Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Късо или дълго? Публикувано на: 06 Май 2007 20:47
Кво предпочитате? Щото сега с един авер заформихме спор - дълго или късо ММ... Какво ще кажете? Какво предпочитате - дълги цигари, или стандартните King Size...?
Аз съм определено ЗА късите цигари.
088. Pantera - [Metal Magic #08] Nothin' On (But The Radio)
Тая песен ако почне пак ще й е за първи път
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:00
Дългите.Специално за ММ-а съм така,защото за същите пари(като за стандартна кутия) получавам повече.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:02
NeO_Zealot написа: Дългите.Специално за ММ-а съм така,защото за същите пари(като за стандартна кутия) получавам повече.
На времето пушех ММ. Дългите са много по-гадни от късите. Малоумното заблуждение, че получаваш повече на същата цена ме е отвращавало винаги...
Получавай си повече, за сметка на качеството. Късите са много по-добри.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:09
The Grim Reаper написа: NeO_Zealot написа: Дългите.Специално за ММ-а съм така,защото за същите пари(като за стандартна кутия) получавам повече. На времето пушех ММ. Дългите са много по-гадни от късите. Малоумното заблуждение, че получаваш повече на същата цена ме е отвращавало винаги... Получавай си повече, за сметка на качеството. Късите са много по-добри.
Както кажеш,шефе.Близо 4 години пуша,като от 2 твърдо съм се закотвил на дългите.Радвам се,че ми отвори очите за качеството на цигарите,но мисля,че и сам мога да преценя.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:10
NeO_Zealot написа: The Grim Reаper написа: NeO_Zealot написа: Дългите.Специално за ММ-а съм така,защото за същите пари(като за стандартна кутия) получавам повече. На времето пушех ММ. Дългите са много по-гадни от късите. Малоумното заблуждение, че получаваш повече на същата цена ме е отвращавало винаги... Получавай си повече, за сметка на качеството. Късите са много по-добри. Както кажеш,шефе.Близо 4 години пуша,като от 2 твърдо съм се закотвил на дългите.Радвам се,че ми отвори очите за качеството на цигарите,но мисля,че и сам мога да преценя.
Той и той от толкоз пуши...
Аз от почти 2 години пуша, преди бях на дълго ММ, ама в момента са ми отвратителни просто...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:15
NeO_Zealot написа: The Grim Reаper написа: NeO_Zealot написа: Дългите.Специално за ММ-а съм така,защото за същите пари(като за стандартна кутия) получавам повече. На времето пушех ММ. Дългите са много по-гадни от късите. Малоумното заблуждение, че получаваш повече на същата цена ме е отвращавало винаги... Получавай си повече, за сметка на качеството. Късите са много по-добри. Както кажеш,шефе.Близо 4 години пуша,като от 2 твърдо съм се закотвил на дългите.Радвам се,че ми отвори очите за качеството на цигарите,но мисля,че и сам мога да преценя.
И аз пуша от 4 години и съм минал през Victory до Davidoff, така че ако мислиш, че имаш по-голям опит от мен с цигарите, бих могъл да ти завра нещо някъде.
Щом си се закотвил на дългите, просто защото уж са повече, навярно сега пуши Viceroy, защото са 2лв?
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:16
Може.Различни предпочитания всякакви.Аз (за разлика от някои други) не се опитвам да си налагам мнението,а просто пуша това,което се отразява най-благоприятно на гърлото ми (разбирай - не ме дере,не кашлям след масивно пушене,не са ми нито прекалено остри,нито слаби).Опитвал съм да се спра на други цигари (вкл. и вносни) и за момента ММ 100-тарката ме удовлетворява най-много.
Не Грим,не мисля,че имам по-голям опит от теб (дори не те познавам,за бога О.о).Явно обаче ти мислиш обратното.И не,не пуша Viceroy.Отвратителни са.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:23
Аз не пуша
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:26
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:27
Адаш, и аз съм за късите Толкова къси, че да ги няма
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 21:28
NeO_Zealot написа: ...И не,не пуша Viceroy.Отвратителни са.
Дообре. Тогава ще се разберем. Само човек без опит би казал нещо друго за Viceroy, и страшно ме дразнят онези глупаци, които се навъдиха, които си ги купуват, защото вече са 2 лева...
Както каза един приятел днес, по-добре е да пушиш по половин кутия на ден нещо качествено, от колкото една кутия на ден някакъв боклук като това.
Аз лично съм се спрял на червеното Marlboro. Силнички са, обаче за класа и цената си са един от най-добрите варианти... Бялото пък не ми харесва.
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 22:27
Пробвайте лула, вместо Борота и тям подобни и произволни, за разбирачите (;
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 22:28
Wicked Spirit написа: Пробвайте лула, вместо Борота и тям подобни и произволни, за разбирачите (;
Пробвах, хареса ми, но нямам лула под ръка За това - кутии му е майката.
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 22:28
Wicked Spirit написа: Пробвайте лула, вместо Борота и тям подобни и произволни, за разбирачите (;
Не казвам, че съм супер-дупер мега разбирач, но лула наистина рлзз.
Наргиле too!
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 22:30
The Grim Reаper написа: NeO_Zealot написа: ...И не,не пуша Viceroy.Отвратителни са. Дообре. Тогава ще се разберем. Само човек без опит би казал нещо друго за Viceroy, и страшно ме дразнят онези глупаци, които се навъдиха, които си ги купуват, защото вече са 2 лева... Както каза един приятел днес, по-добре е да пушиш по половин кутия на ден нещо качествено, от колкото една кутия на ден някакъв боклук като това. Аз лично съм се спрял на червеното Marlboro. Силнички са, обаче за класа и цената си са един от най-добрите варианти... Бялото пък не ми харесва.
Какво червено боро?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 22:31
Pеnnywise написа: Wicked Spirit написа: Пробвайте лула, вместо Борота и тям подобни и произволни, за разбирачите (; Не казвам, че съм супер-дупер мега разбирач, но лула наистина рлзз.
Наргиле too!
Те си знаят кои са разбирачите в темата.
п.п. Лулата да не се оскверянва с марихуана!
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 23:19
The Grim Reаper написа: червеното Marlboro
Точка.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 23:36
Всичките цигари са еднакви лайна
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 00:18
Аз пуша от близо 3 години. Пушил съм почти всякакви цигари от български тип и ММ са ми голяма помийка. ГД най си ми харесват - меки, плътни, не кашляш от тях. Вайсрой пък са доста остри и след две такива се давя като животно понякога... Вносни също съм пушил немалко марки, но Давидов е най-добрата цигара, която съм опитвал досега...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|