Автор |
Съобщение |
Rico
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=322_1353792022.jpg) |
|
|
Заглавие: AvP 2 Requiem Публикувано на: 31 Авг 2007 14:20
Ето че и втори филм се задава по култовите пришълци и хищници. От това което видях в трейлъра филма май няма да е пълна буламача както първият.
http://www.youtube.com/watch?v=--Q4MPyCR8A
Според вас дали ще успеят да възвърнат атмосферата от оригиналните филми? Защото първият AvP филм определено си беше боклук и подигравка с оригиналните филми. За едно нещо съм сигурен обаче - определено ще има доста повече кръв и кланета в този ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:24
Бтв, звуците са олдскул ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Атмосферата на филма мноо ми напомня на Пришълците, репликите са използвани.. нз.. по-добре ще е от 1, ама мисля, че още няма да е Велик..
нищо де, че чакаме АвП 2345 :ДД
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Wong Fei Hung
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9483_1280246986.jpg) |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:25
Определено първия имаше доста трески за дялане, можем само да се нядяваме че този път няма да се мъчим с продължение което да прилича на "Батман и Робин"...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rico
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:28
Което всъщност ме кефи доста, звуците особено на Хищника в първият филм бяха толкова преебани... Сега определено са подобрили и на Пришълеца (определено са взели звуци от първата игра) и на Хищника.
In space no one can hear your scream
Хищника има камшик хааха яко и са оправили остриетата на ръката му най накрая.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kamelot
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7709_1293998615.jpg) |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:42
О да АвП,дано само го не преебат като първия.Още помня колко месеци сам стоял
в сървърите на АвП.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VincebusEruptum
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10447_1214161329.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:49
Оо,определено ще е по як от първия.Изгледах трейлъра и ми хареса.Ще чакам филма с нетърпение ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
bheil
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8045_1216915934.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 16:41
от трелъра изглежда готино дано не го съсипат. ще го чакам с нетърпение. апропо аз още се забавлявам с приятели на мулти AVP 2
___________________________________ и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 16:42
С Primal Hunt или без него?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
bheil
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 16:43
ooo Sentry
без него за съжаление
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 16:52
Е, няма значение, играта пак си я бива. Иначе какво същество играеш?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ЧервенияГосподин
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2984.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 17:25
Уау, трйлърът си го бива. Изглежда ще има доста нови свежи хрумвания, макар и да не вярвам на трейлъри.
Жалко, че поверяват франчайз с традиции от преди 30 години на режисьори, които още са ходили на детска градина по времето, когато е излязъл първият Пришелец на Ридли Скот (1979). Всички режисьори на 7-те филма досега без изключение са били големи имена. Това реално ще е първият филм, който братята Щраус ще режисират. Дано се окажат свестни момчета с усет към детайла (каквито са били повечето режисьори на предходните части).
___________________________________ a.k.a. TheRedGuy
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 18:22
Това е един от всичките филми който чакам и ще гледам
1-цата беше невероятно добра(можеше и още) ще видим и 2.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Fenrir
|
![Аватар](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/474x/13/a1/d2/13a1d2ab60b7e6347074f7a85611420e.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 19:35
Сигурно ще е тъп,като единицата. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rico
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 20:17
Vermic написа: Това е един от всичките филми който чакам и ще гледам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 1-цата беше невероятно добра(можеше и още) ще видим и 2.
Единицата беше невероятно добра? You gotta be fuckin kidding me... Кое му беше доброто? Недодяланата история ( хищниците богове на маите или каквото раса беше там, пирамида на Антарктика която е развъдник на пришълци ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) )? Тоталното преебаване на Хищника на който направиха звуците като на тигър ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) прецакването на остриетата на китката му както и на копието и маската. Да не говорим как един пришълец успява да победи два Хищника един след друг почти безпроблемно. Или как Пришълеца загуби целия си мистицизъм, ако забелязвате движенията на пришълеца в оригиналните филми са светкавични и почти никога не се вижда цял или ако се вижда не е фокусирано върху него. Или как Уаджа се сприятелява с човек ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Да вярно имаше много пришълци но един истински Уаджа никога не би се сприятелил с човек, под честа му е. А пък щита и копието направено от главата и опашката на пришълец беше черешката... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Да не почвам да говоря как бяха направили plasma cannon-a... Мога да говоря с часове какви груби грешки имаше в единицата. Единственото яко в целия филм беше края с Предалиена. Надявам се силно да оправят нещата в двойката.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 22:18
РИКО, РИКО , РИКО ! ВЕРМИК Е ДО МЕН И КАЗА, ЧЕ ФИЛМИТЕ С ХИЩНИКА СА СУПЕР ТЪПИ И БОЗАВИ В СРАВНЕНИЕ С АВП 1 , НЯМАМ ДУМИ ;Д;Д;Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 22:44
The Chameleon написа: РИКО, РИКО , РИКО ! ВЕРМИК Е ДО МЕН И КАЗА, ЧЕ ФИЛМИТЕ С ХИЩНИКА СА СУПЕР ТЪПИ И БОЗАВИ В СРАВНЕНИЕ С АВП 1 , НЯМАМ ДУМИ ;Д;Д;Д
Шегобиец.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
bheil
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 01:25
Sentry написа: Е, няма значение, играта пак си я бива. Иначе какво същество играеш?
малко се отклоняваме от темата, но alien повечето време или Predator ako e открита картата и няма къде да се крия ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reaver
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9903_1208347473.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 01:30
Дам, предполагах, че си със същия вкус ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 09:37
Elve написа: Дам, предполагах, че си със същия вкус :)
Точно обратното предпочитам аз - predalien ако сме на открито и heavy predator ако сме на тясно. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 09:48
Varggoth написа: Elve написа: Дам, предполагах, че си със същия вкус ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Точно обратното предпочитам аз - predalien ако сме на открито и heavy predator ако сме на тясно. ;р
Я се зарибете да направим едно яко мулти
Иначе по темата аз лично изръсих огромни глупости за който се извинявам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|