Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Път и цел Публикувано на: 31 Авг 2007 19:56
Всички знаят, че за да получиш нещо от живота, първо трябва да знаеш какво искаш, после да знаеш как да го получиш, след това как да го оползотвориш.
Е, кои от вас имат цел в живота и не се срамуват да си го признаят? Хората, които нямат такава, за мен просто съществуват - ядат, ходят до тоалетна, работят, спят. И така - кажете, ако не се срамувате - какво е това, което ще допълни картинката от ежедневни рутинни действия.
___________________________________ Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
|
|
|
|
|
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 19:59
Подобни теми в подобен форум са безсмислени 75% от хората сега ще пишат глупости
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:00
Ъх...да стана барабанист на Rammstein.Другата ми мечта е да съм модератор на успял форум.И разбира се да имам пари.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:03
Имам цел, но не ми е ясен пътят до нея, което е много лошо...Но е по-добре отколкото да нямам
Целта ми е чисто и просто свобода чрез спокойствие - искам да се реализирам достатъчно добре финансово, че да мога да си позволя свобода.Искам да мога да ходя където искам, да не се ограничавам в своите харчове, да бъда спокоен.Един вид да бъда богат, но не много.Искам да нямам толкова пари, че да изгубя сладостта на чакането на нещо, но и да не бъде така, че да чакам много и да се лишавам от доста неща.
Искам да отгледам семейство, в което жената и на 40, и на 50 - винаги ще се грижи за себе си и ще бъде красива по своему.Искам детето/децата ми да са откровени с мен както аз съм откровен с наще, защото едва ли бих понесъл да ме лъже.
Искам и да запазя няколкото останали приятели близо до мен, за да се чувствам наистина запълнен
Но пътят до този моя мечта...Е труден.Още повече, че не искам животът да е бъде скучен и еднотипен.Искам да има адреналин и да си създавам велики спомени дори и на много стари години...За да направя това ще ми е нужно желание за живот, и да съм постигнал вече свободата чрез спокойствие...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:07
Секс, секс, секс....................................................
.....секс
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:08
Да открия и разбера себе си. И да живея в хармония с чувствата си.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:09
Да остана над другите както си е в момента.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:16
Да завърша онова, което нахвърлях планово в една дебела тетрадка това лято.
И още други неща.
Може и да спася България от гибел.
|
|
|
|
|
VincebusEruptum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:16
Да Свиря На Електрическа Китара и Барабани В Група До Края На Живота Си!!!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:21
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Подобни теми в подобен форум са безсмислени 75% от хората сега ще пишат глупости
offtopic-той пише без капслок! -оффтопик
иначе и аз искам да стана китарист
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:24
ДА направя нещо за тази планета с което ще ме запомнят хората завинаги,дори да трябва да заплатя с живота си когато и да е
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:24
Искам да стана писател, да пичеля милиони от творбите ми, но да живия като клушар на улицата
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Darker Than Black
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:27
Един ден,като стигна края на пътя да се обърна и да мога да кажа-
"Не съжелявам за нищо в този живот! Защото го живях достойно,не престъпих своите морални ценности и същевременно съумях да бъда полезен на хората около мен."
Това е моята цел...
ПС: А! И да си намеря здрави колони,чийто намотки да не се топят лесно от музиката,която слушам;)
___________________________________ To be the power - not to be a slave...
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:31
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:33
Darker Than Black написа: Един ден,като стигна края на пътя да се обърна и да мога да кажа-
"Не съжелявам за нищо в този живот! Защото го живях достойно,не престъпих своите морални ценности и същевременно съумях да бъда полезен на хората около мен."
Това е моята цел...
ПС: А! И да си намеря здрави колони,чийто намотки да не се топят лесно от музиката,която слушам;)
Моралните ценности са нещо много относително и абстракно и много често с времето и годините се променят.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:43
Цел ли, Тудор? Да живея с достойнство, в хармония със себе си и с околните (колко клиширано), и винаги да има хора, които да обичам и да ме обичат. И да не пукна сам в някое затънтено ъгълче на пространството...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 21:00
Saatan написа: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=45388&postdays=0&postorder=asc&start=0
епааа...
Единственото общо помежду им е заглавието. После има съждение върху абстрактни понятия като вярата.
Иначе темата ти дава почва за разсъждение - поздравления, за което.
Целта ми с тази тема е да обърна вниманието на потребителите във форума върху по-различни теми от тези, които се правят от хора, които са си втълпили, че глупостта им е много атрактивна.
___________________________________ Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 21:15
Целта ми е да знам и мога всичко.
/end
|
|
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 21:31
martinkfreеman написа: Целта ми е да знам и мога всичко. /end
"Най-хубавото нещо на съвършенството е неговата недостижимост", me...
А моята цел - да се реализирам във сверата на моята любима наука - археологията и, по-точно, в един нейн сравнително нов клон - подводната археология. Да мога да си позволя един сравнително спокоен и независим живот, в който да се притеснявам за колкото се може по-малко неща. И... естествено, мечтая за световен мир (/irony on max)
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 21:50
Да завърша в добър колеж-в Америка или Германия,оттам в някой баскетболен отбор,а ако не продължа да играя да си намеря някаква работа,която ще ми харесва да я върша.
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|