Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7470.jpg) |
|
|
Заглавие: Баскетбол? Публикувано на: 13 Апр 2007 20:03
Пичове, футбалерите си имат тема и си цъкат футбал! (да бе, знам как се пише ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
Тук има ли пичове, дето цъкат баскетче (и имат топка? :Р)? Дайте да си спретнем поне едно стрийтче, или ако се съберем души за 3х3 или 4х4... Некоя събота или неделя, да ударим един баскет през деня, па после може да седнем някъде на по биричка, ала-бала...
Навити със свободни уйкенди?
ЕДИТ : Офертата е валидна за хора от София, или такива, които нямат проблем с транспорта то тоя шибан град
ЕДИТ 2: Не съм от най-добрите... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:13
Ми аз цъкам от време не врема с приятели обаче не съм много добър виж Лийдър тренира и е доста добър и едва ли му е проблем да дойде до София (все пак е на 20 минути път с влака)...
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:15
E то и аз не съм много добър, тва не пречи да обичам играта... Не виждам проблем дори и средно ниво играчи да се съберем и да поиграем ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Важна е любовта към играта, пък майната им на уменията, всеки се научава с времето.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DennisEverything?
|
![Аватар](http://img240.imageshack.us/img240/5527/dexterdonenh2zk2.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:17
Да и аз поразцъквам понякога
Не съм про или нещо от сорта,ама плейвам добре.Само казвате къде и ше се събереме.
Крисбето(crisbeto) е от Велбъжд и е много добър.Много играе и е доста добър.Мое някой път да го метнем до нас и да играеме.
ДА,Баскетбола е як спорт!
П.П.Разбрах че някъде в София имало AND1 и можело да се тренира ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Дайте инфо!
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:20
Бе аз предполагам, че и nlight ще се навие, ако не го мързи... Само да се поосвободя малко, и да паднат малко кинти (6 май (:<) и съм навит даже за всяка събота/неделя ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Може другата да се съберем да направим едно пробно мачле (Че утре съм на козметик, и няма да съм за пред хора с тва подуто лице, а и неделя най-вероятно ш'са пие...)... Само топка да имате, че аз нямам желание да се купувам - не играя толкова често ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А и дайте предложения за място, че аз само за Френската се сещам, ама там не знам как седи въпроса със уйкенда - двора е много малък, и може и да е зает от футболисти... Ще поразпитам другата седмица. Иначе там кошовете са доволно добри, преди 2 седмици ги сложиха... Абе ше видим.
ЕДИТ : Епа не съм много висок, към 1.74 съм, обаче имам мнгоо висок отскок (е баш пък много - едва ли ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ).
ЕДИТ 2 : Аз се забивам у Лайнажа ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DennisEverything?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:30
Ми ако ви е удобно може във 2ро.Там кошовете са супер,само дето терена е малко калпав.
Другото ми предложение е 142.Там бива.
|
|
![](images/spacer.gif) |
WolfMan™
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9415.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:39
Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
crisbeto
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8763.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:40
E бе деба аз съм от Кюстендил и не мога да дойда
П.П Аз съм висок 178см
П.П.П А вие на кои постове играете? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Аз съм крило ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
DennisEverything?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:41
crisbeto написа: E бе деба аз съм от Кюстендил и не мога да дойда П.П Аз съм висок 178см П.П.П А вие на кои постове играете? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Аз съм крило ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Криска,мое да те джитнем некой път ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Само речи.
|
|
![](images/spacer.gif) |
Алминатора
|
![Аватар](http://aycu24.webshots.com/image/14983/2000956625469693540_fs.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:43
Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш?
Аз предлагам да е в Левски
Там също кошовете си ги бива.
|
![](images/spacer.gif) |
1 предупреждение
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10068.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:46
Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива.
Аз предлагам да е в леглото на майкати там терена е крив ама цицките са супер!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DennisEverything?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:47
Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива.
Алминаторе,ти не беше ли от другаде?
П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме!
П.П.2.Висок съм 182.
|
|
![](images/spacer.gif) |
1 предупреждение
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:48
GrubbyHouseDude™ написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Алминаторе,ти не беше ли от другаде? П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме! П.П.2.Висок съм 182.
Аз съм към 1,77 м ама комплексирам с мусколите и отскока!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Алминатора
|
![Аватар](http://aycu24.webshots.com/image/14983/2000956625469693540_fs.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:51
Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Алминаторе,ти не беше ли от другаде? П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме! П.П.2.Висок съм 182. Аз съм 186 ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и фотбола мога да играя само кат вратар , а заради височината ми на баскет не съм зле . Е аре да се съберем 3 4 варненци и да излезем , а?
Ми ти си ламя,миналата година и аз бях вратар,ама сега въобще не се връщам назад.
Не съм от Варна.Просто се опитах да вкарам Реконект в девета глуха.
|
![](images/spacer.gif) |
crisbeto
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8763.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:53
1 предопреждение написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Аз предлагам да е в леглото на майкати там терена е крив ама цицките са супер!
FU we спамер тъп да ти серем на спамовете стига си прецаквал хубавата тема за един от най-великите спортове
П.П Ти сигурно си някакъв рахид който не е пипнал топка през живота си ![Evil :evil:](./images/smilies/evil.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
DennisEverything?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:53
Алминатора написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Алминаторе,ти не беше ли от другаде? П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме! П.П.2.Висок съм 182. Аз съм 186 ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и фотбола мога да играя само кат вратар , а заради височината ми на баскет не съм зле . Е аре да се съберем 3 4 варненци и да излезем , а? Ми ти си ламя,миналата година и аз бях вратар,ама сега въобще не се връщам назад. Не съм от Варна.Просто се опитах да вкарам Реконект в девета глуха.
Аз мисля,че във футбола и баскетбола не е важна височината или колко силен удар имаш при футбола.Аз винаги залагам на аджилитито(етц бързината ,ловкостта и рефлексите),а не на грубата сила.Особенно във футбола.
Аз винаги съм бил висок и винаги съм играл само на пред.
|
|
![](images/spacer.gif) |
1 предупреждение
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:54
Алминатора написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Алминаторе,ти не беше ли от другаде? П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме! П.П.2.Висок съм 182. Аз съм 186 ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и фотбола мога да играя само кат вратар , а заради височината ми на баскет не съм зле . Е аре да се съберем 3 4 варненци и да излезем , а? Ми ти си ламя,миналата година и аз бях вратар,ама сега въобще не се връщам назад. Не съм от Варна.Просто се опитах да вкарам Реконект в девета глуха.
Аз съм тренирал за вратар ама ми писна и се отказах ама се хвърлям добре помня преди един (играеше в някъв одбор) така я заби топката,че ми счупи 3 пръста ама са съм си добре.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DennisEverything?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:56
1 предопреждение написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Алминаторе,ти не беше ли от другаде? П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме! П.П.2.Висок съм 182. Аз съм 186 ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и фотбола мога да играя само кат вратар , а заради височината ми на баскет не съм зле . Е аре да се съберем 3 4 варненци и да излезем , а? Ми ти си ламя,миналата година и аз бях вратар,ама сега въобще не се връщам назад. Не съм от Варна.Просто се опитах да вкарам Реконект в девета глуха. Аз съм тренирал за вратар ама ми писна и се отказах ама се хвърлям добре помня преди един (играеше в някъв одбор) така я заби топката,че ми счупи 3 пръста ама са съм си добре. crisbeto написа: FU we спамер тъп да ти серем на спамовете стига си прецаквал хубавата тема за един от най-великите спортове П.П Ти сигурно си някакъв рахид който не е пипнал топка през живота си ![Evil :evil:](./images/smilies/evil.gif)
Ихааа,PWNED,OWNED...
Щом са ти се счупили пръстите от топката се предполага каква утайка или кашкавал си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
1 предупреждение
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:59
GrubbyHouseDude™ написа: 1 предопреждение написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: WolfMan написа: Аз предлагам да го преместим от София на Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Батка искаш ли да се съберем варненци да поцъкаме малко ? Ти къде живиеш? Ако искаш можем в хуманитарната , там е яко и във Климент там също кошовете са добри навитак ? Ти де живееш? Аз предлагам да е в Левски Там също кошовете си ги бива. Алминаторе,ти не беше ли от другаде? П.П.Верно ми се цъка много.Задължително требва да се събереме! П.П.2.Висок съм 182. Аз съм 186 ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и фотбола мога да играя само кат вратар , а заради височината ми на баскет не съм зле . Е аре да се съберем 3 4 варненци и да излезем , а? Ми ти си ламя,миналата година и аз бях вратар,ама сега въобще не се връщам назад. Не съм от Варна.Просто се опитах да вкарам Реконект в девета глуха. Аз съм тренирал за вратар ама ми писна и се отказах ама се хвърлям добре помня преди един (играеше в някъв одбор) така я заби топката,че ми счупи 3 пръста ама са съм си добре. crisbeto написа: FU we спамер тъп да ти серем на спамовете стига си прецаквал хубавата тема за един от най-великите спортове П.П Ти сигурно си някакъв рахид който не е пипнал топка през живота си ![Evil :evil:](./images/smilies/evil.gif) Ихааа,PWNED,OWNED... Щом са ти се счупили пръстите от топката се предполага каква утайка или кашкавал си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Баткъ той изби топката така,че счупи дървената греда от рекошет (не преовеличавам,още си спомням с мъка(не я счупи а я измести и напука)).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 22:01
Фъкинг София,иначе винаги съм готов за баскет.
п.п.относно височината 1,75 съм.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|