Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Музикална анкета Публикувано на: 12 Юни 2007 11:51
Хора,от известно време насам не знам какво ново да слушам затова се обръщам към форума на любимото ми (ни) списание.Харесвам метал като цяло и алтернатив.Кажете кои са вашите любими песни. ![:rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
<GLaDiaToR>
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8398.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Музикална анкета Публикувано на: 12 Юни 2007 12:21
Halo написа: Хора,от известно време насам не знам какво ново да слушам затова се обръщам към форума на любимото ми (ни) списание.Харесвам метал като цяло и алтернатив.Кажете кои са вашите любими песни. ![:rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Мога да ти препоръчам DJ Tiesto. Проблема е, че не е в твоите предпочитани стилове...
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Дади
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4190_1297016474.jpg) |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Музикална анкета Публикувано на: 12 Юни 2007 12:27
Halo написа: Хора,от известно време насам не знам какво ново да слушам затова се обръщам към форума на любимото ми (ни) списание.Харесвам метал като цяло и алтернатив.Кажете кои са вашите любими песни. ![:rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ЛИНКИН ПАРК! УААААААААААААААААААААААААГХ, ХАРДКОР СВРЪХ МЕТААААААЛ, ЯКООООО, АААААА!
Sum 41 for t3h win ^^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:30
Во момента :
Wonderland Avenue - White Horse
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:33
Мейдън мноо ясно или малко пънк кат офспринг или пък алтернтивка-Килърс избери си сам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:41
Darkthrone, дееба!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:48
Folkerath, дееба!
или RHCP
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 13:03
Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 16:40
Bethlehem.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Bertruger
|
![Аватар](http://www.scootertechno.com/forum/images/avatars/18307456ed568697f7.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 16:43
Гледам всеки нарежда любимите си песни от плей листа. Аз ще напиша само Ludwig van Beethoven - Symphony No. 9 (Scherzo)!
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Fenrir
|
![Аватар](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/474x/13/a1/d2/13a1d2ab60b7e6347074f7a85611420e.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 16:54
HammerFall ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
![Аватар](http://www.picvalley.net/u/1727/2108890293982144599.JPG) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:18
admin's minion написа: Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
Подкрепям с двете ръчички... И като ще е алт... Слушаш ли и инди? :] Алтърнатив/indie... Обезателно Placebo, The Killers, Blur, Muse, Keane, Skunk Anansie, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Kasabian, The Strokes...
А това общо определение "метАл"... Drowning Pool? Май са някво ню...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loopmaster
|
![Аватар](http://blog.tecnovm64.com/wp-content/uploads/2007/05/anti-communism.thumbnail.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:34
Disturbed, Staind, P.O.D., Papa Roach ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DukeNukem
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3821_1241979696.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:34
admin's minion написа: Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи.
Много благодаря.
Трябваха ми нови групи - сега започнах да тегля The Offspring да ги чуя.
След това се насочвам към Rise Against защото Lost Prophets вече ги имам.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
![Аватар](http://www.picvalley.net/u/1727/2108890293982144599.JPG) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:42
Lonely ArchAngel написа: admin's minion написа: Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи. Много благодаря. Трябваха ми нови групи - сега започнах да тегля The Offspring да ги чуя. След това се насочвам към Rise Against защото Lost Prophets вече ги имам.
Не си слушал Оффспринг? о.О
Tim3kilLeR, ти пък откри топлата вода. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DukeNukem
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:43
NexusPolaris написа: Lonely ArchAngel написа: admin's minion написа: Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи. Много благодаря. Трябваха ми нови групи - сега започнах да тегля The Offspring да ги чуя. След това се насочвам към Rise Against защото Lost Prophets вече ги имам. Не си слушал Оффспринг? о.О Tim3kilLeR, ти пък откри топлата вода. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Разбира се чувал съм за тях.
Но никога не съм ги слушал.
Но след 40 минути ще поправя тази грешка (надявам се да греша).
ЕДИТ :
@ Nordvargr - Както казах никога не съм чувал за тях и затова се водих от написаното от admin's minion.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:43
Lonely ArchAngel написа: admin's minion написа: Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи. Много благодаря. Трябваха ми нови групи - сега започнах да тегля The Offspring да ги чуя. След това се насочвам към Rise Against защото Lost Prophets вече ги имам.
пфф Rage Against... вземи, не..
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:44
NexusPolaris написа: Lonely ArchAngel написа: admin's minion написа: Rise Against, Lost Prophets, The Used, Sum 41, The Offspring (<-Shady recomends), Sex Pistols, също съм забелязал как повечето метЪли и пЪнкари се кефят на Продиджи. Много благодаря. Трябваха ми нови групи - сега започнах да тегля The Offspring да ги чуя. След това се насочвам към Rise Against защото Lost Prophets вече ги имам. Не си слушал Оффспринг? о.О Tim3kilLeR, ти пък откри топлата вода. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) o.O indeed. Имат Дъ бест оф албум, дръпни него и ГАРАНТИРАМ че ще се зариби(ж)ш. edit: Цитат: пфф Rage Against... вземи, не..
пфф Rise against... вземи, не..
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Firzen
|
Цар |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2183_1273688762.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:48
Nordvargr написа: пфф Rage Against... вземи, не..
То има и Rise Against и Rage Against The Machine?
Или не те разбрах правилно?
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DukeNukem
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:48
Та сега Rise или Rage Against е?
Скоро ще ги търся и без име няма да стане.
Но Nordvargr е прав - в последно време правя много грешки - време е да сменя keyboard-a сигурно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|