Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: "Недвижима стока" втф? о.О Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:00
Тъй... Идеята за тази тема е породена от безкрайно оскърбителния текст на "Недвижима стока" на Тутурутка. * check here, за непросветените* + снимката, пусната от Nighwisher (момиченцето, дет' си показва онова в една тема... забравих коя точно) и зародилата се дискусия с Brain.. Та така, какво представлява съвършената жена? И имате ли някакви граници? Т.е., бихте ли се отказали от някоя жена, защото е... е, като снимката, 'дето аз пуснах.. ? И какво ви отблъсква от едно момиче/жена, кое може да ви откаже фор лайфтайм от нея?... Общо взето, трябва да сте ме разбрали. Наистина ми е интересно да разбера. :Р
П.П.: Не ми минавайте с номера "не се ограничавам" (за това няма и такъв отговор в анкетата), просто проверете назад във времето по какви момичета сте си падали и кажете.
Въпрос - бонус (за мьетъле, пънкари, етц.): Защо сте такива недоебани животни? Прощавайте, исках да попитам дали бихте ходили с турбо чалгарка... И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? И защо красивите момчета са за красивите момичета? >.> Добре де, олях се с въпросите... Давайте там нещо.. :Р
П.П.2.: Не ми осирайте темата. :Р Искам хубави отговори. ^^
Edit: Шит... Трябваше да има отговор "Slut", ама няма едит. ;/ И последния (Друго *развийте фантазията си, моля*) не се е отчел. ;/ Бройте ги и тях.
Едит 2: Кирееее, тая я помняяяяяя.... :ДДД
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:07
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:24
А къде е отговора "нормални"?
Поздрав: Акащи Джуджета - Дискография, особено "Тази Вечер" и "Ужасна Си" .
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:26
Да умее...
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:28
martinkfreеman написа: А къде е отговора "нормални"?
Он е неактуален, шефе
Инак я обичам да има кво да се пипне и щипне ... ама да не е лъзгаво !
Обикновено тражим некоя шаврантия дека да не ми филосовства много , оти не траем такива изпълнения
Еле па ако понаслушва дръта трашерия и като се напие пикае по входовете !!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:28
М-м хубава тема.Аз гласувах за класически красавици.
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:29
martinkfreеman написа: А къде е отговора "нормални"? Поздрав: Акащи Джуджета - Дискография, особено "Тази Вечер" и "Ужасна Си" .
Какво разбираш под "нормални"? Мислих за тоя отговор, ама реших, че просто ще го цъкнете и ще зарежете темата. ^^ А аз искам дълги, смислени отговори. :Р
Стражник, можещи какво? :Р
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:30
Еми една жена трябва да се поддържа предимно..И естествено да има поне малко природна красота.Тея "турбо чалгарки" както ги наричаш може да нямат много от второто (повечето) но поне компенсират с първото и в тва няма нищо лошо.Поне за мен.Толкоз за външен вид,за характер ми стига да има какво да си говоря с нея,както и да мога да и имам доверие (нямам в предвид че съм ревнив,ами да не е някоя завеяна патка).А и попринцип не харесвам много лигави момичета.Малко да,но да не прекаляват
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:32
Хм.. ми зависи Принципно обичам по-пълнички " да има какво да се пипне " / обичам с азиатски черти / обичам готяги с грим енд стъф / обичам с черни коси / обичам и нежни и сладки
И още , и още.. глупаво е да се ограничава човек в един стереотип, а и винаги има изключения..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:32
Morphine написа: martinkfreеman написа: А къде е отговора "нормални"? Поздрав: Акащи Джуджета - Дискография, особено "Тази Вечер" и "Ужасна Си" . Какво разбираш под "нормални"? Мислих за тоя отговор, ама реших, че просто ще го цъкнете и ще зарежете темата. ^^ А аз искам дълги, смислени отговори. :Р Стражник, можещи какво? :Р
хаха-аз съм те виждал и ти определено фигурираш във отговора "Трябва да има какво да пипнеш..." ;P
едит-абе да има дупка
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:34
човек написа: Morphine написа: martinkfreеman написа: А къде е отговора "нормални"? Поздрав: Акащи Джуджета - Дискография, особено "Тази Вечер" и "Ужасна Си" . Какво разбираш под "нормални"? Мислих за тоя отговор, ама реших, че просто ще го цъкнете и ще зарежете темата. ^^ А аз искам дълги, смислени отговори. :Р Стражник, можещи какво? :Р хаха-аз съм те виждал и ти определено фигурираш във отговора "Трябва да има какво да пипнеш..." ;P
Ти пък къде си ме виждал? О.О
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:34
The Chameleon написа: Хм.. ми зависи Принципно обичам по-пълнички " да има какво да се пипне " / обичам с азиатски черти / обичам готяги с грим енд стъф / обичам с черни коси / обичам и нежни и сладки И още , и още.. глупаво е да се ограничава човек в един стереотип, а и винаги има изключения.. Примерно мъничките сладки дръпнати японки
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:35
Morphine написа: Какво разбираш под "нормални"? Мислих за тоя отговор, ама реших, че просто ще го цъкнете и ще зарежете темата. ^^ А аз искам дълги, смислени отговори. :Р
Като диарията е - става преди да се усетиш .
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Morphine написа: човек написа: Morphine написа: martinkfreеman написа: А къде е отговора "нормални"? Поздрав: Акащи Джуджета - Дискография, особено "Тази Вечер" и "Ужасна Си" . Какво разбираш под "нормални"? Мислих за тоя отговор, ама реших, че просто ще го цъкнете и ще зарежете темата. ^^ А аз искам дълги, смислени отговори. :Р Стражник, можещи какво? :Р хаха-аз съм те виждал и ти определено фигурираш във отговора "Трябва да има какво да пипнеш..." ;P Ти пък къде си ме виждал? О.О
Воаьор съм всъщнсот във темата"с кого коментирате"
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Pantomime написа: The Chameleon написа: Хм.. ми зависи Принципно обичам по-пълнички " да има какво да се пипне " / обичам с азиатски черти / обичам готяги с грим енд стъф / обичам с черни коси / обичам и нежни и сладки И още , и още.. глупаво е да се ограничава човек в един стереотип, а и винаги има изключения.. Примерно мъничките сладки дръпнати японки
да, добър пример
П.п. Ако има нещо което ненавиждам това е лигаво момиче - направо ще си изповръщам червата от такива:) Затова ми се не занимава с малки.. щото малко или мноо повечето са такива.. а също не обичам и с къси прически или момичета без коса ( втф :Д )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:36
човек написа: Morphine написа: човек написа: Morphine написа: martinkfreеman написа: А къде е отговора "нормални"? Поздрав: Акащи Джуджета - Дискография, особено "Тази Вечер" и "Ужасна Си" . Какво разбираш под "нормални"? Мислих за тоя отговор, ама реших, че просто ще го цъкнете и ще зарежете темата. ^^ А аз искам дълги, смислени отговори. :Р Стражник, можещи какво? :Р хаха-аз съм те виждал и ти определено фигурираш във отговора "Трябва да има какво да пипнеш..." ;P Ти пък къде си ме виждал? О.О Воаьор съм всъщнсот във темата"с кого коментирате"
Ъхъ... Айде сега метни една снимка на ЛС, обещавам да не я разпространявам.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:39
окепазиате нещата
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:41
Morphine написа: Стражник, можещи какво? :Р
Разбирай да могат:
- да ме кротват и да се чувствам добре
- елементарните женски неща
- да поркият минималните ми изисквания
- да се гордея с тях
- и т.н. т.н.
Просто да могат.
За да не ме обвини някой в празнодумство, щастливо обичан съм от такова същество
Ама аз и сто жени да имам, пак няма да ми омръзнат.
P.S. Външният вид е за претенциозните, с малки изключения за свръхтегло, имам каца на вилата за виното, не ми трябва втора.
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:46
Оф...баси...айде ще пиша.Според мен най-важното за едно момиче е да е умно,въпреки че това е нож с две остриета.Второ,да не е някоя пикла която има всичко и пак е постоянно тъжна,сълзлива и нервна.Ъм...друго кво...външен вид...сега ще кажа нещо заради което ще ме помислите за абсолютен кретен - във всяко момиче има нещо красиво,може да е грозна,но да е печена.Или затворена,но дълбоко в себе си да таи много чувства.Та точно такива момичета харесвам,да са по-затворени...да откривам,да изучавам мистериозното...
Да не е чалгарка,и да не е фешънка.Ако някога се влюба в някой от тия двата вида,ще се засиля в някоя стена.
И най-важното - да е искренна и да ме обича истински (:
uuh...i feel all cuddly now...
EDIT:И да Морф,знам че съм смъртен.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 13:50
Blue написа: Оф...баси...айде ще пиша.Според мен най-важното за едно момиче е да е умно,въпреки че това е нож с две остриета.Второ,да не е някоя пикла която има всичко и пак е постоянно тъжна,сълзлива и нервна.Ъм...друго кво...външен вид...сега ще кажа нещо заради което ще ме помислите за абсолютен кретен - във всяко момиче има нещо красиво,може да е грозна,но да е печена.Или затворена,но дълбоко в себе си да таи много чувства.Та точно такива момичета харесвам,да са по-затворени...да откривам,да изучавам мистериозното... Да не е чалгарка,и да не е фешънка.Ако някога се влюба в някой от тия двата вида,ще се засиля в някоя стена. И най-важното - да е искренна и да ме обича истински (: uuh...i feel all cuddly now...
Много хубаво мнение. ^^ Вие що не можете така, лекета такива? :Р И никой не отговори за така каква как не би си взел и какво го отблъсква...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|