :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com