Автор |
Съобщение |
vladovichev
|
|
|
|
Заглавие: 4400 Публикувано на: 13 Авг 2007 13:01
Ей хора гледахте ли вчера 4400 - новият сериал по бТВ - доста зарибяващ ми се струва че ще е!
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Re: 4400 Публикувано на: 13 Авг 2007 13:03
vladovichev написа: Ей хора гледахте ли вчера 4400 - новият сериал по бТВ - доста зарибяващ ми се струва че ще е!
Гледах го и ми се вижда добър
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 13:21
Дам, с ония мистериозно изчезналите от миналото хора, които се появяват изведнъж от оная топка в наши дни. (:
Много готин изглежда.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 13:25
Изглежда обещаващ, макар че това със специалните дарби на завърналите се ми се вижда малко клиширано.
Ще видим, дано не зацикли по същия начин, по който зацикли Lost.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 13:49
SneakyDude написа: Изглежда обещаващ, макар че това със специалните дарби на завърналите се ми се вижда малко клиширано.
На мен т'ва беше единственото, което ми се стори по "новаторско"
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 13:51
В ArenaBG.com има три сезона с bg субтитри, свалям първия:)
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 13:57
И аз мисля, че е супер филма след време и аз ще си дръпна някой друга серия от арената
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 14:55
Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 16:16
<GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах.
Дам,4ти сезон вече е към края си.
Иначе го следя от миналата година и моgа да кажа,че е много добро сериалчето и ис заслужава гледането.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 16:41
<GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах.
Ти евентуално си от тея хора И какво пречи да се изгледа някой филм известно време след като излезе ?!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 16:52
Голем пич ли се чувстваш?
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 18:07
мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах. Голем пич ли се чувстваш?
Чувствам се АДСКИ голем пич, че съм по-визш от ВАС.
Нали това искаше да чуеш? Търсиш заяждане. Е няма да стане.
изтървали сме всичко.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 18:27
<GLaDiaToR> написа: мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах. Голем пич ли се чувстваш? Чувствам се АДСКИ голем пич, че съм по-визш от ВАС. Нали това искаше да чуеш? Търсиш заяждане. Е няма да стане.
Какво е "визш"? Ето ти заяждане. :Р
Колкото до филма - и на мен ми се вижда обещаващ, всъщност е много добър даже. ^_^ Ще го видим по-натам...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 06:52
<GLaDiaToR> написа: мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах. Голем пич ли се чувстваш? Чувствам се АДСКИ голем пич, че съм по-визш от ВАС. Нали това искаше да чуеш? Търсиш заяждане. Е няма да стане.
Не, просто ме подразни това 'хах' накрая на изречението ти .. като че ли наистина се чувстваш нещо повече, като си изгледал още един сериал ..
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 09:08
Morphine написа: Какво е "визш"? Ето ти заяждане. :Р
Визшист?
По темата:
Сериала изглежда хубав, но аз лично няма да издържа на седмицата да ми дават само по 1 порция от него, така е сигурно ще се заема с тегленето му от Арена
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Re: 4400 Публикувано на: 14 Авг 2007 09:13
vladovichev написа: Ей хора гледахте ли вчера 4400 - новият сериал по бТВ - доста зарибяващ ми се струва че ще е!
Стига е тебе не те ли смачкаха на "Планета Дерби 2007"?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 10:06
Сериала наистина е много добър. Преди 2 седмици почнах да го гледам и за около седмица го изгледах(то вярно че първия сезон е 6 серии ,а останалите по десетина ,ама все пак..) Нататъка става доста интересно и ако наистина го дават по епизод на седмица препоръчвам да си го дръпнете от арената. Заслужава си.
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 10:51
мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах. Голем пич ли се чувстваш? Чувствам се АДСКИ голем пич, че съм по-визш от ВАС. Нали това искаше да чуеш? Търсиш заяждане. Е няма да стане. Не, просто ме подразни това 'хах' накрая на изречението ти .. като че ли наистина се чувстваш нещо повече, като си изгледал още един сериал ..
Ами не се чувствам нещо повече.
изтървали сме всичко.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 11:18
<GLaDiaToR> написа: мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: мини руло написа: <GLaDiaToR> написа: Те хората отдавна изгледаха първите няколко сезона на тоя сериал, вие чак сега го виждате, хах. Голем пич ли се чувстваш? Чувствам се АДСКИ голем пич, че съм по-визш от ВАС. Нали това искаше да чуеш? Търсиш заяждане. Е няма да стане. Не, просто ме подразни това 'хах' накрая на изречението ти .. като че ли наистина се чувстваш нещо повече, като си изгледал още един сериал .. Ами не се чувствам нещо повече.
Еми така кажи щото честно казано и на мен така ми прозвоча като на мини руло
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 11:45
Хикс написа: Morphine написа: Какво е "визш"? Ето ти заяждане. :Р Визшист? По темата: Сериала изглежда хубав, но аз лично няма да издържа на седмицата да ми дават само по 1 порция от него, така е сигурно ще се заема с тегленето му от Арена
Така направих и аз и си ги имам сичките 3 сезона... Супер интересно изглежда, ама като е 3 сезона (а както някои споменаха е 4) съм почти 100% сигурен, че ще се сбози по някое време...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|